Állati jó családi házakat mutatunk nagyszerű elhelyezkedéssel

Az ingatlanhirdetések között nézelődve sokszor futhatunk olyan képekbe, amelyeken a kis kedvencek akarva-akaratlanul is rajta szerepelnek. Ezeken az aranyos cicás, kutyás képeken felbuzdulva a mai cikkünkben olyan csodaszép házakat válogattunk össze, amelyek szó szerint állati jól néznek ki, és ha ez nem lenne elég, még kitűnő elhelyezkedéssel is rendelkeznek.

Szekszárdtól nagyjából fél órára, Bajától pedig negyedórára található Sükösdön fekszik ez a 96 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali-étkező, fürdőszoba, külön mellékhelység és egy másik konyha. Ez a konyha egy szobával együtt akár önálló lakrészként is használható. A ház teljeskörű felújításon esett át, a homlokzat szigetelésre került, a víz- és villanyvezetékek pedig újak. A nappaliban található egy kandalló, de az ingatlanhoz tartozik egy elektromos kapunyitóval rendelkező garázs is. A központ 10 perc alatt gyalog könnyen elérhető.

Budapest agglomerációjában, Nagykovácsiban található ez a 400 négyzetméteres családi ház. A 6+1 szobás ingatlan pinceszintjén szauna, jakuzzi, vendégszoba, iroda és tárolók kaptak helyet. A földszinten egy 55 négyzetméteres nappali-konyha-étkező található, a nappaliból pedig egy hatalmas teraszra léphetünk ki. Fél szinttel fentebb 2 duplagarázs van. A tetőtérben két külön lakrész került kialakításra; az egyikben hálószoba, nappaliként is használható lakrész erkélykapcsolattal, fürdőszobával, míg a másikban két tágas szoba saját fürdőszobákkal és erkélyek kaptak helyet. Továbbá a házhoz riasztó is tartozik, szolgálva a lakók biztonságát.

Pomázon, a Messelia hegy déli lejtőjén és a Teleki-Wattay kastély vonzásában épült a következő, 212 négyzetméteres családi ház. A 2019-ben épült ingatlan egészét 5 szoba, egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és mosókonyha alkotja. Az AA+ energetikai besorolású ház vezérelhető mennyezeti hűtés-fűtéssel, padlóhűtés-fűtéssel, kiépített szellőztető rendszerrel és riasztó rendszerrel ellátott. Valamint megtörtént a házimozi rendszer és az elektromos autó töltő előkészítése is.

Albertirsán fekszik ez a 64 négyzetméteres családi ház. A 2020-ban épült könnyűszerkezetes házban 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és kamra került kialakításra. Tartozik hozzá egy beépített medence és egy 20,4 négyzetméteres fedett terasz is, ahova az egyik szobából és a nappaliból is kijuthatunk. Az ingatlan padlófűtése minden helyiségben külön termosztáttal szabályozható, ami mellett hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A fürdőszobában hidegburkolat, míg a  többi helyiségben melegburkolat található. A fekete matt konyhabútor a vételár részét képzi.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Csalás miatt tettek feljelentést a kisbefektetők.

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

© 2024 (v2.202102)