Lakást alacsony rezsivel? Csakis a Duna közelében!

Az elszálló rezsiárak mellett ma már a lakásválasztás elsődleges szempontja lett az energiatakarékosság, de azért az elhelyezkedés sem mindegy. A Dunához közeli területek még mindig rendkívül népszerűnek számítanak Budapesten. Mai cikkünkben is szuper, energiatakarékos beruházást hozunk, méghozzá a méltán közkedvelt XI. kerületből.

A XI. kerület a 4-es metró megépülése óta rendkívül népszerű, a kelenföldi fejlesztéseknek köszönhetően a Lágymányosi-öböl környéke az egyik legkedveltebb lakóövezet egész Budapesten. A környék népszerűségét nemcsak a Duna közelsége és a kiváló infrastruktúra fokozza, de a felsőoktatási intézmények (ELTE, BME) közelsége miatt befektetők is szívesen vásárolnak itt lakást.

A Budafoki út és a Barázda utca sarkán az első ütem után most épül az Elite Park második és harmadik üteme, fiatalos, modern lakásokkal, ami a környék dinamizmusát is tükrözi. A lakásoknak a legnagyobb előnyük, hogy rendkívül energiatakarékosak lesznek. A fűtést ugyanis a Főtáv szolgáltatja majd, így nem kell egekbe szökő fűtésszámlára számítani, ráadásul a kiváló hőszigetelésnek és a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a távfűtés költsége is minimális lesz. Sőt a lakásokat hűtő-fűtő klímával is felszerelik és az ablakok elektromos, távirányítós redőnyöket is kapnak, amelyekkel további energiamegtakarítás érhető el.

A kiváló energiahatékonyságnak és a széles lakáskínálatnak köszönhetően a lakások ideálisak családosok számára különösen, hogy a méltán közkedvelt CSOK előírásoknak megfelelő lakások is találhatóak a kínálatban. De természetesen a befektetők is megtalálhatják itt számításaikat, hiszen 1-2 szobás lakásokat is kialakítanak , melyek az Office Garden irodaházak közvetlen közelsége miatt könnyedén, magas áron bérbeadhatók. A legtöbb lakás erkéllyel vagy terasszal is rendelkezik majd, a földszint + 9 szintes épületek 6. szintjétől pedig a visszahúzott homlokzatnak köszönhetően már tágas tetőteraszok kapcsolódnak a lakásokhoz, amelyek sütögetésre, kertek kialakítására is lehetőséget nyújtanak.

A földszinten pedig a lakópark kertje, egy igazi nagyvárosi oázis biztosítja a lakók közös szabadtéri kikapcsolódását, ahol sportolásra alkalmas felszereléseket helyeznek el és egy játszóteret is építenek.

Az épületek bejáratánál tágas lobbyk fogadják az érkezőket hangulatos társalgórésszel, a Barázda utca felőli oldalon pedig kisebb üzletek is helyet kapnak, melyekben nagy valószínűséggel szépségipari és egyéb szolgáltatásokat nyújtó (pl.: mosoda, csomagpont) üzletek szolgálják a lakók kényelmét.

A parkolás egy 456 férőhelyes mélygarázsban biztosított, ahol a beállóhelyek közül 50 e-töltővel is rendelkezik, illetve további 21 autó parkolhat felszíni beállókon.

A projekt jelenleg ütemterv szerint halad, megtörtént a mélygarázs födémzárása és már a földszint építésénél tartanak. Így garantált a beruházás 2024 III. negyedévére történő átadása, amikor a vevők kulcsrakészen, extrákkal vehetik át otthonaikat. A lakások ára az energiatakarékos hűtő-fűtő klímaberendezést, az elektromos, távirányítós redőnyöket, sőt még a gépesített konyhabútort, valamint az előszoba és fürdőszobabútort is tartalmazza, ami a legtöbb projektnél ritkaságnak számít.

Ha tehát Ön olyan otthont keres, ahonnan nemcsak Buda, de Pest belső kerületei is könnyen elérhetők, ahonnan közel van a Budapest One irodaház, az Office Garden irodaház, valamint az Etele Pláza, Újbuda Center és az Allee, ezen kívül oktatási intézmények, játszóterek, éttermek, sportolási lehetőségek és parkok is megtalálhatók a közelben, akkor az Elite Park a legjobb választás egy fiatalos, modern otthonra. Különösen, hogy a környék barnaövezeti besorolású, így a vevők az 5%-os ÁFÁ-t is visszaigényelhetik a kincstártól.

Az időben történő átadásra és a kiváló minőségre pedig a fejlesztést és kivitelezést egy kézben tartó Bayer Construct több évtizedes tapasztalata jelenti a garanciát.

A cikk megjelenését az Elite Park fejlesztője támogatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hétfő 0 órától 24 órás munkabeszüntetést tart, ami érinti a MÁV-START magyar-osztrák viszonylatú és azon túlmenően közlekedő nemzetközi vonatait - hívja fel a figyelmet a Mávinform.

© 2022 (v2.202102)