Élj luxus életet a budai hegyvidék egyik gyönyörű pontján!

Prémium minőség, nyugodt környezet és páratlan panoráma várja a budai hegyvidék egyik elegáns részén azokat, akik a luxus életvitelt választják.  A Diana társasház esetében mindez garantált, sőt annál is több… Nézzük a részleteket!

A  beruházás során 2248 m2-es telken épült fel a 3 szintes épület, ahol 5 lakás került kialakításra. A minőségi életvitel és a zöld környezet itt garantált. A XII. kerület szívében, egy nyugodt kis zsákutca végében található az épület, egy tágas, erdővel határolt területen. Nagyméretű teraszok és privát kertek tartoznak a 2-4 szobás lakásokhoz, ezáltal a budai hegyvidék panorámájában a nap bármely szakaszában gyönyörködhetünk. Tökéletes a nyugodt, délutáni kikapcsolódásokhoz, vagy akár kisebb, baráti összejövetelek során is egészen biztos, hogy lenyűgöz minden vendéget a környék.

A hatalmas ablaküvegek biztosítják egész napra a természetes fényt, így akár otthoni munkavégzésről van szó, akár a hétvégéket töltjük a lakásban, mindenféleképpen kellemesen, világos környezetben tudunk bármilyen tevékenységet végezni.

Minden tekintetben a legmodernebb építészeti és gépészeti megoldásokat alkalmazták a társasház felépítése során. A kellemes hőmérsékletről korszerű Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, ami a vizes helyiségekben padlófűtéssel egészül ki.

A Diana Társasház exkluzivitását fokozza a homlokzaton megjelenő egyedülálló arany és szürke szálcement burkolat, amely a nyílászárók megjelenésével is harmonikus egységet alkot. A külső nyílászárókat alumínium profil rendszerből alakították ki, a külső oldalon arany fóliabevonattal, míg a belső oldalon törtfehér színben és háromrétegű üvegezéssel.

8 fős lift segíti az épületen belül a szintek közötti közlekedést, valamint a mélygarázsból történő feljutást. A lakásokhoz igény szerint természetesen teremgarázshely is megvásárolható.

Elhelyezkedés szempontjából is tökéletes választás lehet a Diana Társasház, hiszen mindössze 5 perc sétára található a 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz, és autóval is negyed óra alatt megközelíthető a nyüzsgő belváros. Ha a Balaton irányába szeretnénk utazni, akkor innen könnyen megközelíthető az M7-es autópálya is.

Ezeket a lakásokat teljes mértékben az Ön egyedi igényeire szabhatja, miközben modern, finom eleganciát tükröző épületben, valódi prémium miliőben élhet! Legyen részese a nyugodt, természetközeli  életnek egy modern és kényelmes új otthonban, közel a pezsgő belvároshoz.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

 A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

© 2024 (v2.202102)