Balaton – nyugalmas mesevilág ősszel és télen is!

Az otthoni munkavégzés elterjedésével lényebében a Balaton fővároshoz közeli partszakasza, különösen Siófok a főváros távolabbi agglomerációjának szerepét kezdi betölteni. Akinek egy héten elég 2-3 alkalommal a városba mennie, az miért ne lakhatna a Balaton déli partjának „fővárosában”, Siófokon. Az errefelé lakást, illetve befektetést keresőknek mutatunk most egy remek tippet!

Persze nem csak a pandémia okán „kitelepülőknek”, de a nyaralót, illetve befektetést keresőknek is több mint ideális választást jelenthet egy új, Siófoki lakás, különösen olyan helyen, ahol minden készen van, lényegében csak a bőröndöt kell vinni.

És ahogyan említettük: egyre többen választják a Balatont nem csak második, de akár első otthonuknak is; azaz akár egész évben ott élnek. A természet itt közelebb van mint a nyüzsgő világvárosban, vagy más vidéki nagyvárosban, a tó nem csak nyáron, de ősszel, sőt télen is igen gyönyörű.

Siófokon ráadásul – jó forgalomban – a főváros nyugati régiójából, vagy épp Budaörs, Érd környékéről akár kevesebb mint egy óra alatt lent lehet lenni, és aki ősszel, vagy télen szokott lejárni a tóhoz az pontosan tudja, hogy legtöbbször egy gyönyörű, nyugalmas mesevilágba csöppenhetünk és persze a látvány velünk marad még sokáig.

Aki pedig „állandósítani” szeretné ezt az örömet a szívében, az nem habozik, és még a 2021-es árakon igyekszik becserkészni magának egy kitűnő Siófoki ingatlant – ehhez adunk most tippet.

Siófok főtere, az ikonikus víztoronnyal

A neves Indotek Group beruházásában épül Siófok egyik kitűnő pontján, a strandtól csupán tíz perc sétára egy saját wellness részleggel megáldott társasház, ahol nem csak felüdülés lakni, de most kiváló befektetési lehetőség vásárolni is.

Talán önnek megnőtt az elmúlt időszakban a nagyvárosokból történő kiszabadulási, illetve elbújási igénye; nem? Így hát folyamatosan emelkedik a tó partján, illetve a Balaton egész vonzáskörzetében a kereslet, ezzel pedig értelemszerűen az ingatlanárak kitartóan nőnek.

Sokan keresgélnek, és a jó ár-érték arányú házak lakásaira még jóval azok elkészülte előtt lecsapnak. De ki sem muszáj adni, hiszen pusztán az ingatlan értéknövekedése révén busás nyereséghez juthatunk. Kiadható akár napi, akár heti jelleggel, vagy akár teljes körű helyi ügyintézéssel.

Íme tehát egy kitűnő, vadonatúj építésű társasház Siófokon. A Fresh Garden ideális méretű lakásokat kínál, elképesztően jó helyen, jó ár/érték arányban, csendes környezetben.

A Fresh Garden projektben az emlegetett saját wellness részleg mellé parkosított kert is jár. Miközben a siófoki szabad-strand csupán 10 percnyi sétára van a háztól. Így hát a Fresh Garden elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás lakásnak, nyaralónak és befektetésnek egyaránt, hiszen mint emlegettük egyre többen választják a Balatont otthonuknak egész évben, nem csak néhány nyári hétre, vagy hosszú hétvégére.

Egy ilyen helyen a természet közelsége, a jó közlekedés és a tó elragadó látványa sok ember szívét megdobogtatja. Mert hát, ahogy utaltunk is rá: az ember a városi forgatag elől bármikor elmenekülhet nyaralójába, hiszen az autópályán – jó forgalom esetén – Budapestről mintegy egy óra alatt a Balaton parti lakásába érhet.

Mivel pedig a Balaton part évről-évre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvend, így az ingatlanok egyre értékesebbek lesznek, és azért is folyamatosan felértékelődnek, mert a dráguló építési költségek kifejezetten felfelé terelik a minőségi ingatlanok árát. Ez pedig kiváló befektetési lehetőséget jelent, tehát érdemes most, mielőbb vásárolni, hiszen már idén újabb áremelés várható a tóhoz közeli új lakások piacán.

A Fresh Garden azonban e téren is igen korrekt ajánlat, hiszen remek méretű, másfél szobás, tágasabb tetőtéri lakások itt már 24-25 millió forinttól elérhetők. Ezek ráadásul az emlegetett „vegyes” hasznosításra is kitűnőek. Tehát nemes egyszerűséggel pár napra is kiadhatók, ha éppen nem lakunk lent, de bármikor használhatjuk mi is  hetekre, hónapokra, vagy pedig természetesen állandó otthonnak is. Közben pedig a megtakarított pénzünk igen jó helyen lesz, könnyen lehet, hogy az állampapíroknál is jobb hozamot érünk el a következő években!

Az írás a Fresh Garden lakópark értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

© 2022 (v2.202102)