Csodálatos az ősz a Római-part környékén is

Ezúttal Óbudán néztünk körül. A Római-part – pontosabban annak vonzáskörzetében megvalósuló – csodálatos új projektet mutatunk.

Észak-Buda messze legkülönlegesebb, mondhatjuk, talán az egyik legexkluzívabb környéke a Római-part és vonzáskörzete. Nem csak a hangulatos, ősfás Duna parti sétány, az ottani sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, hanem a hangulatos éttermek is lényegében minden évszakban felejthetetlen élményt nyújtanak.

Aki már járt mostanában erre, vagy esetleg jól ismeri Óbudát, az pontosan tudhatja, hogy a Római part vonzáskörzete milyen óriási felértékelődésen ment keresztül. A megújuló közterületek, a rengeteg új építkezés, továbbá a Római part közelében található zöldövezeti negyedek mind mind azt üzenik, hogy ezen a környéken nem csak lakni csodálatos, de ha itt vásárolunk ingatlant, akkor a pénzünk minden bizonnyal jó helyen lesz!

A Pünkösdfürdő utcában épülő Buda Bright lakópark sikere is az előbb részletezett tényezők miatt garantált lehet. Ezekben a nívós, minőségi házakban minden korosztály megtalálja az ideális otthont!

A lakások tervezésekor kiemelt szempont volt, az élhetőség, a jó berendezhetőség. Ez azt jelenti, hogy minden egyes négyzetmétert kitűnően hasznosítani tudunk, és nem fizetünk feleslegesen kihasználatlan terekért új otthonunkban.

A lakópark otthonai fényesek is és a nívós épületek közötti új park kiemelten különlegessé tesz az otthonok hangulatát.

Érdemes kiemelni, hogy nagyon jó finanszírozási konstrukcióval kaphatók a lakások: a vételárnak csak a 20 százalékát kell befizetni, a hátralévő összeget csupán a műszaki átadáskor kell fizetni.

Az első befizetés jó helyre kerül, mert a beruházó az Indotek Group, Magyarország egyik neves ingatlan-kivitelező vállalat csoportja, portfóliója alapján a legfontosabb piaci szereplők közé tartozik.

A cikk a Buda Bright beruházójának a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ebből kormányzati belvihar lesz? Lázár János és Semjén Zsolt is elszabotálta a pénzügyminiszter kérését

Ebből kormányzati belvihar lesz? Lázár János és Semjén Zsolt is elszabotálta a pénzügyminiszter kérését

Varga Mihály évek óta küzd a készpénzhasználat visszaszorításáért. És most mit kellett látnia a parlamenti képviselők 2023-as vagyonnyilatkozataiban?

Varga Mihály beállt Nagy Márton mögé

Varga Mihály beállt Nagy Márton mögé

Varga Mihály pénzügyminiszter 3-4 százalék közé várja a gazdasági növekedést 2023-ban.

Félezer ember ül Ukrajnában háborús bűnökért

Félezer ember ül Ukrajnában háborús bűnökért

Vlagyimir Putyin Alekszej Navalnij temetése előtti napon megtartotta évértékelőjét, az Európai Unió nagy többséggel megszavazta, hogy ő a felelős az ellenzéki vezető haláláért. Háborús összefoglaló.

Újabb kínai autóipari nagyberuházás tart Magyarországra

Újabb kínai autóipari nagyberuházás tart Magyarországra

Meg nem erősített hírek szerint egy vagy több újabb autóipari beruházás érkezik Magyarországra.

© 2024 (v2.202102)