Modern és energiatakarékos: nézze meg Kispest legújabb társasházát

Manapság rendkívül fontossá vált az energiatakarékos ingatlanok létrehozása. Ezzel ugyanis nem csak a természetet óvjuk, de még a pénztárcánknak is kedvezünk. Ilyen a XIX. kerületben található, most épülő társasház is, ahol Ön is vásárolhat egy modern és minőségi kivitelezésű lakást, akár a zöld hitelprogram keretein belül is.

Az Artúr Ház annak ellenére, hogy a főváros egyik igen forgalmas helyén található, egy kellemes hangulatú, kertvárosi mellékutcában épült. Ennek köszönhetően nyugodtabb körülmények közt tölthetjük a mindennapjainkat, azonban mégis rengeteg tömegközlekedési és bevásárlási lehetőség fellelhető mindössze néhány perc távolságra. A Sós utcai buszmegálló például egy perc alatt megközelíthető, ahonnan a 68-as, 93-as, 93A-s, 148-as és 151-es busszal utazhatunk. Emellett az M3 metró és a vasútállomás is könnyen, tömegközlekedéssel 8 perc alatt elérhető.

Az ingatlan közelében élelmiszerbolt, cukrászda, gyógyszertár, fogorvosi rendelő, bank, éttermek és a Kispesti Piac is megtalálható. Ha pedig plázáni támad kedvünk, akkor 6 perc alatt odaérhetünk a KÖKI Terminálhoz is. Az ide költöző családok számára remek hír, hogy a közelben óvoda, általános iskola és játszótér is van. Amennyiben pedig sportolni szeretnénk, akkor nem messze edzőtermet, sportparkot és a Kispesti Uszodát is megtalálhatjuk.

A 800 négyzetméteres területen épülő társasház összesen 18 darab, 1, 3 és 4 szobás lakásokat kínál az érdeklődőknek. A 37,5 négyzetmétertől egészen 84 négyzetméterig terjedő lakások mindegyikéhez tartozik saját erkély, ahonnan élvezheti a napsütést, és társasági összejöveteleknek is kitűnő helyszínt biztosít.

A lakások teljes mértékben alkalmasak a zöld hitelprogramban való részvételre, ami által kedvezményes lakáshitellel juthat új otthonához. Az épület a készületek előrehaladtával BB energetikai besorolással fog rendelkezni. A fűtésről és hűtésről BOSCH hőszivattyú fog gondoskodni, melynek energiaellátását napelem biztosítja majd. Ennek köszönhetően a lakások resziköltsége alacsony marad, az energiafelhasználás pedig közel nulla lesz.

A belső burkolatok többsége vakolt és festett, a vizes helyiségekbe csempe burkolat került egészen 220 centiméteres magasságig, valamint itt csúszásmentes gres lap található. A lakásokba mindenhova háromrétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók kerültek. Az ingatlanok mellé saját fedett gépkocsibeálló is vásárolható.

2021 nyarán kezdődött el az Artúr Ház kivitelezése, és 2022 III. nyegyedévében történik majd a tervezett átadás. Nemcsak kiváló lokációja és nyugodt, kertvárosi környezete miatt ideális bárki számára, hanem azért is, mert energiatakarékos otthonnal rendkívül sokat lehet spórolni, és a zöld hitelprogram által is kedvezményes lakáshitelt vehet fel. A kiváló kivitelezésű lakásokkal ellátott társasház tökéletes választás egyedülállóknak, pároknak és családoknak egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)