Egy nagy terasz ősszel is ajándék!

Az erkélyes, teraszos lakások méltán népszerűek, különösen azok, amelyekhez nagy terasz kapcsolódik. Egy teraszt azonban nemcsak nyáron, hanem ősszel is remekül ki lehet használni. Az indián nyár idején is kiülhetünk a napsütéses, melegebb napokon, a kültéri hősugárzóknak hála pedig az sem lehet akadály, esténként, vagy akár még késő ősszel is kint töltsük a szabadidőnket. Mai cikkünkben olyan terasz szépítő ötleteket hozunk, amelyek nemcsak jól mutatnak, de melegebbé is varázsolják teraszunkat.

A textilek varázsa

A legegyszerűbb módja annak, hogy teraszunkat a hűvösebb időben is élvezhessük, ha „felöltöztetjük”. Néhány meleg pléddel, párnákkal, vagy a mostanában divatos mű- báránybőrrel is nagyszerű ötlet leteríteni a kerti ülőbútorokat. Természetesen válasszunk anyagokat az ősz színeiben, mint a narancssárga, sárga, bordó, de más meleg színek vagy a természetes, natúr árnyalatok is tökéletesek lehetnek.

Melegség és fény

A hőérzetünket az is javíthatja, ha kint tartózkodásunk idejére néhány mécsest gyújtunk, vagy beszerzünk néhány lámpást. Illetve a fényfüzérek ilyenkor is jó szolgálatot tehetnek. Ezeknél még jobb megoldás egy hangulatos tűztál beszerzése.

Ha tényleg fűteni szeretnénk a teraszon

Természetesen ma már nem lehetetlen kandallót, kemencét építeni a teraszra, amennyiben családi házban lakunk. Lakástulajdonosként sem kell azonban elkeserednünk, hiszen a kültéri hősugárzók ma már egyszerű, mobil megoldást jelentenek a teraszok fűtésére.

Egy tökéletes hely, ahol mindez megvalósulhat

Természetesen az a legjobb, ha őszi teraszunkat megfelelő helyszínen, például egy Duna-parti álomlakásban alakíthatjuk ki. A Foka-öböl közelében épülő Duna Terasz Grande éppen ilyen lakásokat kínál nagy teraszokkal, melyek voltaképpen kültéri nappaliként is funkcionálhatnak. A lakóparkban ráadásul közösségi tereket, közösségi tetőteraszokat (grill-, jóga- és napozóteraszt) is kialakítanak, ahol összejöhetünk a szomszédokkal egy őszi grillezésre, jógázásra is.

A Duna Terasz Grande környezete ráadásul remek kikapcsolódást ígér minden évszakban. Itt bármikor adott a lehetőség egy kellemes sétához a Duna-parton és a Népszigeten, vagy egy kis biciklizéshez a Rákospatak menti-kerékpárúton és több játszótér is várja a kisgyermekes családokat.

De nemcsak a természetközeli kikapcsolódási lehetőségek miatt érdemes itt lakást vásárolni, hiszen innen a belváros vagy a Váci úti irodafolyosó is könnyen elérhető, és minden fontos szolgáltatás, valamint kiváló óvodák és iskolák is találhatók a közelben.

A Duna Terasz Grande magas műszaki tartalommal épül, ahol a fenntarthatósági szempontok is kiemelt figyelmet kaptak. A hűtést és a fűtést hőszivattyú és távfűtés biztosítja mennyezet hűtés-fűtésen keresztül, így nemcsak a lakások rezsije, de környezetterhelése is alacsony.

A beruházás jelenleg szerkezetkész állapotban van, az elmúlt hónapban érte el legmagasabb pontját, így a bokrétaavatót is megtartották. A lakásokat várhatóan 2023 tavaszán vehetik át a lakók a kiváló minőségre és az időben történő átadásra pedig garancia a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport és a kivitelező Kész Építő Zrt. több évtizedes tapasztalata.

A cikk megjelenését a Duna Terasz Grande fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)