Egy nagy terasz ősszel is ajándék!

Az erkélyes, teraszos lakások méltán népszerűek, különösen azok, amelyekhez nagy terasz kapcsolódik. Egy teraszt azonban nemcsak nyáron, hanem ősszel is remekül ki lehet használni. Az indián nyár idején is kiülhetünk a napsütéses, melegebb napokon, a kültéri hősugárzóknak hála pedig az sem lehet akadály, esténként, vagy akár még késő ősszel is kint töltsük a szabadidőnket. Mai cikkünkben olyan terasz szépítő ötleteket hozunk, amelyek nemcsak jól mutatnak, de melegebbé is varázsolják teraszunkat.

A textilek varázsa

A legegyszerűbb módja annak, hogy teraszunkat a hűvösebb időben is élvezhessük, ha „felöltöztetjük”. Néhány meleg pléddel, párnákkal, vagy a mostanában divatos mű- báránybőrrel is nagyszerű ötlet leteríteni a kerti ülőbútorokat. Természetesen válasszunk anyagokat az ősz színeiben, mint a narancssárga, sárga, bordó, de más meleg színek vagy a természetes, natúr árnyalatok is tökéletesek lehetnek.

Melegség és fény

A hőérzetünket az is javíthatja, ha kint tartózkodásunk idejére néhány mécsest gyújtunk, vagy beszerzünk néhány lámpást. Illetve a fényfüzérek ilyenkor is jó szolgálatot tehetnek. Ezeknél még jobb megoldás egy hangulatos tűztál beszerzése.

Ha tényleg fűteni szeretnénk a teraszon

Természetesen ma már nem lehetetlen kandallót, kemencét építeni a teraszra, amennyiben családi házban lakunk. Lakástulajdonosként sem kell azonban elkeserednünk, hiszen a kültéri hősugárzók ma már egyszerű, mobil megoldást jelentenek a teraszok fűtésére.

Egy tökéletes hely, ahol mindez megvalósulhat

Természetesen az a legjobb, ha őszi teraszunkat megfelelő helyszínen, például egy Duna-parti álomlakásban alakíthatjuk ki. A Foka-öböl közelében épülő Duna Terasz Grande éppen ilyen lakásokat kínál nagy teraszokkal, melyek voltaképpen kültéri nappaliként is funkcionálhatnak. A lakóparkban ráadásul közösségi tereket, közösségi tetőteraszokat (grill-, jóga- és napozóteraszt) is kialakítanak, ahol összejöhetünk a szomszédokkal egy őszi grillezésre, jógázásra is.

A Duna Terasz Grande környezete ráadásul remek kikapcsolódást ígér minden évszakban. Itt bármikor adott a lehetőség egy kellemes sétához a Duna-parton és a Népszigeten, vagy egy kis biciklizéshez a Rákospatak menti-kerékpárúton és több játszótér is várja a kisgyermekes családokat.

De nemcsak a természetközeli kikapcsolódási lehetőségek miatt érdemes itt lakást vásárolni, hiszen innen a belváros vagy a Váci úti irodafolyosó is könnyen elérhető, és minden fontos szolgáltatás, valamint kiváló óvodák és iskolák is találhatók a közelben.

A Duna Terasz Grande magas műszaki tartalommal épül, ahol a fenntarthatósági szempontok is kiemelt figyelmet kaptak. A hűtést és a fűtést hőszivattyú és távfűtés biztosítja mennyezet hűtés-fűtésen keresztül, így nemcsak a lakások rezsije, de környezetterhelése is alacsony.

A beruházás jelenleg szerkezetkész állapotban van, az elmúlt hónapban érte el legmagasabb pontját, így a bokrétaavatót is megtartották. A lakásokat várhatóan 2023 tavaszán vehetik át a lakók a kiváló minőségre és az időben történő átadásra pedig garancia a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport és a kivitelező Kész Építő Zrt. több évtizedes tapasztalata.

A cikk megjelenését a Duna Terasz Grande fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)