Felújított lakást keres? Nézze meg ezt a mesés ingatlant a belváros szívében

Az Országház környékén nagyon nehéz jó kialakítású, megfelelő árú, felújított ingatlant találni, de érdemes keresgélni, hiszen néha találni lehet ilyen gyöngyszemeket. Ilyen a mai cikkünkben bemutatásra kerülő V. kerületi nagypolgári lakás is, ami minden igényt kielégítő tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul nem régen a jelenlegi tulajdonosai fel is újították. A Parlament környéke, ide értve a Kossuth teret és a Szabadság teret,  az utóbbi években látványos fejlődésen esett át, így ezek az ingatlanok még jobban felértékelődtek.

Ez a mesés lakás kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen az V. kerületi Vécsey utcában található. Csupán egy perc alatt megközelíthető a Kossuth Lajos téri metróállomás, több busz és villamosmegálló, így könnyen és gyorsan eljuthatunk Budapest több fontos csomópontjához is. Az épület környékén élelmiszerboltok, éttermek és kávézók vannak, az egyetemisták pedig egyszerűen eljuthatnak a suliba, mivel több felsőoktatási intézmény épülete is gyorsan elérhető a lakástól. A közelben van a Duna-part is, amely több kikapcsolódási lehetőséget is kínál.

Ez az Országház közelében fekvő nagypolgári lakás egy 5 szintes, liftes, frissen felújított homlokzatú épületben kapott helyet. A 117 négyzetméteres ingatlan a negyedik emeleten helyezkedik el, és 3 külön nyíló szoba került benne kialakításra. Emellett egy étkezővel ellátott konyha, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség is található benne.

A lakás nemrégiben felújításon esett át, így a leendő lakóknak nem kell ezzel foglalkozniuk, elég csupán a bútorokat és a bőröndjeiket magukkal hozniuk. A felújítás alkalmával új vezetékek, fal- és padlóburkolatok, valamint szaniterek kerültek a lakásba, de a konyha is teljes mértékben megújult. Az ingatlan fűtése házközponti.

A lakás a kiváló lokációja és kialakítása miatt párok és családok számára is ideális, de pont ezen tulajdonságainak köszönhetően befektetésnek is alkalmas. A nagyszerű tömegközlekedési lehetőségek miatt a fővároson belüli utazás is egyszerű, de a munkába, az iskolába és az egyetemre való eljutást is nagyon megkönnyíti. A lakás a belvárosi nyüzsgés szerelmeseiknek is garantáltan ideális lehet.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)