Csodaszép tetőtoronyban élhet a belvárosban egy Pest melletti ikerfél áráért

Egy gyönyörű, századfordulóban épült, nagykörút melletti ház legfelső lakását mutatjuk ma be, melyhez egy romantikus toronyszoba is tartozik. Az egyedi, és nívós kialakítású, gyakorlatilag új(!) ingatlan állandó otthonnak, de akár cégközpontnak, rendelőnek és persze kiadásra is tökéletesen alkalmas. Ráadásul most nagyon kedvező áron lehet az Öné, ugyanis egy hasonló méretű, új vagy újszerű agglomerációs ikerház-fél áráért kínálják. Ki ne szeretné elmondani, hogy egy tetőtoronyban él a belvárosban? Mindezt normális árfekvésben elcsípheti!

A lakás annak ellenére, hogy a Rákóczi téren található társasházban van, mégis egy csendesebb helyen helyezkedik el. Remek közlekedési lehetőségek adottak itt, ugyanis egy-két perc alatt elérhető a 4-es és a 6-os villamos, az M4 metró, valamint a 7-es busz megállója is. Ezek által, de akár még gyalog is könnyen eljuthat több fontos csomóponthoz is a belvároson belül.

Szinte minden a közelben van, hiszen bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, éttermek, kávézók és egy nagy piac is megtalálható errefelé. A családok számára pedig külön jó hír, hogy az óvoda és az iskola sincs messze, valamint több egyetemet is egyszerűen meg lehet közelíteni. A fiatalok számára pedig a bulinegyed is gyorsan elérhető, a zaj azonban nem ér el onnan a lakásig.

A 100 négyzetméteren elterülő belvárosi lakás egy XIX. században épült sarokház tetőterében került kialakításra. Ennek a tornyában kapott helyet az 5 méter belmagasságú nappali, melyhez a második emeleten egy hálószoba is társul. A két szinten 3+1 szobát találhatunk, mely mellé konyha és fürdőszoba is tartozik.

Az ingatlan teljesen gépesített, beépített konyhával és bútorokkal áll az új tulajdonos rendelkezésére. Emellett klíma is beszerelésre került, melynek köszönhetően a nyári meleg napokon a lakást és magát is lehűtheti. Azoknak, akik 100 négyzetméternél nagyobb otthont keresnek maguknak, jó hír, hogy a lakás mellett van mégy egy nagyjából 50 négyzetméteres lakótér, ami teljes egészében könnyen összenyitható a lakással, a társasházzal való megegyezést követően.

Az ingatlan kulcsrakészen kerül átadásra, ezért hamar birtokába veheti új otthonát.  Kiváló lokációjának és egyedi kialakításának köszönhetően egy igazi ékszerdoboz. A toronyban élve garantáltan úgy érezheti majd magát, mint egy uralkodó. Tökéletes választás mindazoknak akik igazi egyéniségként nívós és elegáns, ugyanakkor modern lakásra vágynak.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)