Újszerű, energiatakarékos, napelemes, e-töltős otthon Angyalföld kertvárosában

Ezúttal egy csodálatos, mégis élhető méretű és elérhetőbb árú luxusotthont mutatunk be Angyalföld kertvárosában, nem messze a Béke tértől.

A XIII. kerület zöldövezetében egy teljesen új világ épült ki az elmúlt időszakban. Erre egymást érik itt az új építésű, jellemzően luxus színvonalú társasházak. Igazi kiváltságot jelent egy ilyen menő otthonban lakni!

Angyalföld szívében, a Lehel úttól pár lépésre, közel a kötött pályás villamos közlekedéshez, és a neves Vanilin cukrászdától, a Kucsma utcában bukkantunk most erre a két szobás luxus otthonra. A lakást mindössze három éve adták át, így nem csak a gépészet vagy a nyílászárók, de a szigetelés is megfelel a legmodernebb követelményeknek. Ennek megfelelően a lakás fenntartási költsége is szinte fillérekből kitelik.

Ezúttal tehát egy 2019-ben átadott társasházban, minimalista design szerint kialakított, ámde maximális kényelmet nyújtó csodálatos ékszerdobozt mutatunk, amelyet első gondos tulajdonosától vásárolhat meg.

Az otthon lényegében szinte „nulla kilométert futott”, természetesen makulátlan állapotban. A mai, óriási rezsiköltségek idején természetesen még fontosabbak a lakásunk kiválasztásánál azok a korszerű megoldások, melyek a lakással együtt az Önöké lehetnek.

A társasház napelemmel, elektromos autó töltési lehetőséggel és 15 centis, vastag hőszigeteléssel és modern nyílászárókkal bír. A lakásban továbbá nagyon gazdaságos hűtő-fűtő klíma is van, sőt, a komfortot alumínium redőnyök fokozzák.

Az első emeleten elhelyezkedő lakás három szobás, igen jó elrendezésű, gépesített konyhával felszerelt, beépített, tükrös gardróbszekrénnyel, szúnyoghálóval, kertre néző erkéllyel rendelkezik. Parkoló teremgarázsban található, igény esetén 5,5 millió forintért megvásárolható.

Álmai otthona hívja most a XIII. kerület közkedvelt, barátságos, nyugodt részén, a hangulatos és kedves Kucsma utcában.

A közlekedés kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, a környék infrastruktúrája kiemelkedő. Közvetlen közelben a 12-es és a 14-es villamosokra, a 20-as, 30-as, 226-os, 230-as buszokra lehet felszállni.

Néhány percnyi távolságra találjuk a Polgármesteri Hivatalt, a Honvéd Kórházat, bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, szupermarketeket és számos más szolgáltatót, amely megkönnyíti a napi ügyintézést.

A kikapcsolódást pedig a közeli Városliget, Állatkert, Margitsziget, József Attila Színház, Széchenyi Fürdő, plázák (Duna Pláza, Westend) és fitnesztermek szolgálják.

Élvezze ki a belváros közelségének és a kertvárosias életnek minden előnyét, egy olyan modern új otthonban, ahol nem kell a rezsiszámlák miatt aggódnia többé.

A cikk a lakás eladójának megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Csoportos létszámcsökkentés lesz a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-nél.

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

A krími Dzsankoj városában történt robbanás megsemmisítette a Moszkva fekete-tengeri flottája számára szánt orosz cirkálórakétákat.

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Erősödött kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Orbán Viktor öccse kiszállt Schobert Norbert vállalkozásából

Orbán Viktor öccse kiszállt Schobert Norbert vállalkozásából

Egy évet sem töltött el a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságában.

© 2023 (v2.202102)