Lepd meg magad karácsonyra egy menő, patakparti lakással!

Sokan már a karácsonyra gondolunk, bár még csak november eleje van. Ám a fekete péntek akciók száma egyre nő, s egyre korábban készülődünk a karácsonyra, egyre korábban várjuk az ünnepek magával ragadó hangulatát. Talán azért is, mert nehéz éven, éveken vagyunk túl. Úgy tűnik azonban 2022 is kihívásokkal teli lesz, elég, ha az árak alakulására vetünk egy pillantást. Ha például egy menő lakást vennénk, ne halasszuk 2022-re annak lefoglalását, mert jövőre nem lesz olcsóbb!


Mostani mondandónk is ide, az áremelkedésekhez köthető, hiszen nem csak a boltban látott árakról beszélünk, hanem például az építőanyagok áremelkedéséről is. Aki pedig manapság keres modern lakást, annak nem árt igyekeznie, akár még most, karácsony előtt lekötnie álmai új otthonát.

Mert nagyon valószínű, hogy jövőre ez az otthon drágább lesz, sőt, aki hitelre vesz, annak a hitelköltségek emelkedésével is számolnia kell.  Bár ez az okfejtés ünneprontónak tűnik, valójában akkor leszünk gondban, hogyha tervezzük, de mégsem lépjük meg a költözést!


Ezúttal egy igazán trendi, kertvárosias helyen, patak parthoz és sok-sok fához, növényhez közeli, modern házat mutatunk a XIII. kerületben, a Rákos-patak partjához közel, jó közlekedésnél, remek árakon.

Aki tehát kiszabadulna a betondzsungelből, mégsem szeretne a belvárostól messze költözni, annak a Rákos-patak környéke kifejezetten ideális, hiszen, mint emlegettük kifejezetten kertvárosias, már-már „vidékies” ez a környék, miközben a nagyváros kényelmi „funkciói” még sincsenek messze ide.

Mire gondolunk? Sportolási, bevásárlási lehetőségek tucatjai, intézmények a közeli Béke téren, valamint plázák, hipermarketek és piacok is elérhető távolságban. Pár lépésre az épülő háztól több jelentős élelmiszerüzlet van, többek közt Penny Market, Aldi, és CBA. De van a közelben posta is, valamint rendelők és éttermek. A családosok életét pedig a környéken számos gyermekintézmény könnyíti, valamint közel vannak ide a Váci úti irodák, azaz sokak munkahelye. (Ez utóbbi a kiadásban gondolkodó befektetőknek is óriási előnyt jelent.)

 

 

Nézzük is ezt a már épülő, új, Uptown névre keresztelt lakóparkot, amely két ütemben épül, Az első ütem 84 lakása mellett nyár óta a további 92 lakást tartalmazó második ház is épül. A lakásokat a vételár mindössze egytizedének befizetésével le lehet kötni mindkét ütemben.

Tehát a Rákos-patak közelében, e pihentető, mégis fiatalos, lendületes környezetben található a ház, melyhez közel sportpályát, uszodát és fitnesz centrumokat is találni.

A házak természetesen megújuló energiaforrást, hőszivattyút használ, amely a téli fűtés nagyban segíti és kevesebb rezsit kell fizetni; sőt az új, kedvezményes zöldhitel is igénybe vehető az otthonok megvásárlásakor.

A lakóparkban 34–104 négyzetméteres, egy-négy szobás lakások közt a fiatal, a friss családos, a közép korú és az idősebb korosztály is megtalálhatja a legjobb, legideálisabb megoldást. Az elegáns, friss, új forma ellenére az épület nem kirívóak. De nézzük is, hogy állnak az építési munkák.

Az első házban már zajlik a falazás: az 7. emeletet kezdték falazni. A külső nyílászárók az 5. emeletig elhelyezésre kerültek, megkezdődött az aljzatbetonozás, a 5. emeletet kezdik betonozni és megkezdődött október végével a 4. emelet vakolása is. Az elektromos és a gépész kivitelezők az alapcsövezésnél a 5. emeleten tartanak. Az épület tetején elkezdődött a vízszigetelés. Ezen túl elkezdődött a homlokzat hőszigetelése is.
A második ház estében elkészült az alaplemez és zajlik a szerkezet építése.

Az írás az Uptown lakópark fejlesztőjének, az Avico Group-nak a támogatásával született.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)