Meseszép ingatlan az agglomerációban: költözzön családjával Szigetszentmiklósra

Szigetszentmiklós az egyik legnépszerűbb településnek számít azok között, akik alacsonyabb áron szeretnének ingatlant venni az agglomerációban. A dinamikusan fejlődő város maga is rengeteg munkalehetőséget kínál, valamint jól ellátott oktatási és egészségügyi intézményekkel, illetve szolgáltatásokkal. Mai cikkünkben Szigetszentmiklósra látogatunk, innen mutatunk egy minden igényt kielégítő családi házat, roppant kedvező áron.

A HÉV megállóhoz akár gyalog is könnyen eljuthatunk a megvételre kínált családi háztól, ahonnan nagyjából fél-háromnegyed óra alatt Budapestre érünk, de autóval ugyanennyi idő alatt érhetünk a belvárosba. A településen belül pedig a 682-es és 8683-as busszal közlekedhetünk. A környéken élelmiszerbolt, étterem és benzinkút is fellelhető, illetve itt található Szigetszentmiklós egyik kellemes kikapcsolódóhelye, a Bucka-tó is.

A Bucka városrészben található 110 négyzetméteres ingatlanban egy nappali, 3 hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba és egy mellékhelyiség került kialakításra. A nappaliból és a konyhából is kiléphetünk a 15 négyzetméteres fedett teraszra, amely csodás helyszínként szolgálhat egy családi vagy baráti összejövetel számára, de a reggeli kávé elfogyasztására vagy pihenésre is tökéletes. A teraszról az egész hátsó kert belátható, amely rendkívül rendezett.

Az újszerű ingatlan falazata 38-as porotherm téglából készült, 6 cm-es dryvit szigeteléssel. A műanyag nyílászárói redőnnyel lettek ellátva. A fűtésről és a meleg vízről kondenzációs kombicirkó kazán gondoskodik, a forró nyári napokon pedig klíma szolgáltatja a megfelelő hőmérsékletet a házban.  A délnyugati tájolású ingatlanba igényes burkolatok kerültek, és igazán harmonikus színek uralják, amik garantáltan egyből otthonos érzést keltenek a leendő lakók számára. A tulajdonosok biztonságát riasztó- és kamerarendszer szolgálja.

 

A 660 négyzetméteres telken helyet kapott egy egyállásos garázs, amelyet a terasztól egy kirakott járdán keresztül is megközelíthetünk. A melléképület előtt egy gépkocsi számára felszíni beállási lehetőség is adott. A karbantartott udvar öntözéséről automata öntözőrendszer gondoskodik, ezzel is megkönnyítve a tulajdonosok dolgát. Ehhez a vizet egy fúrt kútból nyeri a rendszer. A telket minden oldalról örökzöldekkel ültették körbe, amelyek maximális intimitást nyújtanak.

Amennyiben családjával egy igazán igényes házra vágyik, akkor ebben az ingatlanban megtalálhatja azt, amit keres. Csendes és nyugodt helyen fekszik, mégis közel a fővároshoz, így akár ingázni is egyszerűen lehet. A családi ház akár azonnal birtokba vehető, így ne késlekedjen sokat, ha jó áron szeretne az agglomerációban élni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)