Siófokon prémium minőségű, energiatakarékos lakások várnak!

A Balaton egyik legkeresettebb városában, Siófokon találtunk egy sorházat, amelyben a kialakított modern, energiatakarékos lakások nem csak azért számítanak jó befektetésnek, mert elhelyezkedésük kedvező, de értékállóak és számos üzleti lehetőséget tartogatnak magukban. Ha valaki nem egy, hanem három lakást venne, akkor akár hat lakás is kialakítható az elrendezésnek köszönhetően.

Csapjon le még ma a házak egyikére, elvégre Siófok lakóingatlanjainak keresettsége lassan vetekszik a főváros legnépszerűbb kerületeivel, hiszen nem csak azok vásárolnak itt ingatlant, akik nyaralónak szánják, de van egy réteg, akik életvitelszerűen is örömmel laknak a Balaton mellett.

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír az is, ha a környezettudatosságot is figyelembe veszik az építkezések során, itt pedig egy olyan lakás lehet a birtokában, ahol az energiatakarékos jegyek dominálnak. A még épülő lakóparkban a legkorszerűbb hőszivattyús padlófűtés és mennyezet fűtés került beépítésre, emellett az elektromos rendszer is a modern igényeknek felel meg. A homlokzati kialakítás is segíti, hogy kellemes klíma legyen a lakásokban bármelyik évszakban, télen a meleget tartja, nyáron pedig hűvösben tölthetőek az otthoni mindennapok. 15 cm-es, grafitos EPS hőszigetelő rendszer és mindössze 0,7 wattos, hőáteresztő képességű, három rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók találhatók az épületben.

A 3 lakóegységből álló sorház kivételesen kedvező ajánlata, hogy az épület akár egyben is megvásárolható ebben az állapotában. A 65%-os felkészültség miatt még bőven adott a lehetőség, hogy a befektető a saját elképzelései mentén alakítsa ki az egyes lakásokat vagy akár a teljes ingatlant. Mivel még nincsenek kész állapotban a belső válaszfalak, ezért a cégek számára vagy magánszemélyeknek való értékesítés során is rengeteg potenciált tartogat a projekt.

Jellegzetessége a sorháznak, hogy minden lakása három belső szintre van osztva és mivel még nincsen véglegesítve minden paraméter, ezért egy-egy ilyen sorházi egység akár két-két lakásra is kialakítható, tehát összesen 6 lakás is kiépíthető. Privát kert kapcsolódik minden lakóegységhez és még két autónak alkalmas beálló is rendelkezésre áll.

Az egyedi hangulatot és a prémium minőséget tükrözi még, hogy a tetőtéri szobákból tetőterasz is nyílik, így igazán exkluzívvá válhat az elkészülő épület.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a megoldás, ha a benzináraktól megfájdul a feje

Itt a megoldás, ha a benzináraktól megfájdul a feje

Közel 100 magyarországi töltőállomásán kezd gyógyszerek forgalmazásába az OMV.

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

© 2024 (v2.202102)