Meseszép ingatlan az agglomerációban: költözzön családjával Szigetszentmiklósra

Szigetszentmiklós az egyik legnépszerűbb településnek számít azok között, akik alacsonyabb áron szeretnének ingatlant venni az agglomerációban. A dinamikusan fejlődő város maga is rengeteg munkalehetőséget kínál, valamint jól ellátott oktatási és egészségügyi intézményekkel, illetve szolgáltatásokkal. Mai cikkünkben Szigetszentmiklósra látogatunk, innen mutatunk egy minden igényt kielégítő családi házat, roppant kedvező áron.

A HÉV megállóhoz akár gyalog is könnyen eljuthatunk a megvételre kínált családi háztól, ahonnan nagyjából fél-háromnegyed óra alatt Budapestre érünk, de autóval ugyanennyi idő alatt érhetünk a belvárosba. A településen belül pedig a 682-es és 8683-as busszal közlekedhetünk. A környéken élelmiszerbolt, étterem és benzinkút is fellelhető, illetve itt található Szigetszentmiklós egyik kellemes kikapcsolódóhelye, a Bucka-tó is.

A Bucka városrészben található 110 négyzetméteres ingatlanban egy nappali, 3 hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba és egy mellékhelyiség került kialakításra. A nappaliból és a konyhából is kiléphetünk a 15 négyzetméteres fedett teraszra, amely csodás helyszínként szolgálhat egy családi vagy baráti összejövetel számára, de a reggeli kávé elfogyasztására vagy pihenésre is tökéletes. A teraszról az egész hátsó kert belátható, amely rendkívül rendezett.

Az újszerű ingatlan falazata 38-as porotherm téglából készült, 6 cm-es dryvit szigeteléssel. A műanyag nyílászárói redőnnyel lettek ellátva. A fűtésről és a meleg vízről kondenzációs kombicirkó kazán gondoskodik, a forró nyári napokon pedig klíma szolgáltatja a megfelelő hőmérsékletet a házban.  A délnyugati tájolású ingatlanba igényes burkolatok kerültek, és igazán harmonikus színek uralják, amik garantáltan egyből otthonos érzést keltenek a leendő lakók számára. A tulajdonosok biztonságát riasztó- és kamerarendszer szolgálja.

 

A 660 négyzetméteres telken helyet kapott egy egyállásos garázs, amelyet a terasztól egy kirakott járdán keresztül is megközelíthetünk. A melléképület előtt egy gépkocsi számára felszíni beállási lehetőség is adott. A karbantartott udvar öntözéséről automata öntözőrendszer gondoskodik, ezzel is megkönnyítve a tulajdonosok dolgát. Ehhez a vizet egy fúrt kútból nyeri a rendszer. A telket minden oldalról örökzöldekkel ültették körbe, amelyek maximális intimitást nyújtanak.

Amennyiben családjával egy igazán igényes házra vágyik, akkor ebben az ingatlanban megtalálhatja azt, amit keres. Csendes és nyugodt helyen fekszik, mégis közel a fővároshoz, így akár ingázni is egyszerűen lehet. A családi ház akár azonnal birtokba vehető, így ne késlekedjen sokat, ha jó áron szeretne az agglomerációban élni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ezt a kérdést teszik fel az ukránok, miután a rakéta-hiány miatt nem tudtak megakadályozni egy orosz légicsapást, amiben több mint egy tucat civil vesztette életét. Napi összefoglaló a háborúból.

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

A közel-keleti helyzet mellett megkérdeztük a járókelőket az orosz–ukrán háborúról is.

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Ma legalább nem a 400 forintos euró felé meneteltünk.

© 2024 (v2.202102)