Nyaralj egész évben, ezekben a pompás otthonokban!

Az enyhe őszi idő után lassan beköszöntenek a hideg téli napok, így érdemes olyan házak után nézni, ahol nem kell lemondanunk a kikapcsolódásról és a melegről télen sem. A mai cikkünkben bemutatott otthonokban egy valami közös:  tökéletes választásnak bizonyulnak, akár költözési, akár befektetési céllal vásárolnánk. Különböző módon biztosítanak lehetőséget a téli hónapok idején a beltéri kikapcsolódásra és feltöltődésre, de nyáron is ideálisak az otthoni pihenésre, hiszen tágas kertrésszel rendelkeznek.

A Kismaros-Börzsönyligetben található három szobás kertes ház egyrészről exkluzív élménnyel tudja gazdagítani az ott tartózkodók mindennapjait a fatüzelésű dézsája segítségével. Ideális ingatlan azok számára, akik kiadni kívánják későbbiekben a házat a pihenni és kirándulni vágyóknak, hiszen jelenleg is vendégházként üzemel az ingatlan. Ezenkívül az épület teljesen felújított és jelenlegi tulajdonosa minden berendezésével együtt szeretné értékesíteni az ingatlant.

A Nyíregyháza – Sóstóhegy övezetében található 6 szobás, jelenleg családias kialakítású ház az örök nyár szerelmeseinek lehet a legvonzóbb beltéri medencéjének köszönhetően. Sőt, valójában az ide költözők úgy érezhetik majd, hogy minden napjukon egy wellness hétvégén vesznek részt, hiszen a lubickoláson kívül sportolási lehetőséget kínál a ház edzőterme, és az egészség megőrzését segíti a földszinti szauna.

 

Az alábbi Győr-Ménfőcsanakon található ház a melegségre vágyó akár több generációs családok számára tud tökéletes otthont nyújtani. A hideg időben a kandalló tüze és a szauna hősége melengeti majd az ideköltözőket. Ezt pedig alacsony energiaárak mellett élvezheti a ház új tulajdonosa, hiszen megújuló energiával fűthető az épület. Befektetési célból is érdemes megvásárolni azoknak, akik nem nagy családdal költöznének, hiszen a ház több külön lakórészből áll, így a kihasználatlan részeket bérbe lehet adni.

 

Viszont akik nem hagynák el Budapest határát, de mégis szeretnék tavaszi vagy akár trópusi környezetben tölteni idejük egy részét a fagyos időszak alatt azoknak egy télikerttel rendelkező 7 szobás nagyszerű otthont ajánlunk a XXII. kerületben Budafokon. Az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása kedvez a természet kedvelőinek, hiszen egy erdő mellett található a családi ház, melynek kertje gyönyörűen ápolt. Az épület akár a család több generációjának is otthont tud nyújtani, hiszen két külön lakrésszel rendelkezik.

 

Úgy tűnik tehát nincs szükség idén télen utazásra, ahhoz, hogy kiszakadjunk a téli napok ridegségéből, bőven elég, ha veszünk egy kényelmes hajlékot, amely decembertől igazi téli menedékünk lehet.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)