Nem álom: menekülj a hideg elől az új tengerparti luxusvilládba!

Néhány napja beköszöntött az igazi ősz, fél 5-kor már sötét van és az esős, ködös, vagy éppen hideg időjárásból is bőven kijutott a napokban. Ebben a borongós, vagy éppen didergős időben a legtöbben legalább egyszer eljátszanak a gondolattal, milyen jó lenne most a napsütéses Spanyolországban egy tengerparti villában átvészelni a hideg időt. Igazi luxusvillákra bukkantunk Spanyolország egyik legszebb részén, ahol most is 20 Celsius fok(!) körül van a hőmérséklet.

Természetesen hoztunk egy álomszép ingatlant is Spanyolországból, amely nyaralásra vagy életvitelszerű tartózkodásra is kiválón alkalmas. Először azonban nézzük miért érdemes ezt környéket választani, ha már tengerpartról van szó!

Alicante és környéke nem csak az egyik legszebb része az országnak, de klíma szempontjából is talán a legideálisabb választás. Itt ugyanis csak egy-két olyan hónap van, mikor az átlagos hőmérséklet nem éri el a 20 fokot. Nyaralót vásárolni tehát tökéletes helyszín, hiszen egész évben jól kihasználható. Alicante, nem utolsó sorban egy modern, jól megközelíthető repülőtérrel is rendelkezik, ahova Budapestről 2,5 óra alatt juthatunk el. A környék népszerűsége pedig garantálja, ha befektetési célból vásárolna, biztosan nem fog üresen állni a ház.

A tengerparti övezetben bukkantunk rá a Royal Red Properties által kínált házakra. A cég már tíz éve foglalkozik ingatlan eladással-kiadással. Az itt található lakások két-három szobásak, amikhez kis kert vagy terasz is tartozik, de a kínálatban szerepelnek mediterrán házak és modern luxus villák is.

Az általunk ajánlott villa Alicante déli részén található. Az egyedülállóan szép villát, a modern stílus és a mediterrán környezet ötvözete teszi különlegessé, na meg a prémium kategóriás kialakítás. A villa összesen 172 négyzetméteres ( plusz szuterén ), tágas nappali, három hálószoba és két fürdőszoba szolgálja a kényelmet, mindehhez napozó terasz és saját medence társul. A közelben gyönyörű strandok, kiváló bevásárlási lehetőség, nemzetközi éttermek, bankok és szép üzletek várják a tulajdonosokat.

Az ingatlanok saját használatra is kiválóak, de ezt az élményt mással is megoszthatjuk, hiszen befektetési szempontból is szemlélődhetünk. A turisták körében nagyon népszerű alicantei tengerpart mellett még Barcelona környéke is.

Előnynek számít az is, hogy a Royal Red Properties a kiadás lebonyolításában is segítségünkre lehet, így a szolgáltatás igénybevételével akár itthonról, Magyarországról is intézhetjük ezt. Azt gondolnánk, hogy a spanyol cég elérhetetlen, azonban ez nem így van, hiszen személyesen is könnyen felvehetjük velük a kapcsolatot még itthon is, hiszen a cég nemrégiben megnyitotta első budapesti irodáját.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)