Rémisztően jó Halloween akció, már csak ma éjfélig! Most 50%-os kedvezménnyel emelheted ki hirdetésedet!

Mint tudjuk az ingatlan eladás sikere nagy mértékben múlik azon is, hogy hol hirdetünk. Érdemes olyan nagy múlttal rendelkező hirdetőoldalt választanunk, melyet sokan látogatnak. Ezen kívül jó, ha az oldal, a hirdetői fiókunk felhasználóbarát és könnyen kezelhető. Az Ingatlantájoló oldala épp ilyen, ráadásul most Halloween alkalmából rémisztően jó akcióval is várnak.

Megbízható oldal, egyszerű hirdetés feladás!

Az Ingatlantájoló ingatlanhirdetési portál már 2005 óta működik Magyarországon, így rengetegen látogatják az oldalt eladó/kiadó ingatlant keresve. Az Ingatlantájoló Magyarország egyik leggyorsabban betöltődő hirdető oldala, ahol ráadásul még a hirdetésfeladás is rendkívül egyszerű, így néhány lépésben, mindössze 1 perc alatt feladhatjuk hirdetésünket ingyenesen, ami rögtön meg is jelenik az oldalon.

Ezek után választhatunk a különböző kiemelési csomagok közül, melyekkel lehetőségünk van 14, 30, 60 vagy akár 120 napra kiemelni hirdetésünket, ezek a kiemelési csomagok pedig most Halloween alkalmából, október 31-én éjfélig, az 50 kuponkód használatával, 50%-os kedvezménnyel érhetőek el.

Sokféle kiemelési lehetőség most 50% kedvezménnyel!

Az Ingatlantájolót üzemeltető Otthontérkép Csoport mindig is legfontosabb célkitűzésének tekintette a folyamatos innovációt, így itt más ingatlan hirdetési oldalakhoz képest lényegesen változatosabb és egyedi kiemelési lehetőségek közül is választhatunk. Ráadásul most Halloween alkalmából minden kiemelési csomag 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Nézzük milyen lehetőségek vannak!

 

Hirdetése kiemelésével még több vevőt érhet el. Próbálja ki most Halloween akciónk keretén belül, féláron!

 

Képek és felirat: Kiemelési csomagjainkat választó hirdetőink 20 db képet is feltölthetnek hirdetésükhöz, ami nagy mértékben növeli az ingatlan eladásának sikerességét, ezen kívül „Kitűnő vétel”, „Tehermentes”, „Beleszeretős”, vagy a most aktuális „Alacsony rezsi” feliratot is kérhetik a hirdetésre, – hogy csak néhányat említsünk a legnépszerűbb feliratok közül – ami még jobban kiemeli a hirdetést az átlagos hirdetések közül. 

Akár cikket is írunk ingatlanodról: A különböző kiemelési csomagok több kiemelési lehetőséget is tartalmaznak. Amennyiben 120 napos kiemelési csomagunkat választod, mely a cikkírást is tartalmazza, profi újságíró csapatunk felveszi Veled a kapcsolatot, megírja a cikket eladó ingatlanodról, amit a megjelenés előtt még át is olvashatsz, és a cikk megjelenik az Otthontérkép Magazinban, valamint partneroldalainkon is (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart). Ne feledd, mindez most féláron!

Többféle kiemelési lehetőség közül is választhatsz: A képeken, feliraton és cikk megjelenésen kívül még más kiemelési lehetőségek is várnak attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választod. Választhatsz például social média kiemelést, amellyel további több ezer embert érhetsz el, illetve hirdetésed ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet partneroldalainkon. Halloween akciónk keretében most 50% kedvezménnyel.

Ezért érdemes még az Ingatlantájolón hirdetni!

És ezzel még nem ért véget az előnyök sora, amiért megéri az Ingatlantájolón hirdetni. Lássuk, milyen lehetőségek várnak még!

Itt euróban is hirdethetsz!

Az Ingatlantájolón hirdetésünket euróban is feladhatjuk, így a vételárat euróban realizálhatjuk, tehát elkerülhetjük, hogy a forint további leértékelődése miatt ingatlanunk veszítsen reál értékéből. Különösen érdemes euróban hirdetni akkor, ha ingatlanunk elhelyezkedése vagy presztízsértékű minősége okán külföldiek érdeklődésére is számot tarthatunk.

Amennyiben hirdetésünket euróban adjuk fel, az eurós ár alatt forintban is megjelenik az ár, az MNB aktuális árfolyama alapján, és az ár szerinti sorba rendezésnél a rendszer pénznemtől függetlenül rendezi sorba a találatokat, így az érdeklődők össze tudják azokat hasonlítani attól függetlenül, hogy a hirdetések euróban vagy forintban lettek-e feladva.

 

Külföldi vevőket is el szeretne érni ingatlanhirdetésével? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

 

Ingatlanod itt mindig szem előtt lehet!

Az Ingatlantájoló 3 szintű licit-rendszerének köszönhetően hirdetésünk mindig a listaoldalak élén maradhat! Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszert vezetett be, amelynek köszönhetően a helyi és a különböző szűréseknek megfelelően megjelenő listaoldalakon is a lehető legjobb helyre pozícionálhatjuk hirdetésünket kreditjeink segítségével. A licitrendszer további előnye ezen felül, hogy a nagyobb és kisebb irodák, illetve a magánszemélyek között teljesen egyenlő feltételeket teremt.

Ne feledd! Kuponkód 50!

Az Ingatlantájolón tehát mindig nagyszerű lehetőségek várnak, de most Halloween alkalmából minden kiemelési lehetőség 50% kedvezménnyel vásárolható meg az 50 kuponkód használatával, még október 31-én éjfélig!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

© 2024 (v2.202102)