Budapest agglomerációjából hoztunk rendkívüli, energiatakarékos házakat

Az utóbbi években megfigyelhető volt az a tendencia, hogy a főváros helyett inkább annak vonzáskörzete vált népszerűvé az ingatlanvásárlás során. Az agglomeráció lélekszáma azonban nem egyformán növekszik a különböző településeken. A legfrissebb statisztikai adatok szerint sokkal jellemzőbb, hogy a terület északkeleti településeire esik a választás, míg a déli települések kedveltsége csillapodott. Most a népességvonzás és megtartás tekintetében magasan végző területekről hoztunk családi házakat, amik nemcsak szép környezetben találhatók és kedvező árúak, de energiatakarékosak is és kiváló infrastruktúrával rendelkeznek.

Ürömön, a Görgey utcában eladóvá vált egy 220 m2-es, kifogástalan állapotú családi ház egy 560 m2-es telken. A környék szívélyes, zöld környezetben tölthetjük a mindennapokat, de a belvárosba eljutni is problémamentes. A tömegközlekedés rendkívül kedvező, gyalogosan pár perc alatt megközelíthetjük a Nyugati pályaudvarra tartó vonatot vagy a távolsági buszt és a BKV buszt is, mellyel az Árpád-hídi metró állomás vagy a Belső-Óbuda HÉV állomás érhető el.

Az épület földszintjén fedezhető fel a kétállásos garázs, előtér, amerikai konyhás nappali, étkező, 2 szoba és külön wc. Az emeleten további 2 szoba, egy közös előtér és egy kisebb tároló került kialakításra. A pincében található a fűtést és a melegvizet szolgáltató cirkó gázkazán, ablakkal rendelkező mosókonyha és a szintén ablakos tároló. A hatalmas ablakoknak köszönhetően az egész ház világos, és kellemes hangulatot áraszt, a délutánokat pedig a teraszon is el tudjuk tölteni a családdal vagy barátokkal.

Egy csendes, nyugodt, kertvárosi sorház szélső épülete vált eladóvá Nagytarcsán, amelyhez gyönyörű, terjedelmes kert is tartozik kültéri medencével. A DNY-i fekvésű, 6 szobás és 2 fürdőszobás házhoz három autó befogadására is alkalmas, fedett garázs tartozik, de a további parkolás sem okoz akadályt.

Az épület alacsony fenntartásai költsége a napkollektoroknak és a cirkó fűtésnek köszönhető, amik az energiaellátásról és a fűtésről gondoskodnak. A klimatizált és riasztóval is ellátott ingatlan tökéletes választás, ha pihenésre vágyunk, ugyanis a környezet nyugodt, csendes, barátságos szomszédokkal. Kisebb baráti összejöveteleket is tudunk szervezni, hiszen a csodaszépen parkosított kertben nagyméretű kültéri medencét, jakuzzit és játszósarkot is találunk. Az infrastruktúrája is kifogástalan, hiszen minden szolgáltatás szinte karnyújtásnyira van a telektől, az óvodától kezdve az iskolán át a bevásárló központokig.

Délegyházán vízparti környezetben várja az újonnan beköltözőket egy 160 m2-es, földszintes családi ház. A 3 hálószobával, amerikai konyhás nappalival és előszobával rendelkező otthon teljesen gépesített a beépített szekrények pedig rengeteg tároló helyet biztosítanak. A nappaliból egy 12 m2-es fedett terasz nyílik ahonnan a tóparti kilátásban gyönyörködhetünk. A ház bejáratát egy másik fedett teraszon keresztül tudjuk elérni.

A ház fűtése kombi cirkóval és a nappaliban kialakított kandallóval biztosított. Kiváló hőszigetelő képességű, környezetbarát ytong alapanyagból épült az ingatlan, 8 cm-es hőszigeteléssel és fafödémmel. A ház alatt garázs is ki lett alakítva, aminek köszönhetően 2 személygépkocsinak is jut hely. A telekhez tartozik engedélyezett stég is, így a tópartot közvetlen közelségben tudjuk élvezni. Buszmegálló és vonatállomás sétatávolságra található, az iskola, óvoda, hivatalok, bevásárlási lehetőség pedig a helyi buszjárattal közelíthető meg. Az ingatlan környezete csendes, nyugodt, közvetlen szomszédok nincsenek.

Budai agglomerációban, Ürömön egy 133m2-es alapterületű családi ház, nagyméretű, 9546 m2-es telken keresi új lakóit, melyen olyan különlegességek is várják az új tulajdonost, mint vendégház, szauna, úszómedence, 3 autós beálló, nagy terasz és még egy kis tó is. A 2000-es években épült ingatlan amerikai konyhás nappalival és plusz 3 szobával, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik. Az épület kívülről szigetelt, kombi-cirkó kazán lett beépítve, de vegyestüzelésű kazánnal is lehetséges a fűtés. Külső tárolók, és egy igazi borospincének alkalmas helyiség is találhatók a telken, aminek elhelyezkedése és adottsága sok lehetőséget tartogat.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)