Különleges tetőtoronyban élhet a VIII. kerület egyik legjobb részén

A VIII. kerület igazán sok lehetőséggel kecsegtet az itt lakók, és az itt ingatlan keresők számára. A kerület egyik legszebb részén fekszik egy tágas, nagy belmagasságú tetőtoronyban kialakított ház. A századfordulón épült társasházban elhelyezkedő lakás az egyedi kialakításának és lokációjának köszönhetően nem csupán állandó otthonnak, de befektetésnek is kiváló. A mai piacon kecsegtető árú lakásban garantáltan mindenki megtalálja azt, amit keres. És hogy mit is kell tudni erről a tornyos ingatlanról? Mutatjuk is!

Igazán jó helyen, a nagykörút mellett, a Rákóczi téren található ez a 3+1 fél szobás lakás. Az ingatlan a társasház tetőterében kapott helyet, azonban egyedi kialakítással rendelkezik, ugyanis az 5 méter belmagasságú nappalija az épület tornyában helyezkedik el. A 100 négyzetméteres lakásban 2+1 szoba, nappali, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A szobák egyike az emeleten van.

A dupla komfortos, két emeletes lakás teljesen gépesítve, beépített konyhával és bútorokkal áll a leendő tulajdonos rendelkezésére, emellett pedig klímák is beszerelésre kerültek, amelyek szintén a vételár részét képezik.

Bár a századfordulón épült társasház a Rákóczi téren fekszik, a lakás mégis egy csendesebb helyen található, ezért a lakók a város fogatagában élhetnek, mégis nyugodt körülmények között. Elhelyezkedése abból a szempontból is kiváló, hogy több tömegközlekedési lehetőség is adott a környéken. Egy-két perc alatt elérhető a 4-es és a 6-os villamos, az M4 metró, illetve a 7-es busz megállója is. Ennek köszönhetően a városon belül szinte bárhova könnyen és gyorsan eljuthat, de sétatávolságon belül is rengeteg szolgáltató fellelhető.

A lakás közelében bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, piac, éttermek és kávézók is vannak. A környéken több óvoda és iskola is van, valamint a különböző felsőoktatási intézmények is egyszerűen megközelíthetőek. Azok, akik egy kis szórakozásra és pezsgésre vágynak, a központi szórakozóhelyek, a találkahelyek és a bulinegyed is lehetőséget ad erre.

Az ingatlan kulcsrakészen kerül átadásra, ezért a megvásárlás után már be is költözhet új otthonába. Tetőtornyos kialakítása miatt ez az ingatlan egy igazi kuriózum, nem sok hasonlót talál a fővárosban. Az ideális elhelyezkedése, kialakítása és mérete miatt családoknak, fiatal pároknak és befektetőknek is tökéletes választásnak bizonyul.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)