Megtaláltuk a béke szigetét Budapesttől 28 km-re!

Gyönyörű panoráma, csend, nyugalom és a természet közelsége. Ez minden amire egy hosszú nap után vágyhat az ember, különösen akkor ha ez az otthonában fogadja. Budapesttől 40 percre,  festői környezetben fekvő településen találtuk meg mindezt, egy különleges házban, ahol az épített  és a természeti környezet tökéletes harmóniában van, távol a város zajától, ugyanakkor elérhető távolságon belül ahhoz, hogy ne kelljen lemondani a mindennapok kényelméről.

A Dunakanyar egyik legszebb településén, Tahitótfaluban járunk, melynek fekvése egészen egyedülálló. A Duna kettéosztja a települést, Tótfalu a  szentendrei-szigeten található, míg a település másik része, Tahi  a Visegrádi-hegység lábánál terül el. E különleges földrajzi adottságnak köszönhetően a környék lakói egyszerre gyönyörködhetnek a Szentendrei sziget buja, zöld erdőiben és a Duna kékségében. Itt, Tahi legszebb részén bukkantunk egy családi házra, mely olyan adottságokkal rendelkezik, hogy bátran ki merjük jelenteni: ez itt a béke és a nyugalom szigete!

A település aszfaltozott utcájában, 500 négyzetméteres telken található a két apartmanból álló összesen 148 négyzetéteres családi ház. Az ingatlan kialakításából adódóan tökéletes választás két generációnak vagy megvalósulhat a sokak által áhított otthon és munkahely egységek elválasztása, illetve bérbe is lehet adni a lakrészeket.

A felső apartmanház összesen 98 négyzetméteres. Földszintjén nagy nappali, konyha, fürdőszoba, valamint egy szoba, illetve további kisebb kiszolgáló helyiségek találhatóak. Az emelten még egy hálószoba, mellékhelyiség, tároló és közlekedő került kialakításra. A felsőszinten fedett erkély, az alsó szinten pedig terasz kapcsolódik a lakrészhez.

Az alsó apartmanház 63 négyzetméteres, itt nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba, valamint tároló helyiség található.

Az ingatlan kertje parkosított, az előkertet és a hátsókertet is örökzöldekkel, virágzó növényekkel ültették be, a teraszokat pedig szoliter cserepes növények díszítik. A hátsó kertben továbbá egy medence és egy kerti csobogó is található, ez utóbbi a környék madarainak kedvenc helye.

Az ingatlant jelenlegi tulajdonosai, szépen gondozták, karbantartották. Legyen olyan otthona, ahol madárcsicsergésre ébredhet, vagy élvezze a kilátás teraszáról a reggeli kávé vagy egy pohár bor mellet.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szerdától a 95-ös oktánszámú benzinért bruttó 25, míg a gázolajért 18 forinttal kell többet fizetnie annak, akit nem véd a kormányzati ársapka.

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Emellett a betegek látogatását is korlátozná a Belügyminisztériumnak az egészségügy átalakításáról szóló javaslata.

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

A részletes adatok is alátámasztják, hogy júliust az export csökkenése és az import növekedése jellemezte.

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Mától lehet igényelni a megemelt összegű fővárosi rezsitámogatást.

© 2022 (v2.202102)