Befektetés céljára ennél szebbet, ennél jobb helyen nem találsz!

Amikor lakást keres az ember a lokáció az első és legeslegfontosabb szempont, de ha befektetés céljára keres, ez kiemelten igaz. Ezen kívül fontos még az ingatlan tájolása és elosztása, végül az állapota is. Ha minden tökéletes és az ingatlant teljes berendezéssel kínálják, akkor elmondhatjuk, hogy megütöttük a főnyereményt. Ma egy ilyen, két lakásra osztott saroklakást hozunk, méghozzá a belváros szívéből, a Liszt Ferenc térről.

A Liszt Ferenc térnél tökéletesebb helyet nem találhatnánk, ha rövid távú lakáskiadásban gondolkozunk, de természetesen hosszú távú kiadásra vagy saját otthonnak is ideális ez a környék, hiszen éttermeivel, kávézóival, hatalmas platánfáival egészen magával ragadó a hangulata, ugyanakkor minden megtalálható a közvetlen közelben. Számtalan színház, az Operaház, a Nagykörút, az Oktogon a 4-es, 6-os villamosok és az M1-es metró megállóival, illetve az orvosi rendelő is mindössze néhány perc sétára található innen.

Itt, egy 1907-ben épült, folyamatosan, szépen karbantartott épület, 3. emeletén helyezkedik el az a saroklakás, melynek ablakai a belső udvar, gyönyörű szemközti növényfalára néznek. A társasházban az elmúlt években a teljes villany- és gázvezeték rendszert cserélték, ezen kívül mind a lépcsőház, mind a külső- és belső homlokzatok nagyon szép állapotban vannak. Ezen felül a társasház igen jelentős, közel 10 millió forintos megtakarítással rendelkezik, amelyből a lift korszerűsítését és a belső udvar parkosítását tervezik.

A lakás 103 nm-es, 4 szobás, két apartmant alakítottak ki benne, mindkettő kiváló elosztással, amerikai konyhás nappalival, 1 hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, így a lakások ideálisak befektetésnek, vagy akár úgy is remekül hasznosíthatóak, ha az egyiket saját lakás céljára használjuk, a másikat pedig kiadjuk. De természetesen az összenyitásnak sincs akadálya, ha valaki családdal költözne, ebben az esetben különös előnye, hogy az angol-magyar két tanítási nyelvű általános iskola mindössze egy utcányira helyezkedik el innen. Sőt a két lakás ügyvédi megosztással akár külön-külön is megvásárolható.

A lakások azok számára is ideálisak, akik rövid távú kiadásban gondolkodnak, ugyanis itt Airbnb engedély parkolóhely megváltási díj nélkül is kérhető, ugyanakkor az ingyenes parkolási lehetőség is adott a szemközti kis utcában, ami a belvárosban igazán kivételes lehetőség.

Mindkét apartman rendkívül világos, reggel a belső udvar felől, délután a hátsó ablakokon árad be a napfény. Az ingatlan néhány éve komplett felújításon esett át, ami érintette az összes vezetéket is, ezen kívül gyönyörű burkolatokat és ízléses, igényes berendezést kapott, ami a gépekkel együtt, teljes mértékig a vételár részét képezi, így már a berendezéssel sem kell bajlódnia annak, aki kiadási céllal vásárolna.

Ez az ingatlan már önmagában is páratlan befektetési lehetőséget kínál, de mindezt még fokozza, hogy a társasház rendkívül nagy padlástérrel rendelkezik és a padlástéri lakás, valamint a házmesteri lakás is közös tulajdonban van. Ugyanakkor a társasházban még több eladó lakás is van, ha valaki nagyban gondolkodik, és szeretné az összes befektetését egy helyen tudni, ami az ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézést is jelentősen megkönnyíti.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az S&P szerint a költségvetési pálya stabilizálásához vezető lépések egyik rögzítőeleme lesz az esetleges túlzottdeficit-eljárás lehetősége.

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

© 2024 (v2.202102)