Ahol a pezsgés és a nyugalom találkozik: csodaszép lakás a Duna korzó szomszédságában

Amennyiben a mindennapjaiba szeretne egy kicsivel több szórakozást, kultúrát és vásárlást csempészni, akkor Budapesten egyértelműen az V. kerület a legideálisabb új otthona számára. A belvárosi nyüzsgés mellett azonban az is fontos, hogy nyugodt körülmények közt ki tudjuk magunkat pihenni. Mindezt megadhatja Önnek ez a kiváló helyen, közvetlenül a Duna korzó és a Marriott szálló mellett elhelyezkedő lakás, ami nem csak lakhelynek, de befektetésnek is kiváló. Mutatjuk, hogy miért.

A 34 négyzetmétere lakás a társasház első emeletén került kialakításra. Az 1+1 szobás ingatlan 2016-ben teljeskörű felújításon esett át, aminek köszönhetően a jövőbeni tulajdonosnak már nem kell ezzel foglalkoznia, ide elég csak beköltözni. A lakásban egy amerikai konyhás nappali, szoba és fürdőszoba kapott helyet, ez utóbbi különleges, aszimmetrikus kialakítással rendelkezik.

A magas belmagasságú ingatlanba egy nagyon gondozott, zöld belső udvarról lehet bejutni. Az udvarnak hála az otthonokban is csend és nyugalom honol, így könnyen kipihenhetjük magunkat egy-egy fárasztó nap végén. A nyugodt körülmények ellenére azonban mégis a belváros szívében élhetünk, közel szinte minden fontosabb szolgáltatáshoz. A friss levegő is biztosított, hiszen az udvaron található egy nagy fa és növények is, amik egyúttal csodaszép látványt is nyújtanak. Nem csak az udvar, de maga a társasház is rendkívül szép. A lépcsőház, a gyönyörűen elkészített homlokzat és a függőfolyosó egyaránt karbantartott állapotban vannak. A már említett udvarra egy kazettás mennyezettel díszített átjárón juthatunk el. A lépcsőház éke egy gyönyörű szobor.

A lakás a belvárosban található, így több szolgáltatás is könnyen elérhető és a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. Mindössze egy percnyi sétatávolságra van a 15-ös, 105-ös, 115-ös és a 178-as buszmegállója, de 4 perc alatt eljuthatunk az M1-es metró Vörösmarty téri megállójához is, ahonnan megannyi fontos csomópontot könnyen megközelíthetünk. A ingatlan közelében élelmiszerboltok, éttermek, ruházati boltok és drogéria, a fitt életmódot folytatóknak pedig edzőterem is megtalálható. Amennyiben egy kis sétára vágyunk a szabadban, akkor a Duna-part és a Március 15. tér is perceken belül elérhető.

Emellett a lakás többek közt az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Corvinus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épületeitől sincs messze, ezért akár egyetemistáknak is bérbe adható. Befektetés mellett az ingatlan ideális egyedül élők és párok számára is. Igény szerint akár teljes bútorzattal, felszerelt konyhával, valamint mosó- és szárítógéppel együtt is az új tulajdonos rendelkezésére áll.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Könnyű termeszteni, finom és felhasználóbarát az itthon is egyre népszerűbb cékla, amely nemcsak afrodiziákum, minden ízében az egészségünket szolgálja.

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

© 2024 (v2.202102)