Csepel jó választás, ha energiatakarékos, családi házakról van szó

Csepel a főváros egyik legváltozatosabb kerülete, ahol a kertvárosi részektől kezdve a vízparti területen át a lakótelepi városrészekig bármi megtalálható. Védett területe a királyerdei Tamariska-domb, ami kiváló helyszín kirándulásokhoz, nagyobb sétákhoz a természetben, illetve számos kulturális és szórakozási lehetőség is adott a környéken. Ha szeretne a belváros zajától távol, zöld övezetben, de kiváló tömegközlekedéssel rendelkező helyen ingatlant vásárolni, akkor Csepel kiváló választás lehet. Az alább bemutatott családi házakban a pozitívumok kiegészülnek az energiatakarékos műszaki megoldásokkal is, így külön érdemes itt lecsapni egy ingatlanra.

Csepel Királyerdő részén eladóvá vált egy kiváló műszaki megoldásokkal rendelkező, újszerű, 134 m2-es családi ház 22 m2-es terasszal, mindez egy 560 m2-es telken. A 2019-es építkezés során figyelembe vették a modern elvárásokat, a házban a padlófűtést és a melegvizet okos cirkó biztosítja, ezáltal a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak. A tető burkolásánál Bramac tetőcserepet alkalmaztak és fafödémes szerkezetet alakítottak ki.

A 4 szobás ház korszerű bútorokkal berendezett, amik letisztultságot és nyugalmat sugallnak, így a délutáni kikapcsolódás  garantált. A környéket a kifogástalan közlekedés és infrastruktúra jellemzi, az ingatlan közvetlen közelében pékség, közért, buszmegálló található. A HÉV megálló is mindössze 5 percre van autóval és a kerületben ingyenes parkolási lehetőség is fennáll.

Csalitos lakóparkhoz közeli részen, gyönyörű környezetben keresi új tulajdonosait ez a 160 m2 alapterületű, 5 szobás, családi ház. A 3 szintes ingatlan 2003-ban épült, porotherm falazattal. Szintenként 80 m2-es lakóterület áll rendelkezésre, és a kialakításnak köszönhetően rendkívül kényelmes és tágas. A jól átgondolt tervezés következtében a ház a modern elvárásoknak még napjainkban is megfelel. Fűtött szuterén is kiépült a házban, ami jól kihasználható, hiszen elfér benne autó, konditerem és tárolónak is használható.

A fűtés cirkó gázkazánról és vegyestüzeléssel is működhet. Az első szinten található az amerikai konyhás nappali, nagyméretű fürdőszoba, wc és hálószoba erkéllyel. A nappaliban kandalló kialakítható. A felső szinten található további 3 külön bejáratú szoba, ebből 2 teraszkapcsolattal. A ház és a hozzá tartozó kert szépen karbantartott. Autó számára is van beállási lehetőség az udvaron. A környezetet a csend és nyugalom jellemzi, de az infrastruktúra is kiváló. A buszmegálló mindössze pár percre található és iskolák, óvodák, bevásárló központok is könnyűszerrel elérhetők.

A csepeli Plázánál várja az újonnan beköltözőket ez a felújított nagypolgári lakás, saját, 350 m2-es telekkel. Az ingatlanban étkezős konyhát, fürdőszobát, kamrát, nappalit és 2 kényelmes méretű szobát találunk. A ház egy része alatt pince épült ki. Az energia felhasználási költségek minimálisak, a fűtés számla sem haladja meg átlagosan a 20 000 Ft-ot havonta, a házban beépített Ariston típusú cirkónak és a fa nyílászáróknak köszönhetően. A nappaliban klíma is üzemel és hatalmas ablakok biztosítják a természetes napfényt egész nap.

Az ingatlan belső részén minden új esztétikailag és műszakilag is. Modern járólap burkolat található az összes helyiségben a belső szoba kivételével, ahol laminált padló van. A házhoz önálló padlástér is tartozik, illetve könnyen karbantartható kert fúrt kúttal. Az ingatlant a kerület központi részén találjuk, a HÉV- buszmegállókat, Spart, orvosi rendelőket, bankot, postát, mindent kényelmes sétával elérhetünk.

Budapest XXI. kerületében, a Tátra utcában, csöndes, barátságos környéken kínálnak eladásra egy 528 m2-es telken elhelyezkedő, 3 szintes, 265 m2-es családi házat, ami 3 + 1 szobával, pincével, erkéllyel, terasszal és rendezett kerttel rendelkezik. A kertben egy kisebb tó, egy fémszerkezetes, betonyp lap alapú garázs, és két téglaépítésű melléképület is található. A melléképületek lakórészként funkcionálnak, összközművesek, a fűtésük külön gáz cirkó-kazánról biztosított. A falak felülete tapétázott és festett, a pincében lambériázott, a vizes helyiségek csempézve is vannak.

A fűtés gáz(cirkó)-rendszerrel megoldott, radiátor hőleadókkal. A használati meleg víz ellátását a földszinten a fűtési rendszer, a tetőtérben villanybojler szolgáltatja. Az ingatlanban 2012-ben külső szigetelés, a kovácsoltvas kerítés megépítése, 2018-ban pedig az elektromos vezetékek cseréje történt. Az ingatlan közelében üzletek, iskola, óvoda, valamint orvosi rendelő is található. Budapest belvárosból a 148/152-es jelzésű busszal könnyen beérünk. Parkolás az utcán valamint a telken belül garázsban is megoldható.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)