Elegáns kertvárost keres Pesten? Költözzön ebbe a zuglói házba!

Költözzön ön is ebbe a zuglói családi házba, amit most mutatunk. Itt a zuglói kertváros belső részén találtunk egy önálló, három szintes házat, ami akár két generációnak is alkalmas lehet, mégis két helyi kis átlaglakás árából elérhető.

A fővárosban nagyon felértékelődött az önálló kert, a friss levegő, de ez sokszor igen messze esik a város belső részeitől. Most azonban – a kategórián belül igen elérhető áron – egy Zugló belsőbb részén, pontosabban a zuglói kertváros belső részén mutatunk egy önálló, három szintes házat, ami akár két generációnak is alkalmas lehet, mégis két helyi kis átlaglakás árából elérhető.

Íme tehát egy elegáns környéken található ház, ami közel esik a budapesti városmaghoz, továbbá a XIV. kerületi fontos közlekedési gócpontokhoz, ugyanakkor jó levegőn, kifejezetten zöldövezetben, teljes nyugalomban élhetünk, és természetesen az otthoni munka lehetősége (saját, elszeparált szinttel), valamint a bővíthetőség lehetőségével.

Ilyenkor tavasszal a természet kivirul, a madarak dalát hallva pedig még jobban irigyelhetik a városi lakásban lakók azokat, akiknek méretes kertjük van. Persze a kertes házak sajnos – az esetek többségében – messze vannak, így a sok ingázás, utazgatás, dugóban ücsörgés réme kísért.

Nem gondolnánk, ám akad pár elsőrangú környéken lévő, a városközponttól nem is olyan távoli kertes családi ház – és ehhez nem is kell Budára költöznünk.

Ugyanis ott van nekünk Zugló, annak is a kertvárosias része. Itt kutatva bukkantunk rá egy egyedi családi házra, amelyet az elegáns környékre ácsingózónak sem árt szemügyre vennie.

Kiváló tehát itt a szomszédság, továbbá közel van ide minden, ami a városi élethez szükség lehet. Autóval 2 perc a Bosnyák tér vagy az Örs vezér tere, de a kötött pályás 3-as és 62-es villamosokkal is bármikor, pár perc alatt elérhető ez a két helyszín.

A környező utcák kifejezetten kisvárosias, teljes mértékben zöld miliőt kínálnak. Eközben gyakorlatilag Pest talán leginkább elitnek nevezhető zöldövezetéről van szó. Magyarán a környező utcákban is jellemzően tehetősek laknak. Az árak is magasak.

Azonban van választási lehetőség: egy új, kert nélküli, vagy minikertes lakás helyett viszont igenis érdemes lehet a fent emlegetett, tágasabb, saját kerttel, dolgozó szinttel és igazi többgenerációs élettérrel ellátott, továbbá a tetőtér irányában is bővíthető családi házat megnézni.

Ez a ház tehát a XIV. kerület szívében, a Bosnyák tér és az Örs Vezér tere közt félúton, a 3-as villamos Jeszenák János utcai megállójától csak pár percnyi sétára van, mégis csendes, nyugalmas környéken van.

A ház a kertvároshoz tartozik, de mégis valójában belvárosias a közlekedés, továbbá az intézményi és bolti ellátottság is kitűnő, mivell – mint emlegettük már – a kertváros legbelső szélén található. Hozzávetőleg bő 10 perc alatt elsétálhatunk a Bosnyák térre vagy az Örs Vezér terére. Ám természetesen közelebb is akadnak boltok, éttermek, szolgáltatók. Közelben pedig a hatalmas ősfákkal szegélyezett Zugló-kertvárosi utcák, játszóterek, zöldellő parkok.

A 2006-ban teljes körűen felújított ház két szintből áll, de a padlástérben – igény szerint – kialakítható még egy plusz szint. A földszinten jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely iroda és stúdió funkciót is ellát.

A lenti rész igényesen kialakított, így önálló lakrészként is használható. Az emeleten, egy világos, élhető dupla-komfortos lakrész található, három szobával és egy terasszal.

A telek hátsó részén pedig gondozott füvesített kert található automata öntöző rendszerrel, a ház előkertjében pedig nem is egy, hanem két fedett autóbeálló kapott helyet.

E ház kifejezetten ideális lehet annak, aki szeret otthon dolgozni, de mégis külön a családtól, vagy éppen kitűnően alkalmas 2 generáció részére is.

A cikk a zuglói családi ház értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)