Ezt a remek lehetőséget nézze meg Óbudán, a Rómain

Akár lakni szeretne, akár befektetne, mondjuk a pénzromlás elől menekítené megtakarításait, még mind a mai napig a legideálisabb egy értékálló, minőségi lakást vásárolni. Ezúttal a III, kerületben, Óbudán, annak is az egyik legfelkapottabb részén mutatunk egy minőségi lakóparkot.

Önmagának, a gyarapodó családnak, gyermekének szeretne önálló életteret, illetve párjával nagyobb otthont? Sokan hezitálnak, még azok is, akik megengedhetik maguknak a vásárlást. Pedig egy klasszikus bankbetétben vagy akár egy jobb, inflációkövető állampapírban sincsen jó helyen a pénz igazán.

Ön is meg szeretné várni azt, amíg olyan magasra nőnek az otthonok árak, hogy már Ön sem tudja majd megfizetni? Felesleges erre várni, ha megvan a szándék, érdemes mielőbb lépni.

Most egy III. kerületben épülő, 2023-ra elkészülő új projektre bukkantunk, méghozzá a menő Római-part közelében, sétatávolságra a Duna partjától.

Itt mutatjuk be a Buda Bright lakóparkot, amely nem csak saját lakhatási cél esetén, de – ahogy írtuk – befektetésként is igen ideális, pénze ugyanis egy budai, új ingatlanban biztos helyre kerülhet – védve az Ön vagyonát az inflációs „eróziótól”.

Tehát, ha Ön otthon vásárlást fontolgat, akkor elegendő lehet 20 százalék körüli önerő ahhoz, hogy új lakása lehessen, hiszen az építőanyagok és más költségek is egyre nőnek. Jövőre, vagy két-három év múlva minőségi új lakást, jó helyen aligha fog annyiért kapni, mint most – ezt ne feledje!

Bár a tehetősebb rétegeknek ez nem újdonság, azért nem árt alaposan kihangsúlyozni: még a jól fizető, inflációkövető állampapír hozamok – jelenleg már évi 10 százalék felett – sem érhetnek fel hosszabb távon egy egy jól kiválasztott lakásbefektetéssel.

A legnagyobb bajba az kerülhet, aki szeretne lakást vásárolni a belátható jövőben, de ennek ellenére bankbetétben vagy állampapírban tartja pénzért, és hagyja, hogy az elértéktelenedjen.

Egyszerűbben fogalmazva: az a jó helyen lévő, modern, minőségi, új, vagy újszerű lakás, ami ma 70 millió forint, néhány éven belül bizony várhatóan 80-90 millió forint lehet, esetleg még több, miközben az állampapír hozamok még 10 százalék felett sem „érik utol” a fenti – valószínűsíthető – ár-növekedést.

Vizsgáljuk akkor meg a hosszú évek óta folyamatosan felértékelődő Római-partot. Ez az egyik legmenőbb észak budai zöldövezet. A Duna-parton csodás óriási fás sétány, római kori műemlékek, menő, különleges hangulatú Duna parti éttermek – nem csoda, hogy a lakást keresők körében kiemelt célpont a Római-part és vonzáskörzete.

A Buda Bright is éppen itt a Pünkösdfürdő utcában épül. Mivel 2023-ban készül el, így a vételár nagyobb része, azaz 80%-a ráér a beköltözéskor. Mi több: az új otthonokra járó összes lehetséges kedvezmény kihasználható.

A Buda Bright ezen túl modern, igazán minőségi lakásokat kínál. A három épületében együtt 316 lakás épül, amelyek várhatóan 2023. év végére lesznek beköltözhetők. A Pünkösdfürdő utca közösségi közlekedéssel is jól elérhető, pár perc sétára van ide a HÉV békásmegyeri állomása, innen bő negyedóra a Batthyány tér, illetve a erre jár a 34-es busz, ami a Göncz Árpád Városközponthoz, azaz az Árpád híd pesti oldalára, a 3-as metróhoz megy.

A közelben sok-sok bolt és szolgáltató van, így például CBA Príma, Penny Market és a Self Store Plaza. Itt étterem és több kisebb szolgáltató egység is van, és sétatávolságra van továbbá a Békásmegyeri piac és egy Spar is.

A gyermekeseknek fontos: a környéken van sok bölcsőde, óvoda, és 3 általános iskola is; illetve nincsen messze a neves Veres Péter Gimnázium sem.

A Buda Bright lakások a szobákra tervezett hatalmas üvegfelületek miatt napfényesek, kilátással is csábítanak és nyugodt környezettel várják a vásárlókat. Az épületek közti zöldellő park akár a felnőttek, akár a gyermekek számára kényelmes és biztonságosabb kikapcsolódást nyújt majd.

Már a kezdeti tervezésnél kiemelt figyelmet kapott volt a kiváló bebútorozhatóság, a praktikus belső térrendezés. És fontos, hogy az otthonok nagyobb részéhez, még a kisebb garzonokhoz is, tisztességes méretű erkély tartozik.

És újra: jelenleg csupán 20 százaléknyi önerő befizetésével foglalhatók a lakások, a többit pedig elég lesz majd a jövő év vége felé esedékes beköltözéskor kifizetni.

A cikk a Buda Bright otthonok beruházójának a támogatásával született.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)