Gyönyörű szaunás házakat mutatunk garantáltan nem izzasztó árakon

A téli hideg hónapokban rengetegen vágynak a melegre, és egy kis kikapcsolódásra is. Mindkettőre tökéletes megoldás lehet a szauna, ha pedig még messzire sem kell menni érte, az még jobb. Nem is beszélve arról, hogy az izmoknak is jót tesz, ezért annak is kiváló, aki újévkor megfogadta, hogy többet fog mozogni, sportolni. Mai válogatásunkban szaunás családi házakat mutatunk, így azt még be se kell külön építeni új otthonába.

Vonyarcvashegyen, a főút és a Balaton-part közti csendes utcában található ez a 4 szobás, 3 szintes családi ház. A 190 négyzetméteres ingatlant 1976-ban építették, majd 2007-ben átalakították és korszerűsítették. A földszinten egy nappali, egy hálószoba, konyha, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet, a nappaliból pedig egy erkélyre léphetünk ki. A tetőtérben 2 szoba, társalgó, fürdőszoba és tároló került kialakításra. A pinceszint fűthető, ahol mosókonyha, kazánház, tároló, garázs és egy elektromosan fűthető szauna van.

 

Salgótarján központjában épült ez a 4+1 szobás családi ház. A 243 négyzetméteres ingatlan földszintjén egy nappali, hálószoba, télikert, hobbi helyiség, étkezővel ellátott konyha, kamra, 2 fürdőszoba és egy mellékhelyiség helyezkedik el. A pinceszinten egy vendéglátó helyiség, bortároló, garázs, kamra és szauna található, míg a tetőtérben 3 félszoba, fürdőszoba és terasz van. A ház 2021-ben teljeskörű külső-belső felújításon esett át. Az 1015 négyzetméteres telken 2 kerti tó, party sátor, botanikai növénygyűjtemény, minifarm és egy 47 négyzetméteres rönkház kapott helyet, így ez az ingatlan minden igényt kielégítő.

Encsen, a városközponthoz közel található ez az 5 szobás, 3 szintes családi ház. A 350 négyzetméteres ingatlan 1998-ban épült, azóta pedig több felújításon is átesett. A ház alagsorában műhely, tároló és egy wellness részleg került kialakításra, ahol finn- és infraszauna, zuhanyzó és pihenő is helyet kapott. A földszinten nappali, étkező, konyha, dolgozószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség, míg az emeleten 2 hálószoba, gardróbszoba és fürdőszoba helyezkedik el. Kandalló, klíma, riasztó és terasz is a leendő lakók rendelkezésére áll. Az 1334 négyzetméteres telken egy műgyanta padlós garázs és egy kerti tó is található.

A Komárom-Esztergom megyében fekvő Tokodaltárón épült ez a 3+1 szobás családi ház. A 160 négyzetméteres ingatlan egészét továbbá egy fürdőszoba, konyha, kamra, étkező, két gardrób és egy garázs alkotja. Helyet kapott benne egy szauna is, a nagyobb luxus érzést pedig egy feszített víztükrű medence biztosítja. A házhoz tartozik továbbá erkély, teraszok és pince is. A nyári meleg napokon a megfelelő hőmérsékletről klímák gondoskodnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön is 17,6 százalékkal többet fog költeni az adójából kormánypropagandára

Ön is 17,6 százalékkal többet fog költeni az adójából kormánypropagandára

Korábban Magyar Péter azt mondta, a Diákhitel Központnál is túlárazással hirdettek Balásy Gyula cégei.

Olyat erősödött a forint, mintha sportújságot reggelizett volna!

Olyat erősödött a forint, mintha sportújságot reggelizett volna!

Íme, a friss árfolyamok!

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

A külgazdasági és külügyminiszter örül a magyar sikernek.

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ezek történtek csütörtök reggelig az orosz–ukrán háborúban.

© 2024 (v2.202102)