Álmodd meg te, milyen lakása legyen a híres magyar vloggernek!

Egy átlagember számára is jó, hogy ha lakását egy lakberendező tervezi meg, hiszen a jól kialakított enteriőrnek nagy a hozzáadott értéke, növeli a lakás funkcionalitását úgy, hogy közben az ingatlan lakója is jól érezze magát a számára kialakított lakótérben. Egy zömében otthonában tartózkodó híres vlogger, játékfejlesztő számára pedig egyenesen prioritást élvez egy profi módon berendezett lakás.

Játsszunk most el a gondolattal: Te hogyan rendeznél be egy ilyen lakást? Vagy hogyan rendeznéd be a saját lakásodat egy olyan kiváló elhelyezkedésű, energiatakarékos, zöld társasházban, mint amilyen a Westfalia is? Ha némi inspirációra van szükséged, van egy jó hírünk, a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) egy nyílt pályázatot hirdetett, melyben pályakezdő lakberendezők pályázhattak a Westfalia 704-es lakásának berendezésére egy híres magyar vlogger számára. A pályázók feladata egy 60 nm-es, 2 különnyíló szobás, 16 nm-es terasszal rendelkező, fürdőkádas avantgarde lakásban egy igazi millennial legénylakás kialakítása volt a leginnovatívabb megoldásokkal. Ami fontos, hogy a népszerű magyar vlogger és játékfejlesztő, otthonában dolgozik, itt van a stúdiója, ugyanakkor itt gyűlnek össze a barátai is, tehát ennek megfelelő életteret kellett számára tervezni.

Összesen 22 pályázati mű érkezett, melyeket a bizottság 02.17-én fog elbírálni, ezt követően a LOSZ honlapján lesz lehetősége a nagyközönségnek szavazni az általa legjobbnak ítélet pályázatokra, így a díjátadó napjáig az is kiderül, hogy ki közönségdíjas. Következő cikkünkben pedig a nyertes pályázók látványterveit is bemutatjuk, amiből te is ötleteket meríthetsz saját lakásod berendezésére a a Westfaliában, ami gőzerővel közelít a vége felé, már csak 6 szabad lakás maradt az első ránézésre is egyedi és stílusos épületben.

A Westfalia és a LOSZ története már nem először fonódik egybe, így a társasház minden leendő lakója számára ingyenes, 2 órás konzultációt és konyhatervezést biztosít a LOSZ lakberendezőivel, sőt most egy MaxCity plasztikkártyával is meglepik a vásárlókat, amely 10% kedvezményt biztosít 2022. végéig.

De nézzük meg kicsit részletesebben, mit is nyújt ez a projekt! A Westfalia igazán kiváló elhelyezkedésű, a belvárosban, Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő környékén, a Városliget szomszédságában található. A lakások mindemellett korszerű, energiatakarékos kialakítást kapnak energiatakarékos hűtő-fűtő rendszerrel, szuperhatékony hőszigetelési megoldással és prémium nyílászárókkal, melyekről részletesebben itt is olvashatsz. Az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően a lakások zöld hitellel is megvásárolhatóak, illetve vannak családok számára ideális lakások, melyekre CSOK, illetve a kettő kombinációja is felvehető.

 

 

A lakások napfényesek, saját terasz vagy erkély és gardróbszoba is tartozik hozzájuk. A kis lakásszámú társasház pedig jó alapot nyújt ahhoz, hogy itt egy barátságos, összetartó lakóközösség szülessen. A társasházban teremgarázs és biciklitároló is helyet kap, és egy parkosított belső kert is kapcsolódik az épülethez.

A még elérhető lakások változatos méretűek és elosztásúak, így többféle igényhez és életmódhoz passzolnak, saját célra bármelyik korosztálynak és ingatlanbefektetésnek is tökéletesek. Érdemes azonban sietni, hiszen ahogy említettük a Westfalia már átadás előtt áll, és mindössze csak 6 szabad lakás maradt.

A cikk megjelenését a Westfalia lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

© 2024 (v2.202102)