Elegáns kertvárost keres Pesten? Költözzön ebbe a zuglói házba!

Költözzön ön is ebbe a zuglói családi házba, amit most mutatunk. Itt a zuglói kertváros belső részén találtunk egy önálló, három szintes házat, ami akár két generációnak is alkalmas lehet, mégis két helyi kis átlaglakás árából elérhető.

A fővárosban nagyon felértékelődött az önálló kert, a friss levegő, de ez sokszor igen messze esik a város belső részeitől. Most azonban – a kategórián belül igen elérhető áron – egy Zugló belsőbb részén, pontosabban a zuglói kertváros belső részén mutatunk egy önálló, három szintes házat, ami akár két generációnak is alkalmas lehet, mégis két helyi kis átlaglakás árából elérhető.

Íme tehát egy elegáns környéken található ház, ami közel esik a budapesti városmaghoz, továbbá a XIV. kerületi fontos közlekedési gócpontokhoz, ugyanakkor jó levegőn, kifejezetten zöldövezetben, teljes nyugalomban élhetünk, és természetesen az otthoni munka lehetősége (saját, elszeparált szinttel), valamint a bővíthetőség lehetőségével.

Ilyenkor tavasszal a természet kivirul, a madarak dalát hallva pedig még jobban irigyelhetik a városi lakásban lakók azokat, akiknek méretes kertjük van. Persze a kertes házak sajnos – az esetek többségében – messze vannak, így a sok ingázás, utazgatás, dugóban ücsörgés réme kísért.

Nem gondolnánk, ám akad pár elsőrangú környéken lévő, a városközponttól nem is olyan távoli kertes családi ház – és ehhez nem is kell Budára költöznünk.

Ugyanis ott van nekünk Zugló, annak is a kertvárosias része. Itt kutatva bukkantunk rá egy egyedi családi házra, amelyet az elegáns környékre ácsingózónak sem árt szemügyre vennie.

Kiváló tehát itt a szomszédság, továbbá közel van ide minden, ami a városi élethez szükség lehet. Autóval 2 perc a Bosnyák tér vagy az Örs vezér tere, de a kötött pályás 3-as és 62-es villamosokkal is bármikor, pár perc alatt elérhető ez a két helyszín.

A környező utcák kifejezetten kisvárosias, teljes mértékben zöld miliőt kínálnak. Eközben gyakorlatilag Pest talán leginkább elitnek nevezhető zöldövezetéről van szó. Magyarán a környező utcákban is jellemzően tehetősek laknak. Az árak is magasak.

Azonban van választási lehetőség: egy új, kert nélküli, vagy minikertes lakás helyett viszont igenis érdemes lehet a fent emlegetett, tágasabb, saját kerttel, dolgozó szinttel és igazi többgenerációs élettérrel ellátott, továbbá a tetőtér irányában is bővíthető családi házat megnézni.

Ez a ház tehát a XIV. kerület szívében, a Bosnyák tér és az Örs Vezér tere közt félúton, a 3-as villamos Jeszenák János utcai megállójától csak pár percnyi sétára van, mégis csendes, nyugalmas környéken van.

A ház a kertvároshoz tartozik, de mégis valójában belvárosias a közlekedés, továbbá az intézményi és bolti ellátottság is kitűnő, mivell – mint emlegettük már – a kertváros legbelső szélén található. Hozzávetőleg bő 10 perc alatt elsétálhatunk a Bosnyák térre vagy az Örs Vezér terére. Ám természetesen közelebb is akadnak boltok, éttermek, szolgáltatók. Közelben pedig a hatalmas ősfákkal szegélyezett Zugló-kertvárosi utcák, játszóterek, zöldellő parkok.

A 2006-ban teljes körűen felújított ház két szintből áll, de a padlástérben – igény szerint – kialakítható még egy plusz szint. A földszinten jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely iroda és stúdió funkciót is ellát.

A lenti rész igényesen kialakított, így önálló lakrészként is használható. Az emeleten, egy világos, élhető dupla-komfortos lakrész található, három szobával és egy terasszal.

A telek hátsó részén pedig gondozott füvesített kert található automata öntöző rendszerrel, a ház előkertjében pedig nem is egy, hanem két fedett autóbeálló kapott helyet.

E ház kifejezetten ideális lehet annak, aki szeret otthon dolgozni, de mégis külön a családtól, vagy éppen kitűnően alkalmas 2 generáció részére is.

A cikk a zuglói családi ház értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

© 2024 (v2.202102)