Fojtogató rezsiköltségek?! A kiút egy pénztárcabarát, energiatakarékos új lakás!

A megváltozott gazdasági környezet, a féktelennek tűnő infláció és az energiaárak elszabadulása nehéz helyzetbe kényszerít mindenkit. A drasztikusan megnövekedett rezsiköltségek miatt minden eddiginél fontosabb, hogy jól megalapozott döntéseket hozzunk ingatlanvásárláskor is..

Jelenleg a mindenkit foglalkoztató legfontosabb kérdéskör a rezsiköltségek alakulása, főleg most, a tél megérkezése előtt. A magas rezsi költségekre ingatlanok esetében egy új építésű, energiatakarékos lakás lehet a tökéletes megoldás. Ha pedig új építésű ingatlanokról van szó, hol máshol keresgélnénk, mint Budapest egyik legnépszerűbb kerületében, Angyalföldön.

Egy ilyen új lakás használata esetében akár a fűtést, akár a használati melegvizet, akár a villamos áramot nézzük, rengeteget spórolhatunk a költségeken. A korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget.

Erre tökéletes példa a XIII. kerület legkedveltebb részén, Angyalföldön épülő modern, minőségi beruházás, melyet megbízható és egyúttal számos kiváló referenciával rendelkező beruházó nyújtja. A 2023. III. negyedévi átadással épülő társasház energetikai szempontból BB besorolással, azaz közel nulla energiaigénnyel készül el, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló forrásból származik.

A Kucsma utca 7-9. szám alatt épülő zöldtetős lakóépület, a megújuló energiaforrások és a takarékos üzemeltetés jegyében kínál minőségi, barátságos otthonokat.

A Kucsma utcai Társasházban helyet kap majd napkollektor és napelem is, az épületet körülölelő 15 cm vastagságú hőszigetelés mellett. Minden lakásában a villamosenergia és a gázfogyasztás mértéke is jóval a meghatározott átalány fogyasztási érték alá tehető. A lakások elektromos működtetésű alumínium redőnyökkel lesznek ellátva,elektromos autótöltési lehetőség kerül kiépítésre a teremgarázsban a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében.

A két épületből álló házakban a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat jár, az emeleti lakásokhoz pedig erkély; sőt, a legfelsőbb szinten tetőterasz is lesz. A lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed, így változatos kínálatból választhatja ki mindenki a számára megfelelő otthont. A társasházban mindössze 24 lakás kerül kialakításra, így valóban családias hangulatú otthonokat kínálnak.
A lakások megvásárlásához CSOK is igényelhető. Az így vásárolt ingatlanok esetén pedig 0% az illeték, valamint ÁFA visszaigénylésre is lehetőség van, ezzel több millió forint megtakarítás érhető el! Ezen kívül kamattámogatott hitel és babaváró hitel is kedvező finanszírozási lehetőségeket nyújt az ingatlanok megvásárláshoz.



A Kucsma utcai lakásokok tökéletes választásnak bizonyulnak az otthonos, nyugodt környezetet és a nagyvárosi életmódot egyaránt kedvelő lakáskeresők számára. Élvezze ki a belváros közelségének és a kertvárosias élet minden előnyét, egy olyan modern új otthonban, ahol nem kell a rezsiszámlák miatt aggódnia többé.

A cikk megjelenését az ingatlan beruházója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)