Ingatlanba fektetni ott érdemes, ahol két metró is találkozik!

Mindenki tudja, hogy befektetés céljából ingatlant vásárolni csak ott érdemes, ahol kiválóak a közlekedési feltételek, de fontos tényező az is, hogy az ingatlan könnyen fenntartható és könnyen kiadható méretű legyen. A Keleti Pályaudvarral szemben most épp ilyen lakások épülnek.

A Keleti Pályaudvar Budapest egyik legforgalmasabb csomópontja, ahol a 2-es és a 4-es metrónak is van megállója, sőt több villamos, busz és troli is megáll itt. A pályaudvarral szemben, a Fiumei úton, a VII. és VIII. kerület határán, a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén épül most a Fiumei Residence lakópark, ahonnan a belváros, számtalan felsőoktatási intézmény és gyakorlatilag minden szolgáltatás könnyedén elérhető, amire a mindennapokban szükség lehet. A kikapcsolódási lehetőséget pedig több étterem, valamint az Erkel Színház biztosítja.

 

De nemcsak ezen adottságok miatt érdemes a Fiumei Residenceben lakást vásárolni, ugyanis a projekt környezet- és pénztárcabarát, zöld megoldásokkal épül, és zömében nappali + 1 hálós lakásokat kínálnak benne, ami a bérlők által legkeresettebb lakásméret.

A beruházásban gazdaságos hőszivattyú biztosítja a lakások fűtését központi gázfűtéssel kiegészítve, lakásonként egyedileg szabályozható hőmérséklettel, a penthouse-lakások esetében padlófűtéssel. Ezen kívül az utcafronti lakásokat is a hőszivattyúra csatlakozó fan-coil berendezés hűti, a penthouse lakások hűtését pedig mennyezeti panel biztosítja. Az udvari lakások hűtésére minden egyes lakásnál egyedi klímaegység előkészítés kerül kialakításra.

Az utcafronti és penthouse lakásokat ezen kívül hővisszanyerő rendszerrel üzemelő levegőszűrő szellőztetéssel is ellátják. A külső nyílászárók pedig extra zajvédelemmel ellátott biztonsági üvegezést kapnak, és alumíniumból készült, távirányítású, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítése is kialakításra kerül.

Bár a lakáskínálat zömében nappali + 1 hálós lakásokból áll, természetesen akadnak egyszobás stúdiólakások és nappali + 2 hálós, kisebb családok számára ideális lakások is. A legtöbb lakáshoz erkély is kapcsolódik, míg a penthouse lakások nagy tetőterasszal rendelkeznek, a két épületből álló társasháznak pedig 2 belső, zöld udvara is lesz, ahol a növények táplálásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.

Az autók parkolását a földszinten és a -1-es szinten kialakított parkolóhelyek biztosítják, melyek közül többet elektromos töltővel is felszerelnek, és a lakásokhoz természetesen tárolók is vásárolhatók. A földszinten ezen kívül kényelmesen elérhető, biztonságos kerékpártárolókat és szelektív hulladékgyűjtőket is kialakítanak.

A Fiumei Residence tehát egy fiatalos, modern, megjelenését tekintve mégis az őt körülvevő, történelmi épületek szövetébe jó illeszkedő épület lesz, ahol a két épületet egy gyönyörű híd is összeköti.

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Csalás miatt tettek feljelentést a kisbefektetők.

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

© 2024 (v2.202102)