Csodaszép házak Budapest agglomerációjából 80 millió forint alatt

Egyre több ember költözik Budapest agglomerációjába, hiszen így közel lehetnek a főváros forgatagához, mégis csendes és nyugodt körülmények közt élhetnek. Tökéletes az ingázók számára is, hiszen egy órán belül eljuthatnak Budapestre. Mai válogatásunkban az agglomerációból mutatunk be csodaszép házakat, amelyek maximum 30 kilométerre fekszenek a várostól.

Dunakeszi szívében található ez a 2011-ben épült, 85 négyzetméteres sorház. Az ingatlan alsó szintjén egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és kamra kapott helyet, míg az emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. A modern konyha gépesített, ami a vételár részét képezi. A házhoz tartozik egy fedett terasz is, amely két oldalról is megközelíthető. A 225 négyzetméteres rendezett telken akár három autó számára is alkalmas parkolási lehetőség van, valamint egy fából készült szerszámos kamrát is fellelhetünk itt.

Gyálon épült ez a 281 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan földszintjén egy kandallóval ellátott tágas nappali, konyha-étkező, hálószoba, fürdőszoba és mellékhelyiség található. Az emeleten egy hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba és egy tágas galéria kapott helyet. A galériából a kialakítása által minimális munkával leválasztható egy külön szoba is. A pince szinten 2 tároló, fitnesz vagy biliárdszoba, tágas iroda és egy külön bejáratú gépészeti helyiség került kialakításra. A 669 négyzetméteres telken egy zárt garázs, fedett parkoló, 30 négyzetméteres műhely és egy fűtött melléképület is található.

Érden található a következő, 143 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan egészét 3 szoba, konyha, egy kandallóval ellátott nappali-étkező, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és mosókonyha alkotja. A házhoz tartozik egy 15 négyzetméteres terasz, egy garázs és egy fedett udvari beálló is két autó részére. Emellett az ingatlan klímával és öntözőrendszerrel is ellátott. A lakók biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.

Maglódon fekszik ez a 93 négyzetméteres családi ház. A 2003-ban épült ingatlanban 2 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, háztartási helység, fürdőszoba és külön mellékhelység található.A házban egy garázs is kialakításra került, valamint egy terasz is tartozik hozzá. A teljesen újszerű állapotú ingatlan gépesített konyhabútorral, a szobákban és a nappaliban pedig beépített szekrényekkel várja új tulajdonosát.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha panel, akkor hamar megy

Ha panel, akkor hamar megy

Három hónapon belül gazdára találnak a panellakások.

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Mérnöki pontossággal fognak készülni a gyorséttermi ételek.

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

© 2024 (v2.202102)