Élj ott, ahol mindennap öröm az otthonlét!

Az elmúlt másfél évben többet voltunk otthon, mint előtte bármikor. Ez a legtöbb ember számára igencsak frusztráló, ezért egyáltalán nem mindegy, hol van az otthonunk. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, amelyben az átgondolt elosztású lakásoknak, a nagy teraszoknak és a számtalan lehetőséget nyújtó közösségi tereknek köszönhetően az otthonlét mindennap öröm lesz. És még a projekt elhelyezkedése is igazán figyelemreméltó!

A most épülő Blu lakópark, ugyanis Vizafogón, a Dunához közel a Marina parton épül, így gyönyörű természeti környezet veszi körül, ugyanakkor a belváros vagy a Váci úti irodafolyosó is könnyen elérhető és minden fontos szolgáltatás is megtalálható helyben.

Élmények házon belül…

A Blu mindemellett házon belül is számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Ott van például a lakópark 4 épülete által körbezárt, szépen parkosított, 3000 nm-es belső kertje, ahol egy úszásra alkalmas medencét és egy biztonságos gyermekmedencét is kialakítanak, valamint kültéri fitnesz gépek és egy kertre néző wellness részleg is helyet kap szaunával, sószobával.

És ez még nem minden, ugyanis házon belül is változatos közösségi terek várják a lakókat. Makkegészséges a család, mégis otthon kell maradni, mert a járvány miatt bezárt az iskola? Mennyivel könnyebb a szülőnek házon belül, a közösségi irodában dolgozni, miközben a gyerekek online oktatásban vesznek részt, tanulás után pedig várja őket a Kölyökklub, így a szülőknek munka közben elég csak néha rájuk nézni.

Az egész napos munka után pedig a szülőt is várja a kikapcsolódás a kertben, vagy rossz idő esetén a benti fitneszteremben, ahol jógára és aerobikra is van lehetőség, illetve egy nyújtószoba is helyet kap majd. Természetesen nemcsak sportolni lehet, helyet kap ugyanis egy közösségi tér, ami más beltéri kikapcsolódásra is remek lehetőséget nyújt, sőt itt akár családi- és baráti összejöveteleket is lehet majd szervezni.

Hosszabbítsd meg a nappalid egy terasszal!

Persze bármennyire is szeretnék az emberek az elmúlt időszak bezártsága után inkább a lakásukon kívül tölteni szabadidejüket, néha mégis jól esik begubózni, ami a Blu lakópark exkluzív lakásaiban ugyanúgy élmény, különösen, hogy a lakásokhoz kapcsolódó nagy teraszok voltaképpen második, kültéri nappaliként is funkcionálhatnak. Különösen, hogy a lakások legtöbbjét úgy tájolták, hogy teraszaik a Dunára vagy a budai hegyekre nézzenek, a többi lakás terasza pedig a parkosított belső kertre néz. A legfelső szinten elhelyezkedő lakások pedig privát tetőteraszokat is kapnak.

Alacsony rezsi, kiváló ár-érték arány

A kiváló elhelyezkedés és a házon belüli szolgáltatások, kikapcsolódási lehetőségek mellett természetesen számtalan más előnye is van annak, ha a Blu lakóparkban választunk lakást. Egyrészt kiváló minőségű BB energetikai besorolású otthonunk lehet, ami közel nulla rezsit jelent, másrészt a fizetési ütemezésnek köszönhetően – 20%- 80%-os ütemezés – a lakások befektetésnek is ideálisak. A családok számára tökéletes nagyobb lakásokra pedig az otthonteremtési támogatások is felvehetőek.

A cikk megjelenését a Blu lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)