Modern, belvárosi, biztonságos, és üzlet is akad itt

Nincs könnyű helyzetben az, aki minőségi, jó közlekedésnél lévő, mégis pénztárcabarát új modern lakást keres. Legyen szó akár egy-két szobás első lakásról, vagy 3-4 szobát kínáló családi otthonról. Mi most a teljesen megújult, 4-es metró megállóval is ellátott Rákóczi tér vonzásában, a József körúttól, a 4-es metrótól és a 4-6-os villamosoktól 1-2 percnyire találtunk rá egy hamarosan elkészülő, új, zöldhitel feltételeinek is megfelelő társasházra. Itt üzlethelyiségek is elérhetők nettó 16,5 milliós ártól.

Kevés helyen van együtt a kellemes, csendesebb környezet, az igazi belvárosi nyüzsgés, a jó közlekedés és a fejlődő, egyre szépülő környék. Olyan új ház, ahol ráadásul még az árak is korrektek, no, olyan tényleg kevés, sőt, egyre kevesebb van manapság. Egy ilyet mutatunk be most a Tolnai Residence „személyében”. Ahol akár nettó 16,5 milliós ártól üzlethelyiségek is akadnak – de ne szaladjunk ennyire előre.

Kifejezetten a fiatal korosztálynak, vagy éppen a nekik lakást kereső szülőknek kiváló lehetőség tehát a teljesen megújult, a környék utcáiban is ütemesen épülő, szépülő házakat felvonultató Rákóczi tér környéke, a Csarnoknegyed. A népszerűség nem véletlen, hiszen a helyről, azaz a Tolnai Lajos utcából igen könnyen elérhető számos egyetemi kar. Ha pedig kikapcsolódnánk, akkor trendi belvárosi street food helyek, mozi és elegánsabb éttermek is mind-mind a repertoár részét képezik, és a nyugalmat már nem zavarva, de hozzávetőleg 6-8 percnyi sétával elérhető a Bulinegyed körút felőli vége is.

A Tolnai Residence viszont kifejezetten csendes, kis forgalmú utcában helyezkedik el, így lakóinak a nyugodt pihenésről sem kell lemondania. A ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, egy vásárcsarnok, valamint magas színvonalú, közelmúltban felújított orvosi rendelő is megtalálhatók.

Mindössze néhány perc sétára elérhető több neves egyetemi kar, így a lakások bármikor könnyedén, jó áron kiadhatóak. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is van.

A kerületben épült ki – és folyamatosan bővül- az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata, az egyik kamera pontosan a házzal szemközt, a Tolnai és Déri utca sarkán vigyázza a lakók biztonságát.

Összesen 54 változatos alaprajzú lakás érhető el, CSOK esetén visszatéríthető 5 százalékos áfával, valamint akár a jegybank vadonatúj, 2,5 százalékban maximált zöld hitelével a VIII. kerület megújuló részén a Tolnai Lajos u. 26. és a Déri utca sarkán, a Tolnai Lajos u. 28-30. alatt, két lépcsőházban.

Az első emeleten pedig kényelmes nappali +1 hálós lakások elérhetők még, különlegességük a kis kertkapcsolat! További érdekesség, hogy az épületben már lakás nélkül is vásárolhatók garázshelyek!

A lakások hatalmas előnye, hogy év végéig el is készülnek, ami az új otthonok közt igenritkaság ma, ezen a környéken nem is nagyon van alternatívája a Tolnai Residence-nek. Hiszen ha akad is ilyen minőségű és színvonalú otthonokkal kecsegtető új ház, az bizony nem mostanában lesz beköltözhető. A meghitt hangulatú, parkosított belső kert már csak ráadás minderre.

Befektetők számára az előnyök szinte nyilvánvalóak a fentiek ismeretében: központi elhelyezkedés, a metró és az éjjel-nappal járó 4-6-os villamosok okán a városban elképesztően jó közlekedési lehetőségek, valamint tucatnyi egyetemek közelsége miatt nem csak játszi könnyedséggel, de egyúttal magas áron bérbe adhatók a lakások.
Nem csak lakni, vagy kiadható, befektetésnek való lakások vásárolhatók itt, de akár biztos üzleti megélhetést is jelenthetnek. Ugyanis a Tolnai Residence nem csak lakásokat, de a két épület földszintjén összesen 4 db üzlethelyiséget is kínál.
Azoknak, akik kiemelkedő hozammal kecsegtető befektetést keresnek, már tehát nettó 16,5 millió forintért. Az üzletek alaprajza megtalálható a honlapon, a lakáskeresőben az emelet csúszkát a 0 szintre állítva.

Üzlethelyiség LINKEK:

T2-F.U

T1-F.U1

T1-F.U2

T1-F.U3

Mivel üzlethelyiségekről van szó, melyet gyakran vállalkozások vásárolnak, így – ellentétben a lakásokkal – az itt feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t. Az üzlethelyiségek mellé továbbá egy darab parkolóhely kötelezően megvásárolandó.

 

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)