Felújított lakást keres? Nézze meg ezt a mesés ingatlant a belváros szívében

Az Országház környékén nagyon nehéz jó kialakítású, megfelelő árú, felújított ingatlant találni, de érdemes keresgélni, hiszen néha találni lehet ilyen gyöngyszemeket. Ilyen a mai cikkünkben bemutatásra kerülő V. kerületi nagypolgári lakás is, ami minden igényt kielégítő tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul nem régen a jelenlegi tulajdonosai fel is újították. A Parlament környéke, ide értve a Kossuth teret és a Szabadság teret,  az utóbbi években látványos fejlődésen esett át, így ezek az ingatlanok még jobban felértékelődtek.

Ez a mesés lakás kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen az V. kerületi Vécsey utcában található. Csupán egy perc alatt megközelíthető a Kossuth Lajos téri metróállomás, több busz és villamosmegálló, így könnyen és gyorsan eljuthatunk Budapest több fontos csomópontjához is. Az épület környékén élelmiszerboltok, éttermek és kávézók vannak, az egyetemisták pedig egyszerűen eljuthatnak a suliba, mivel több felsőoktatási intézmény épülete is gyorsan elérhető a lakástól. A közelben van a Duna-part is, amely több kikapcsolódási lehetőséget is kínál.

Ez az Országház közelében fekvő nagypolgári lakás egy 5 szintes, liftes, frissen felújított homlokzatú épületben kapott helyet. A 117 négyzetméteres ingatlan a negyedik emeleten helyezkedik el, és 3 külön nyíló szoba került benne kialakításra. Emellett egy étkezővel ellátott konyha, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség is található benne.

A lakás nemrégiben felújításon esett át, így a leendő lakóknak nem kell ezzel foglalkozniuk, elég csupán a bútorokat és a bőröndjeiket magukkal hozniuk. A felújítás alkalmával új vezetékek, fal- és padlóburkolatok, valamint szaniterek kerültek a lakásba, de a konyha is teljes mértékben megújult. Az ingatlan fűtése házközponti.

A lakás a kiváló lokációja és kialakítása miatt párok és családok számára is ideális, de pont ezen tulajdonságainak köszönhetően befektetésnek is alkalmas. A nagyszerű tömegközlekedési lehetőségek miatt a fővároson belüli utazás is egyszerű, de a munkába, az iskolába és az egyetemre való eljutást is nagyon megkönnyíti. A lakás a belvárosi nyüzsgés szerelmeseiknek is garantáltan ideális lehet.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)