Meseszép otthon várja ebben a VIII. kerületi tetőtoronyban

A VIII. kerület egyik legszebb részén található egy mesés, tágas, nagy belmagasságú tetőtoronyban kialakított lakás. Nagyszerű elhelyezkedése és igazán egyedi kialakítása nagyon vonzó lehet a Budapesten ingatlant keresők számára. Amennyiben otthont vagy befektetést keres, ebben az ingatlanban garantáltan megtalálja.

A belvárosi Rákóczi téren található társasházban kapott helyet ez az impozáns, különösen minőségi és a mai piacon korrekt árral kecsegtető lakás.

A társasház igazán frekventált helyen fekszik, mégis csendesebb helyen épült. Kiváló lokációval rendelkezik, hiszen nagyszerű tömegközlekedési lehetőségek vannak, egy-két perc alatt elérhető a 4-es és 6-os villamos, az M4 metró, valamint a 7-es busz is. Azonban gyalog is egyszerűen eljuthatunk több fontos csomóponthoz is.

A környéken élelmiszerboltok, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok és egy nagy piac is fellelhető. A családok számára pedig jó hír, hogy több óvoda, iskola és egyetem is sétatávolságra elérhető. Emellett több központi szórakozóhely és találkahely is van a közelben, illetve pont megfelelő távolságra található a bulinegyed is.

A lakás egy XIX. században épült sarokház tetőterében került kialakításra, amely a nagykörút mellett helyezkedik el. A lakásban 2+1 szoba, egy nappali, konyha és fürdőszoba található. Az ingatlan 5 méter belmagasságú nappalija a ház tornyában kapott helyett, amelytől rendkívül egyedivé válik. A nappalihoz társul az emeleten egy hálószoba is. A bruttó 100 négyzetméteres, egyáltalán nem tetőtéri érzetű falak közt az említett két szinten dupla komfortot találunk.
Az ingatlan teljesen gépesítve, beépített konyhával és bútorokkal várja a leendő tulajdonosait. Mivel klíma is beszerelésre került, ezért a nyári forró napokon is megfelelő lehet a hőmérséklet otthonunkban. Azoknak, akik nagyobb élettérre vágynak, jó hír, hogy annak ellenére, hogy lakásról van szó, tovább bővíthető. Ugyanis a mellette lévő tetőtérben van még további, nagyjából 50 négyzetméternyi lakótér, ami a társasházzal való megegyezés után a lakással teljes egészében összenyitható.
A kulcsrakészen átadásra kerülő ingatlan igazi ékköve a VIII. kerületnek. Kiváló elhelyezkedése, jó mérete és egyedi kialakítása miatt bárkinek ideális otthona lehet, de éppen ezért kiadásra is tökéletesen alkalmas.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)