Gyönyörű kilátással a Bükk-hegységre, Eger városában, Pesttől sem messze

Eger, közel hatvanezer lakosával Észak-Magyarország második leglakottabb nagyvárosa és mivel hagyományos egyetemváros is, így jelentős oktatási és kulturális központ. Ez a remek hely ráadásul ma már az új M25-ös autópálya révén villámgyorsan elérhető a fővárosból is. Erre mutatunk most egy csodálatos, nívós családi házat.

Eger egyre „közelebb van”, ugyanis, az említett, nemrég átadott M25-ös autópályának köszönhetően – ideális esetben, ha a forgalom jó – végig autópályán bő egy óra alatt elérhető a főváros.

Az utóbbi néhány évben, az ingatlanok ára errefelé is értéktartó volt, jó befektetésnek bizonyult itt nyaralót, vagy akár állandó családi otthont vásárolni.

A most bemutatandó luxus szintű családi ház a leginkább talán Szentendrére emlékeztető hangulatú „papi város” frekventált részén található és gyönyörű panorámával rendelkezik a Bükk hegyeire. Ez, a tágas családi ház két külön bejárattal rendelkezik, így két generáció együtt lakására is alkalmas.

Az első lakás közel ötven négyzetméteres, két szobás, míg a második lakás két szintes családi háznak felel meg. A földszinti rész 84 nm-es, a tetőtéri rész pedig 94 nm-es.

A második lakrész a parkosított kertből és a garázson keresztül is megközelíthető.

Az előszobából nyílik a fürdőszoba, a mellékhelyiség, valamint a garázs és a pincelejárat.

A hatalmas üvegajtón keresztül az étkezőbe léphetünk be, amely egy légtérben van a jól felszerelt konyhával. A nappali ablakai és a nappali végében lévő üvegfal miatt nagyon sok fény jut a tágas térbe és úgy érezhetjük, hogy a szoba szinte a kertben van.

Gyakorlatilag a szobában élvezhetjük a szép kert nyújtotta pihenést, hűvösebb napokon pedig a kandallóba is begyújthatunk.

A földszinti nappaliból egy óriási terasz is nyílik, innen is elérhetjük a szép, ősfás kertet és a konyhakertet is.

A ház ugyan a 90-es években épült, de 2008-ban teljesen leszigetelték a homlokzatot.

A családi ház alatt teljes terjedelemben helyezkedik el a mintegy 166 nm-es pince-alagsor, ahol a fűtő és ellátó berendezés, tűzifa-tároló rész, műhely és kerti szerszámoknak alkalmas rész is helyet kapott. Szintén a ház alatt egy huszonöt négyzetméteres garázs is rendelkezésre áll.

Az ingatlan belső tereiben mindenhol a fa dominál, a nappaliból egy falépcső vezet fel az impozáns galériára, ahol egy finn szauna is található. A tetőtérben három szobát, fürdőszobát és különálló mellékhelyiséget találhatunk.

Az egyik lakás fűtése gáz cirkó, a másodiké gáz kazán és vegyes tüzelésű kazán.

A ház körül szépen parkosított kertrész található, gazdagon beültetve örökzöld növényekkel.

 

A cikk a családi ház értékesítőjének a támogatásával készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)