Mesés lakás a Duna korzó mellett: a belváros ékköve lehet az új otthona

A belváros kiváló választás, ha a pezsgést, nyüzgést és a kényelmet szeretjük, hiszen itt mindezt megtalálhatjuk. A nagyszerű közlekedési lehetőségek, szórakozási, kulturális, valamint vásárlási adottságai miatt az V. kerület sokak kedvence. Remek helyen, közvetlenül a Duna korzó és a Mariott szálló mellett elhelyezkedő lakást mutatunk ma be, ami állandó lakhely mellett befektetésnek, vagy kis irodának, rendelőnek is tökéletesen alkalmas.

A történelmi belvárosban fekvő lakás rendkívül jó lokációval rendelkezik. A 15-ös, 105-ös, 115-ös és a 178-as busz csupán 1 percre található gyalog. Az M1 metro Vörösmarty téri megállójához sem kell sokat sétálnunk, azt mindössze 4 perc alatt elérhetjük. A közlekedésnek köszönhetően megannyi fontos budapesti csomópont könnyen megközelthető. Azonban nem csak emiatt kiváló az elhelyezkedése. A közelben étteremek, élelmiszerboltok, gyorsétterem, ruházati boltok, drogéria és edzőterem is fellehető. Ha pedig a szabadban szeretnénk sétálgatni, akkor a Duna-part és a Március 15. tér is perceken belül megközelíthető.

Az 1+1 szobás ingatlan egy társasház első emeletén kapott helyet. A 34 négyzetméteres lakás 2016-ban teljeskörűen fel lett újítva. A magas belmagasságú ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, szoba és fürdőszoba található, mely utóbbi igazán különleges, asszimetrikus kialakítással rendelkezik.

Ebbe a lakásba egy gondozott, zöld belső udvarról lehet bemenni, melynek köszönhetően csendes és nyugodt krölmények közt pihenhetjük ki magunkat az otthonunkban, miközben a belváros szívében élünk, közel minden fontos szolgáltatáshoz. Az udvaron található fa és növények nem csak szép látványt nyújtanak a lakók számára, de friss levegőt is adnak. Természetesen ilyen környezethez szép társaház dukál. A lépcsőház, a gyönyörűen elkészített homlokzta és a függőfolyosó egyaránt karbantartott állapotben vannak. Erre az udvarra egy mesés, kazettás mennyezettel díszített átjáron juthatunk el. A lépcsőház ékköve pedig egy gyönörű szobor, amit garantáltan minden nap újra és újra megcsodálhatunk.

A lakás kiváló választás egyedül élők és fiatal párok számára egyaránt, de befektetésnek is tökéletes, ugyanis többek közt az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Corvinus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épületei is a közelben vannak, mind negyed órás útra innen. Emiatt egyetemistáknak is egyszerűen bérbeadható. Emellett igény szerint akár teljes bútorzattal, felszerelt konyhával, valamint mosó- és szárítógéppel együtt is az új tulajdonos rendelkezésére áll.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v2.202102)