Kis lakást keres Budapesten? Nézze meg ezeket a bájos garzon lakásokat

Budapesten rengeteg egyszobás lakás található, amelyek tökéletesek első lakást keresők, egyedül élők és fiatal párok számára. Mai válogatásunkban olyan garzon lakásokat mutatunk, melyek tulajdonosai kiválóan kitudták használni az ingatlanok lakóterét, így igazán bájos otthonok születtek, emellett pedig remek elhelyezkedésük is van.

A VII. kerület szívében, a Huszár utcában található ez a gyönyörű, 33 négyzetméteres lakás. A második emeleti ingatlan felújításon esett át, és tartozik hozzá egy 8 négyzetméteres zárható tároló is. A fürdőszoba és az illemhely külön kapott helyet. Kiváló az elhelyezkedése, ugyanis pár perc sétára fekszik az M2 és M4 metró, a 4-6-os villamos és a 7-es busz is. A közelben egyetemek, élelmiszerbolt és orvosi rendelő is van.

A XIV. kerületi Herminamezőn, a Nagy Lajos király útján található ez a földszinti, 39 négyzetméteres lakás. Az ingatlan csendes, gondozott kertre néz, így nyugodt körülmények közt tud otthonában pihenni. A fűtést elektromos fűtőpanelek biztosítják, melyeket telefonos applikációról is lehet irányítani. Tartozik a lakáshoz egy előszobából nyíló kamra, valamint egy pincében helyet kapott tároló is. Kiváló közlekedés szempontjából, ugyanis a ház előtt áll meg a 32-es és az 5-ös busz, valamint a 3-as, 62-es és 69-es villamos is.

A VII. kerület egyik prominens utcájában fekszik ez a 17 négyzetméteres lakás. Az első emeleti ingatlan egészét egy szoba-konyha és egy fürdőszoba alkotja. A közelmúltban felújításra került a fürdőszoba, és új burkolatot kapott a lakás. Ablakai belső udvarra néznek, aminek köszönhetően a lakás csendes, annak ellenére, hogy kimondottan forgalmas utcában található. Tartozik hozzá egy közös használatú, tetőtérben elhelyezkedő tároló is. Lokációját tekintve is kiváló, hiszen 10 perc alatt elérhető a 4-6-os villamos.

A XXI. kerületi Csillagtelepen található a következő jó állapotú, 22 négyzetméteres lakás. Az ingatlan nagyon csendes, mivel zöldre néző kilátással rendelkezik. A téglaépítésű házban helyet foglaló lakáshoz tartozik pince is. Nagyon jól karbantartott, az összes nyílászáró cseréje megtörtént. A közelben több iskola, óvoda és élelmiszerbolt is található, illetve nem messze van a 35-ös és 36-os busz megállója is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)