Energiatakarékos, luxus álomotthonok Budapest agglomerációjában

Eleged van már a főváros zajából és abból, hogy szinte lehetetlen kikapcsolódni? Ráadásul Budapesten már nem csak a zaj problémás, de az ingatlanárak is egyre magasabbra kúsznak és egyre nehezebb minőségi, luxus ingatlant találni, ami minden igényt kielégít. A főváros agglomerációjában azonban érdemes körülnézni az eladó házak, lakások között, ugyanis itt nem csak a zöld környezet, de a kiváló infrastruktúra és az energiatakarékos megoldások is meg tudnak valósulni. Alább olyan luxusingatlanokat kerestünk, amelyek a környezettudatosság mellet, igazi álomotthonok!

Budaörsön most egy igazán különleges családi ház várja az új lakóit. A modern, minimál stílusú ház 2 éve épült a 465 m2-es telken. A ház 3 szintjén 3 terasz található, ahol a városra is rá tudunk tekinteni vagy a hegyvidéki, zöldövezet panorámájában gyönyörködhetünk. A modern megjelenésű épületben mindent az energiatudatosság jegyében alakítottak ki. A ház felső kategóriás, minőségi anyagokból épült fel. Alsó szintjén dupla beállású garázs és egy kisebb tároló is található. A középső szinten épült ki az előszoba beépített bútorral, a vendég wc, nagyméretű amerikai konyhás étkező, minőségi, gépesített konyhabútorral, nappali erkéllyel és terasszal. A 3. szinten további 3 hálószoba került kialakításra, 2 fürdőszoba és egy közlekedő. A csendes, erdőszéli környezetben igazán prémium otthon lehet a tulajdonában, ahol a fenntartási költségek a korszerű megoldásoknak köszönhetően alacsonyan maradnak.

Igényesség, modernitás és energiatakarékosság egy helyen! Budaörs kertvárosi részében található csöndes, csodálatos környezetben, a belvároshoz közel egy 3 generációs luxus családi ház. A fűtési rendszer a legkorszerűbb módon lett kialakítva és az épületgépészeti megoldások során is a minőségi alapanyagok felhasználása volt az elsődleges szempont. A földszinten 145 m2-es, világos lakás került kialakításra, 2 hálószobával, nappalival, konyhával, két fürdőszobával, előszobával, mosókonyhával, gardróbbal, kamrával és 2 fedett terasszal. Az első emelet különleges kialakításának köszönhetően két, 37 m2-es különálló lakást hoztak létre. Ezeknek mindegyike rendelkezik hálóval, nappalival, konyhával, étkezővel, fürdőszobával, belső- és külső lépcsőházzal és egy hatalmas közös terasszal. A 2. emeleten panoráma terasz teszi az otthonlakás élményeit még élvezhetőbbé. Az ingatlanhoz kert is csatlakozik, 2 medencével, automata öntözőrendszerrel és kerti tárolóval. A 80 m2-es garázs 2-3 autó részére is tökéletes.

Vecsésen egy igazi gyöngyszem vált eladóvá! Minőségi, luxus rezidencia várja azokat, akik minőségi életvitelre vágynak a főváros agglomerációjában. Az ingatlan tökéletesen megfelel irodáknak, klinikáknak és apartmanházaknak is! 8+1 félszobája 3 szinten került kiépítésre, az 1800 m2-es, parkosított, jól gondozott kertben. Ezen kívül 3 garázzsal és 10 autóbeállóval is kiegészül az épület. A teljes körű felújítás során korszerű, minőségi anyagok lettek beépítve, első osztályú burkolat és szaniterek felhasználásával. A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja, ami radiátorokon és padlófűtésen keresztül garantálja a meleget, valamint gyönyörű cserépkályha is beépítésre került illetve a melegvizet napkollektor állítja elő. Ennek következtében a rezsiköltségek mindig alacsonyan maradnak. A ház extra méretű és minőségű gépesítettséggel van felszerelve minden helyiségben. A ház kiváló több generáció együtt lakásához, de befektetésként is tökéletes választás. A tömegközlekedés is problémamentes, buszmegálló, Ferihegyi repülőtér, vonat állomás, M0 bevezető szintén a közvetlen közelben van.

Dunakeszin, a főváros agglomerációjának egyik legjelentősebb településén is megtalálhatjuk álmaink otthonát. A jó adottságokkal rendelkező, dinamikusan fejlődő városban épült fel egy 1288 m2-es telken egy luxus családi ingatlankomplexum, mely 560 m2-es belső területével igazi prémium otthonnak tekinthető. Az elrendezésnek köszönhetően 2 különálló, egymástól elszeparált lakórész került kialakításra, ezáltal több generáció együttlakásához is optimális az ingatlan. Kifejezetten befektetőknek is ajánlott vagy szállodák, ügyvédi irodák kialakításához. Felszíni és teremgarázsos bejáró is hozzátartozik a komplexumhoz, illetve gyönyörűen karbantartott kert dísznövényekkel.  Nem csak kívülről exkluzív, de belül is magas színvonal figyelhető meg, az egyedi építészeti megoldásai különösen értékállóvá teszik az ingatlant. Ne habozzon, itt megtalál mindent, amit keres!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)