Modern és energiatakarékos: nézze meg Kispest legújabb társasházát

Manapság rendkívül fontossá vált az energiatakarékos ingatlanok létrehozása. Ezzel ugyanis nem csak a természetet óvjuk, de még a pénztárcánknak is kedvezünk. Ilyen a XIX. kerületben található, most épülő társasház is, ahol Ön is vásárolhat egy modern és minőségi kivitelezésű lakást, akár a zöld hitelprogram keretein belül is.

Az Artúr Ház annak ellenére, hogy a főváros egyik igen forgalmas helyén található, egy kellemes hangulatú, kertvárosi mellékutcában épült. Ennek köszönhetően nyugodtabb körülmények közt tölthetjük a mindennapjainkat, azonban mégis rengeteg tömegközlekedési és bevásárlási lehetőség fellelhető mindössze néhány perc távolságra. A Sós utcai buszmegálló például egy perc alatt megközelíthető, ahonnan a 68-as, 93-as, 93A-s, 148-as és 151-es busszal utazhatunk. Emellett az M3 metró és a vasútállomás is könnyen, tömegközlekedéssel 8 perc alatt elérhető.

Az ingatlan közelében élelmiszerbolt, cukrászda, gyógyszertár, fogorvosi rendelő, bank, éttermek és a Kispesti Piac is megtalálható. Ha pedig plázáni támad kedvünk, akkor 6 perc alatt odaérhetünk a KÖKI Terminálhoz is. Az ide költöző családok számára remek hír, hogy a közelben óvoda, általános iskola és játszótér is van. Amennyiben pedig sportolni szeretnénk, akkor nem messze edzőtermet, sportparkot és a Kispesti Uszodát is megtalálhatjuk.

A 800 négyzetméteres területen épülő társasház összesen 18 darab, 1, 3 és 4 szobás lakásokat kínál az érdeklődőknek. A 37,5 négyzetmétertől egészen 84 négyzetméterig terjedő lakások mindegyikéhez tartozik saját erkély, ahonnan élvezheti a napsütést, és társasági összejöveteleknek is kitűnő helyszínt biztosít.

A lakások teljes mértékben alkalmasak a zöld hitelprogramban való részvételre, ami által kedvezményes lakáshitellel juthat új otthonához. Az épület a készületek előrehaladtával BB energetikai besorolással fog rendelkezni. A fűtésről és hűtésről BOSCH hőszivattyú fog gondoskodni, melynek energiaellátását napelem biztosítja majd. Ennek köszönhetően a lakások resziköltsége alacsony marad, az energiafelhasználás pedig közel nulla lesz.

A belső burkolatok többsége vakolt és festett, a vizes helyiségekbe csempe burkolat került egészen 220 centiméteres magasságig, valamint itt csúszásmentes gres lap található. A lakásokba mindenhova háromrétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók kerültek. Az ingatlanok mellé saját fedett gépkocsibeálló is vásárolható.

2021 nyarán kezdődött el az Artúr Ház kivitelezése, és 2022 III. nyegyedévében történik majd a tervezett átadás. Nemcsak kiváló lokációja és nyugodt, kertvárosi környezete miatt ideális bárki számára, hanem azért is, mert energiatakarékos otthonnal rendkívül sokat lehet spórolni, és a zöld hitelprogram által is kedvezményes lakáshitelt vehet fel. A kiváló kivitelezésű lakásokkal ellátott társasház tökéletes választás egyedülállóknak, pároknak és családoknak egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter közölte rendkívüli sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban.

© 2024 (v2.202102)