A Balaton partjától nem messze: szép otthon a tónál

A Balaton örök sláger nálunk, a pandémia okán ez a népszerűség nemhogy csökkent volna, de még jelentősen nőtt is. A járvány alatt, és azóta is, mind többen kutatnak otthon után a magyar tenger partján. Akár állandó lakás, akár nyaraló, a déli part fővárosa, azaz Siófok. Ezúttal Ezüstparthoz közeli, siófoki házat mutatunk, ami kiváló helyszín okán nagyon jó választás lehet.

A legendás siófoki Ezüstparttól csak pár percnyi sétatára található ez a csodálatos ház: egy két emeletes, nívós otthon – helye és mérete okán – nem csak állandó háznak, de befektetésnek is nagyon előnyös választás. Bár nagyon jó helyen van, mégis egy kifejezetten csendes, forgalommentes környéken található.

A közelben éttermek, kávézók és rengeteg vásárlási opció van. Mindössze tíz percnyire van vonatállomás, ahonnan egyszerűen elérhető a főváros is, de autóval akár egy óra alatt is eljuthatunk például a fővárosi Újbudára, ha jó forgalomban kelünk útra.

Itt a déli part fővárosában nem csupán nyaralónak vagy lakás célból lehet házat keresni, hanem kifejezetten befektetésnek is. Ez a 2 szintes családi ház tökéletes mindegyik verziónak, hiszen a strandtól csak öt perc sétára van. A nem kevesebb, mint 360 négyzetméteres ház alsó szintjén három kisebb szoba, nappali, konyha, kamra, étkező és egy mellékhelyiség kapott helyet.

Az emeleten 3 különálló lakrészt alakítottak ki, amelyekből az egyik háromszobás, a másik pedig kétszobás. Mindegyik saját fürdőszobával ellátott. E felett még egy toronyszoba is van, amely jelenleg kártyaszobaként funkcionál, azonban szinte bármilyen új funkció kialakítható itt.

A ház óriási üvegfelületű, mégis modern, hőszigetelt nyílászárókkal ellátott. Ennek köszönhetően rendkívül világos. A konyhában gépesített konyhabútor várja az új tulajdonost. A nappaliban gyönyörű parketta, a hálószobákban laminált padló, míg a többi helyiségben járólap található.

Az emeletre szép, különleges falépcső vezet, de a felsőbb traktus kívülről is megközelíthető két impozáns lépcsőn keresztül. A nappaliból nyílik egy hatalmas terasz, ahonnan a térkővel burkolt kerten keresztül eljuthatunk a nagy társaság befogadására alkalmas szaletlibe.

Sütögető hely is kiépült itt, azaz gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy a nyári meleg napokon baráti vagy családi összejövetelt tartsunk. A parkosított, nem kicsi, 1620 négyzetméteres telken emellett egy fedett autóbeálló és egy kerti szerszámok tárolására alkalmas faház is található.

Ez a csodás családi otthon a Balaton parthoz közeli elhelyezkedése, kialakítása és mérete miatt ideális nagy családok és több generáció számára, de vállalatok számára, illetve kiadási céllal is megvásárolhatók.

A cikk megjelenését a siófoki ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)