Modern, belvárosi, biztonságos, és üzlet is akad itt

Nincs könnyű helyzetben az, aki minőségi, jó közlekedésnél lévő, mégis pénztárcabarát új modern lakást keres. Legyen szó akár egy-két szobás első lakásról, vagy 3-4 szobát kínáló családi otthonról. Mi most a teljesen megújult, 4-es metró megállóval is ellátott Rákóczi tér vonzásában, a József körúttól, a 4-es metrótól és a 4-6-os villamosoktól 1-2 percnyire találtunk rá egy hamarosan elkészülő, új, zöldhitel feltételeinek is megfelelő társasházra. Itt üzlethelyiségek is elérhetők nettó 16,5 milliós ártól.

Kevés helyen van együtt a kellemes, csendesebb környezet, az igazi belvárosi nyüzsgés, a jó közlekedés és a fejlődő, egyre szépülő környék. Olyan új ház, ahol ráadásul még az árak is korrektek, no, olyan tényleg kevés, sőt, egyre kevesebb van manapság. Egy ilyet mutatunk be most a Tolnai Residence „személyében”. Ahol akár nettó 16,5 milliós ártól üzlethelyiségek is akadnak – de ne szaladjunk ennyire előre.

Kifejezetten a fiatal korosztálynak, vagy éppen a nekik lakást kereső szülőknek kiváló lehetőség tehát a teljesen megújult, a környék utcáiban is ütemesen épülő, szépülő házakat felvonultató Rákóczi tér környéke, a Csarnoknegyed. A népszerűség nem véletlen, hiszen a helyről, azaz a Tolnai Lajos utcából igen könnyen elérhető számos egyetemi kar. Ha pedig kikapcsolódnánk, akkor trendi belvárosi street food helyek, mozi és elegánsabb éttermek is mind-mind a repertoár részét képezik, és a nyugalmat már nem zavarva, de hozzávetőleg 6-8 percnyi sétával elérhető a Bulinegyed körút felőli vége is.

A Tolnai Residence viszont kifejezetten csendes, kis forgalmú utcában helyezkedik el, így lakóinak a nyugodt pihenésről sem kell lemondania. A ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, egy vásárcsarnok, valamint magas színvonalú, közelmúltban felújított orvosi rendelő is megtalálhatók.

Mindössze néhány perc sétára elérhető több neves egyetemi kar, így a lakások bármikor könnyedén, jó áron kiadhatóak. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is van.

A kerületben épült ki – és folyamatosan bővül- az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata, az egyik kamera pontosan a házzal szemközt, a Tolnai és Déri utca sarkán vigyázza a lakók biztonságát.

Összesen 54 változatos alaprajzú lakás érhető el, CSOK esetén visszatéríthető 5 százalékos áfával, valamint akár a jegybank vadonatúj, 2,5 százalékban maximált zöld hitelével a VIII. kerület megújuló részén a Tolnai Lajos u. 26. és a Déri utca sarkán, a Tolnai Lajos u. 28-30. alatt, két lépcsőházban.

Az első emeleten pedig kényelmes nappali +1 hálós lakások elérhetők még, különlegességük a kis kertkapcsolat! További érdekesség, hogy az épületben már lakás nélkül is vásárolhatók garázshelyek!

A lakások hatalmas előnye, hogy év végéig el is készülnek, ami az új otthonok közt igenritkaság ma, ezen a környéken nem is nagyon van alternatívája a Tolnai Residence-nek. Hiszen ha akad is ilyen minőségű és színvonalú otthonokkal kecsegtető új ház, az bizony nem mostanában lesz beköltözhető. A meghitt hangulatú, parkosított belső kert már csak ráadás minderre.

Befektetők számára az előnyök szinte nyilvánvalóak a fentiek ismeretében: központi elhelyezkedés, a metró és az éjjel-nappal járó 4-6-os villamosok okán a városban elképesztően jó közlekedési lehetőségek, valamint tucatnyi egyetemek közelsége miatt nem csak játszi könnyedséggel, de egyúttal magas áron bérbe adhatók a lakások.
Nem csak lakni, vagy kiadható, befektetésnek való lakások vásárolhatók itt, de akár biztos üzleti megélhetést is jelenthetnek. Ugyanis a Tolnai Residence nem csak lakásokat, de a két épület földszintjén összesen 4 db üzlethelyiséget is kínál.
Azoknak, akik kiemelkedő hozammal kecsegtető befektetést keresnek, már tehát nettó 16,5 millió forintért. Az üzletek alaprajza megtalálható a honlapon, a lakáskeresőben az emelet csúszkát a 0 szintre állítva.

Üzlethelyiség LINKEK:

T2-F.U

T1-F.U1

T1-F.U2

T1-F.U3

Mivel üzlethelyiségekről van szó, melyet gyakran vállalkozások vásárolnak, így – ellentétben a lakásokkal – az itt feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t. Az üzlethelyiségek mellé továbbá egy darab parkolóhely kötelezően megvásárolandó.

 

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)