Tökéletes családi otthon Budapest egyik legzöldebb kerületében!

A XVII. kerületet egyre több és több család választja, kertvárosias jellegének, kulturális és rekreációs lehetőségeinek köszönhetően. Errefelé egy szép családi ház igazi főnyeremény, főleg, ha olyan ingatlanról van szó, mint a mai cikkünkben szereplő tágas ingatlan. Rákoshegy egyik csendes, kertvárosi utcájában vált eladóvá egy egyszintes családi ház nagy telekkel!

Ha nyugodt, biztonságos környéken keres családjának új otthont, tökéletes választás lehet a XVII. kerület egyik kertvárosias hangulatú utcája. Nem véletlen, hogy 2019-ben ez a kerület volt a legnépszerűbb a költözések alapján, köszönhetően a kertvárosias jellegének és jó közlekedési kapcsolatainak. A kerület nagyrésze zöldövezet, több természetvédelmi terület is található a területén. Egy szó mint száz, ideális lakóhely, ha olyan környéket keresünk, ami zölddel teli, mégis jó a közlekedés és biztonságos, nyugodt életet biztosít családunk számára.

A cikkünkben szereplő ingatlan egy hatalmas, 1300 négyzetméteres sarki telken helyezkedik el, igazi álom azok számára, akik nagy kerttel rendelkező otthont keresnek. Ha azonban nem lenne szükség ekkora területre, adottságai lehetővé teszik azt is, hogy kettéosszák a telket és egy külön bejáratú ingatlant alakítsanak ki.

A 3+1 félszobás családi ház rendkívül otthonos és egyszintes kialakításának köszönhetően idősebbek számára is kényelmes lehet. Belépve előtér fogad bennünket, innen juthatunk a tágas nappaliba. A konyha és az étkező egy légtérben kapott helyet, valamint kamra is kapcsolódik hozzá.  A házban ezen kívül kádas fürdőszoba és három hálószoba került kialakításra.

A ház épületgépészeti megoldásai is kifogástalanok, és a mai elvárásoknak megfelelnek. Az ingatlan 2019-ben Phoroterm téglából épült fel, kiváló külső hőszigeteléssel, figyelembe véve az energiahatékonyságot. A fűtést vegyestüzelésű kazán, míg a melegvizet villanybojler biztosítja. A ház mellett garázs kapott helyet, valamint két fúrt kút található a telken.

A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár található, valamint a vasútállomás és buszmegálló is pár perc sétával megközelíthető. A belvárosba irányába történő közlekedés is kényelmesen megoldható, buszmegállók a ház közvetlen közelben találhatók, sőt vonattal a Keleti vagy a Nyugati pályaudvar 20 perc alatt elérhető. Autóval közlekedőknek pedig jó hír, hogy az M0-ás autópálya lehajtója is 5 perc csupán.

Ha befektetésként vásárolnánk meg, akkor is értékálló ingatlan kerül a tulajdonunkba, köszönhetően az elhelyezkedésének és a minőségi alapanyagoknak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)