Alakítsa ki az álomotthonát ebben a mesés panorámájú XII. kerületi társasházban

Amennyiben magas minőségű kivitelezéssel elkészült otthonra vágyik, ami kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, és Ön is hozzájárulhat a kialakításához, akkor a következő XII. kerületi társasházban garantáltan megtalálja, ami Önnek kell. Lélegzetelállító kilátás a városra, zöld környezet és friss levegő várja a Diana Társasházban. Ráadásul, ha most beruház egy lakásra, akkor tavasszal az igényeire szabva kialakított álomotthonba költözhet.

A budai hegyvidék ölelésében élni rengeteg előnnyel jár. A XII. kerületi Diana közben, a zsákutca végén elhelyezkedő Diana Társasházból páratlan panoráma nyílik Budapestre, ami a nap minden órájában, és minden évszakban káprázatos látványt nyújt, szinte lehetetlen megunni. Az épületet erdős terület határolja, aminek köszönhetően csend és nyugalom honol a főváros ezen részén. A zöld terület miatt intim közegben élhet, valamint mindig biztosított a jó minőségű, szmogmentes levegő is. A közlekedés szempontjából is ideális helyen épül, mivel csupán 5 perc alatt megtalálható a 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye, de autóval a belváros nagyjából negyed óra alatt megközelíthető. Vidékre és a Balatonra is egyszerű az eljutás, az M0-s, M1-es és M7-es autópálya ugyancsak 15 perc alatt elérhető. Az autópálya közelsége által akár egy óra alatt eljuthatunk a magyar tengerre.

A 2248 négyzetméteres telken épülő társasház három szinten kínál öt luxuslakást. A 2-4 szobás ingatlanokhoz hatalmas méretű teraszok tartoznak, ahova kiülve élvezhetjük a természet közelségét és a kilátást, illetve összejövetelek helyszínének is kiválóan alkalmas. A már említett hegyoldali elhelyezkedése ellenére a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakás pedig mesés zöldtetővel lett ellátva.

Az épület rendkívüli minőségi kivitelezéssel készül, minden részében a leendő tulajdonosok kényelmére és a prémium életstílusra fektetve a hangsúlyt. A hűtésről és a fűtésről korszerű, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, kiegészítő padlófűtéssel a vizes helyiségekben. A külső nyílászárók igényes, aluminium profil rendszerből készülnek, külső oldalon fakó arany fóliabevonattal ellátva, a belső oldalon törtfehér színben, háromrétegű üvegezéssel, ami miatt nagyszerű hővédő hatásúak.

A lakók számára 10 darab parkoló áll rendelkezésre a pinceszinten, melyek a lakások mellé megvásárolhatóak. A már említett kényelemhez az is hozzájárul, hogy otthonunkat egy 8 fős személyfelvonóval közelíthetjük meg. A parkolókhoz vezető kocsifelhajtó pedig fűtött kialakítást kapott, mely által télen nem kell attól tartania, hogy megcsúszik az autójával.

A társasház prémium minőségi kivitelezése mindenkinek tökéletes otthont nyújt, aki pedig most ruház be a leendő lakásába, az tavasszal az igényei szerint kialakított, új otthonába költözhet. Tökéletes választás mindazok számára, akik luxus életkörülmények közt szeretnének élni, miközben a lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetnek szinte minden helységből. Legyen részese álomotthona elkészítésének és élvezze a nyugodt és kényelmes életet a nagyváros felett.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)