Elegancia és prémium minőség: nézze meg ezt a gyönyörű V. kerületi luxuslakást

Kiváló lokáció, modern berendezés, nagypolgári elegancia és prémium minőség – ezek jellemzik a következő gyönyörű luxuslakást. Az ingatlan Budapest legfelkapottabb kerületében található, és szinte minden fontos szolgáltatás fellelhető a közelében, a közlekedés pedig kifogástalan. A megkapó hangulatú lakásban mindenki megtalálhatja azt, amit keres, és a csodás jellemzői miatt befektetésnek is tökéletes.

Az V. kerületi lakás remek elhelyezkedéssel bír, mivel pár perc sétatávolságra fekszik a Kálvin téri csomóponttól, ahol az M3 és M4 metró, a 47-es, 48-as és 49-es villamos, a 72M troli, valamint több busz is közlekedik. A közelben kávézók, vásárcsarnok, színházak, múzeumok, üzletek és rengeteg étterem található. A tanulók számára is tökéletes a lokáció szempontjából, hiszen az ELTE, a Corvinus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épületei is gyalogos távolságban vannak. Abban az esetben ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor a Duna-part és a Gellért-hegy sincs messze.

A 4 szobás ingatlan egy 1839-ben épült műemléki, liftes társasház harmadik emeletén található. A házon lévő emléktábla alapján az is kiderül, hogy anno még Petőfi Sándor is megszállt az épületben. A homlokzat kívül-belül felújított, a lépcsőház és az udvar egyaránt jó állapotú. A 96 négyzetméteres lakásba belépve a gardróbszekrénnyel ellátott előszobába érkezünk, ahonnan a vendégmosdó nyílik. Balra az egyik hálószoba található, amely ablakai az udvarra néznek, és akár otthoni irodának vagy vendégszobának is tökéletes lehet. Jobbra a vadonatúj, felső kategóriás gépekkel felszerelt konyha kapott helyet. Egyenesen tovább haladva a prémium bútorokkal kialakított tágas nappaliba és étkezőbe érünk. A nappali igazán napfényes, hiszen nagyméretű ablakai a Király Pál utcára nyílnak, valamint a délnyugati fekvésének köszönhetően is egész nap oda süt a nap. Innen léphetünk be az egyik utcai hálószobába.

A konyhából jobbra fordulva a fürdőszoba helyezkedik el, tovább haladva pedig megérkezünk a nagy, luxus kialakítású hálószobába, ami saját gardróbsarokkal és privát fürdőszobával lett ellátva, így biztosítva a lakók teljes intimitását és kényelmét. A nappalihoz hasonlóan a 3 nagyméretű ablakon keresztül egész nap beárad a napfény. A lakáshoz emellett egy 6,5 négyzetméteres saját, zárható tároló is tartozik, mely a pincében található, és egyszerűen megközelíthető lifttel.

Az ingatlan kitűnő állapotú, elegáns stílusú és prémium bútorokkal rendezett. Lakberendező által megtervezett, luxus minőségben került felújításra, melynek alkalmával megtörtént az összes szaniter, az elektromos- és vízvezetékek cseréje, valamint új hőtárolós kazán, klímaberendezés és radiátorok kerültek beszerelésre. A vadonatúj, asztalossal méretre gyártott konyhabútor a beépített, magas minőségű konyhagépekkel (légkeveréses sütő, indukciós főzőlap, páraelszívó, beépített mosogatógép, beépített hűtő és beépített mikrohullámú sütő) együtt az új tulajdonos rendelkezésére áll. Az egyedileg készített fa beltéri ajtók, a valódi tölgyfa parketta, a gardróbszekrények és a minőségi bútorok mind-mind hűen tükrözik a lakás exkluzivitását. A lakás profi szakértői kezek munkája, így a minőség garantált.

Abban az esetben, ha szereti a prémium életstílust, és egy olyan kiváló elhelyezkedésű lakásban szeretne élni, ahol a kialakítás és a modern berendezés is megadja a luxusérzést, akkor megtalálta a tökéletes otthont. Azonban a csodás tulajdonságainak köszönhetően befektetésnek is remek.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

© 2024 (v2.202102)