Mesés lakás a Duna korzó mellett: a belváros ékköve lehet az új otthona

A belváros kiváló választás, ha a pezsgést, nyüzgést és a kényelmet szeretjük, hiszen itt mindezt megtalálhatjuk. A nagyszerű közlekedési lehetőségek, szórakozási, kulturális, valamint vásárlási adottságai miatt az V. kerület sokak kedvence. Remek helyen, közvetlenül a Duna korzó és a Mariott szálló mellett elhelyezkedő lakást mutatunk ma be, ami állandó lakhely mellett befektetésnek, vagy kis irodának, rendelőnek is tökéletesen alkalmas.

A történelmi belvárosban fekvő lakás rendkívül jó lokációval rendelkezik. A 15-ös, 105-ös, 115-ös és a 178-as busz csupán 1 percre található gyalog. Az M1 metro Vörösmarty téri megállójához sem kell sokat sétálnunk, azt mindössze 4 perc alatt elérhetjük. A közlekedésnek köszönhetően megannyi fontos budapesti csomópont könnyen megközelthető. Azonban nem csak emiatt kiváló az elhelyezkedése. A közelben étteremek, élelmiszerboltok, gyorsétterem, ruházati boltok, drogéria és edzőterem is fellehető. Ha pedig a szabadban szeretnénk sétálgatni, akkor a Duna-part és a Március 15. tér is perceken belül megközelíthető.

Az 1+1 szobás ingatlan egy társasház első emeletén kapott helyet. A 34 négyzetméteres lakás 2016-ban teljeskörűen fel lett újítva. A magas belmagasságú ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, szoba és fürdőszoba található, mely utóbbi igazán különleges, asszimetrikus kialakítással rendelkezik.

Ebbe a lakásba egy gondozott, zöld belső udvarról lehet bemenni, melynek köszönhetően csendes és nyugodt krölmények közt pihenhetjük ki magunkat az otthonunkban, miközben a belváros szívében élünk, közel minden fontos szolgáltatáshoz. Az udvaron található fa és növények nem csak szép látványt nyújtanak a lakók számára, de friss levegőt is adnak. Természetesen ilyen környezethez szép társaház dukál. A lépcsőház, a gyönyörűen elkészített homlokzta és a függőfolyosó egyaránt karbantartott állapotben vannak. Erre az udvarra egy mesés, kazettás mennyezettel díszített átjáron juthatunk el. A lépcsőház ékköve pedig egy gyönörű szobor, amit garantáltan minden nap újra és újra megcsodálhatunk.

A lakás kiváló választás egyedül élők és fiatal párok számára egyaránt, de befektetésnek is tökéletes, ugyanis többek közt az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Corvinus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épületei is a közelben vannak, mind negyed órás útra innen. Emiatt egyetemistáknak is egyszerűen bérbeadható. Emellett igény szerint akár teljes bútorzattal, felszerelt konyhával, valamint mosó- és szárítógéppel együtt is az új tulajdonos rendelkezésére áll.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)