Modern és energiatakarékos: nézze meg Kispest legújabb társasházát

Manapság rendkívül fontossá vált az energiatakarékos ingatlanok létrehozása. Ezzel ugyanis nem csak a természetet óvjuk, de még a pénztárcánknak is kedvezünk. Ilyen a XIX. kerületben található, most épülő társasház is, ahol Ön is vásárolhat egy modern és minőségi kivitelezésű lakást, akár a zöld hitelprogram keretein belül is.

Az Artúr Ház annak ellenére, hogy a főváros egyik igen forgalmas helyén található, egy kellemes hangulatú, kertvárosi mellékutcában épült. Ennek köszönhetően nyugodtabb körülmények közt tölthetjük a mindennapjainkat, azonban mégis rengeteg tömegközlekedési és bevásárlási lehetőség fellelhető mindössze néhány perc távolságra. A Sós utcai buszmegálló például egy perc alatt megközelíthető, ahonnan a 68-as, 93-as, 93A-s, 148-as és 151-es busszal utazhatunk. Emellett az M3 metró és a vasútállomás is könnyen, tömegközlekedéssel 8 perc alatt elérhető.

Az ingatlan közelében élelmiszerbolt, cukrászda, gyógyszertár, fogorvosi rendelő, bank, éttermek és a Kispesti Piac is megtalálható. Ha pedig plázáni támad kedvünk, akkor 6 perc alatt odaérhetünk a KÖKI Terminálhoz is. Az ide költöző családok számára remek hír, hogy a közelben óvoda, általános iskola és játszótér is van. Amennyiben pedig sportolni szeretnénk, akkor nem messze edzőtermet, sportparkot és a Kispesti Uszodát is megtalálhatjuk.

A 800 négyzetméteres területen épülő társasház összesen 18 darab, 1, 3 és 4 szobás lakásokat kínál az érdeklődőknek. A 37,5 négyzetmétertől egészen 84 négyzetméterig terjedő lakások mindegyikéhez tartozik saját erkély, ahonnan élvezheti a napsütést, és társasági összejöveteleknek is kitűnő helyszínt biztosít.

A lakások teljes mértékben alkalmasak a zöld hitelprogramban való részvételre, ami által kedvezményes lakáshitellel juthat új otthonához. Az épület a készületek előrehaladtával BB energetikai besorolással fog rendelkezni. A fűtésről és hűtésről BOSCH hőszivattyú fog gondoskodni, melynek energiaellátását napelem biztosítja majd. Ennek köszönhetően a lakások resziköltsége alacsony marad, az energiafelhasználás pedig közel nulla lesz.

A belső burkolatok többsége vakolt és festett, a vizes helyiségekbe csempe burkolat került egészen 220 centiméteres magasságig, valamint itt csúszásmentes gres lap található. A lakásokba mindenhova háromrétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók kerültek. Az ingatlanok mellé saját fedett gépkocsibeálló is vásárolható.

2021 nyarán kezdődött el az Artúr Ház kivitelezése, és 2022 III. nyegyedévében történik majd a tervezett átadás. Nemcsak kiváló lokációja és nyugodt, kertvárosi környezete miatt ideális bárki számára, hanem azért is, mert energiatakarékos otthonnal rendkívül sokat lehet spórolni, és a zöld hitelprogram által is kedvezményes lakáshitelt vehet fel. A kiváló kivitelezésű lakásokkal ellátott társasház tökéletes választás egyedülállóknak, pároknak és családoknak egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)