Csodaszép tetőtoronyban élhet a belvárosban egy Pest melletti ikerfél áráért

Egy gyönyörű, századfordulóban épült, nagykörút melletti ház legfelső lakását mutatjuk ma be, melyhez egy romantikus toronyszoba is tartozik. Az egyedi, és nívós kialakítású, gyakorlatilag új(!) ingatlan állandó otthonnak, de akár cégközpontnak, rendelőnek és persze kiadásra is tökéletesen alkalmas. Ráadásul most nagyon kedvező áron lehet az Öné, ugyanis egy hasonló méretű, új vagy újszerű agglomerációs ikerház-fél áráért kínálják. Ki ne szeretné elmondani, hogy egy tetőtoronyban él a belvárosban? Mindezt normális árfekvésben elcsípheti!

A lakás annak ellenére, hogy a Rákóczi téren található társasházban van, mégis egy csendesebb helyen helyezkedik el. Remek közlekedési lehetőségek adottak itt, ugyanis egy-két perc alatt elérhető a 4-es és a 6-os villamos, az M4 metró, valamint a 7-es busz megállója is. Ezek által, de akár még gyalog is könnyen eljuthat több fontos csomóponthoz is a belvároson belül.

Szinte minden a közelben van, hiszen bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, éttermek, kávézók és egy nagy piac is megtalálható errefelé. A családok számára pedig külön jó hír, hogy az óvoda és az iskola sincs messze, valamint több egyetemet is egyszerűen meg lehet közelíteni. A fiatalok számára pedig a bulinegyed is gyorsan elérhető, a zaj azonban nem ér el onnan a lakásig.

A 100 négyzetméteren elterülő belvárosi lakás egy XIX. században épült sarokház tetőterében került kialakításra. Ennek a tornyában kapott helyet az 5 méter belmagasságú nappali, melyhez a második emeleten egy hálószoba is társul. A két szinten 3+1 szobát találhatunk, mely mellé konyha és fürdőszoba is tartozik.

Az ingatlan teljesen gépesített, beépített konyhával és bútorokkal áll az új tulajdonos rendelkezésére. Emellett klíma is beszerelésre került, melynek köszönhetően a nyári meleg napokon a lakást és magát is lehűtheti. Azoknak, akik 100 négyzetméternél nagyobb otthont keresnek maguknak, jó hír, hogy a lakás mellett van mégy egy nagyjából 50 négyzetméteres lakótér, ami teljes egészében könnyen összenyitható a lakással, a társasházzal való megegyezést követően.

Az ingatlan kulcsrakészen kerül átadásra, ezért hamar birtokába veheti új otthonát.  Kiváló lokációjának és egyedi kialakításának köszönhetően egy igazi ékszerdoboz. A toronyban élve garantáltan úgy érezheti majd magát, mint egy uralkodó. Tökéletes választás mindazoknak akik igazi egyéniségként nívós és elegáns, ugyanakkor modern lakásra vágynak.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)