Szuper-olcsó zöldhitel érkezik – így használd fel

Modern, energiatakarékos lakást érdemes leginkább venni az akár 70 milliós összegig adható, mindössze 2,5 százalékos kamattal kínált új, jegybanki zöldhitel segítségével, amely éppen mától, azaz október 4-étől válik először elérhetővé. Mutatjuk a friss, angyalföldi tippünket, ahol a ház nagyon jó, BB energetikai besorolással rendelkezik és remekül halad az építése, az első ütem jövő év második negyedében költözhető is lesz.

A napokban véglegesedett az a hitelkonstrukció, amelynek keretében mindössze 2,5 százalékos kamatra lehet felvenni kedvezményes lakáshitelt azoknak, akik környezetkímélő otthonba költöznek. Aki ilyen zöld módon gondolkodik, annak most egy kitűnő lehetőséget mutatunk a Béke út, illetve a Rákos patak közeléből, Angyalföldről. Itt ráadásul csak 10 százalékot kell befizetni most, a fennmaradó 90 százalékot a jövő év közepén esedékes költözéskor kell kiegyenlíteni, bőven van idő tehát a hitel intézésére is!

 

 

A neves Avico Group fejlesztésében épül, több ütemben, az Uptown nevű lakópark, melynek első üteme néhány héttel ezelőtt, szeptember 14-én érte el a legmagasabb pontját és az első átadása jövő év második negyedévére várható, a második ütemé pedig egy évvel később.

Ezúttal tehát valódi zöldövezetről van szó, ahonnan Angyalföld nyüzsgőbb központja a Béke tér autóval vagy villamossal is 5-10 perc alatt elérhető, mi több, mintegy 13-15 percnyi sétával a Váci úti irodafolyosó is elérhető, ahol egy óriási Tesco, számos irodaház és a 3-as metró megállói is megtalálhatók. Villamossal vagy autóval ugyanígy mintegy negyed óra a Lehel tér, illetve a Westend, ami már gyakorlatilag a belváros széle.

S bár minden közel van, maga az Uptown ház mégis szinte „vidékies”, nyugalmas zöld környezetben épül. A Rákos-patak környékén, a patak partján hosszú-hosszú kilométereken át, egészen a XVII. kerületig kiépült egy kivilágított sétány, futó-hely és bicikliút; kiépített pihenőkkel, gyermek és felnőtt játszóterekkel.

A lakások kínálata még az első ütemben is széles, még akár 35-38 négyzetméteres otthonok is vannak, de persze 2-3 szobás, CSOK-ra alkalmas családi otthonok is rendkívül jó áron leköthetők. Ráadásul megújuló energiaforrással történik a fűtés, igen gazdaságos hőszivattyúval. Így nem csak olcsó zöld hitelt, de zöld, azaz filléres fűtésköltséggel is számolhatunk!

Mindeközben – az első ütemben – az építkezés kiválóan halad: a vasbeton szerkezet elkészült; a szerkezetépítők levonultak. Már zajlik a falazás, az 5. emeletet kezdik falazni. A külső nyílászárók a 2. emeletig elhelyezésre kerültek. Eközben megkezdődött az aljzatbetonozás, illetve elkezdődött a héten az első emelet vakolása is, és jól haladnak az elektromos és a gépész kivitelezők is. Hamarosan az épület tetejét és teraszait kezdik víz ellen szigetelni. Október elején kezdődik a homlokzat készítése, az épület állványozása.

A második ütem esetén a munkagödör elkészült, a teherbíró réteg készítése (feltöltés és tömörítés) megtörtént, s már el is kezdték az alaplemez készítését.

A cikk az Avico Group támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Varga Mihály beállt Nagy Márton mögé

Varga Mihály beállt Nagy Márton mögé

Varga Mihály pénzügyminiszter 3-4 százalék közé várja a gazdasági növekedést 2023-ban.

Félezer ember ül Ukrajnában háborús bűnökért

Félezer ember ül Ukrajnában háborús bűnökért

Vlagyimir Putyin Alekszej Navalnij temetése előtti napon megtartotta évértékelőjét, az Európai Unió nagy többséggel megszavazta, hogy ő a felelős az ellenzéki vezető haláláért. Háborús összefoglaló.

Újabb kínai autóipari nagyberuházás tart Magyarországra

Újabb kínai autóipari nagyberuházás tart Magyarországra

Meg nem erősített hírek szerint egy vagy több újabb autóipari beruházás érkezik Magyarországra.

Ki más, mint Varga Mihály avatta fel a kicsit megdrágult Sámándobot

Ki más, mint Varga Mihály avatta fel a kicsit megdrágult Sámándobot

Drágább lett a tervezettnél, de régi terv valósult meg Karcagon, Varga Mihály pénzügyminiszter szülővárosában. 

© 2024 (v2.202102)