Siófokon prémium minőségű, energiatakarékos lakások várnak!

A Balaton egyik legkeresettebb városában, Siófokon találtunk egy sorházat, amelyben a kialakított modern, energiatakarékos lakások nem csak azért számítanak jó befektetésnek, mert elhelyezkedésük kedvező, de értékállóak és számos üzleti lehetőséget tartogatnak magukban. Ha valaki nem egy, hanem három lakást venne, akkor akár hat lakás is kialakítható az elrendezésnek köszönhetően.

Csapjon le még ma a házak egyikére, elvégre Siófok lakóingatlanjainak keresettsége lassan vetekszik a főváros legnépszerűbb kerületeivel, hiszen nem csak azok vásárolnak itt ingatlant, akik nyaralónak szánják, de van egy réteg, akik életvitelszerűen is örömmel laknak a Balaton mellett.

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír az is, ha a környezettudatosságot is figyelembe veszik az építkezések során, itt pedig egy olyan lakás lehet a birtokában, ahol az energiatakarékos jegyek dominálnak. A még épülő lakóparkban a legkorszerűbb hőszivattyús padlófűtés és mennyezet fűtés került beépítésre, emellett az elektromos rendszer is a modern igényeknek felel meg. A homlokzati kialakítás is segíti, hogy kellemes klíma legyen a lakásokban bármelyik évszakban, télen a meleget tartja, nyáron pedig hűvösben tölthetőek az otthoni mindennapok. 15 cm-es, grafitos EPS hőszigetelő rendszer és mindössze 0,7 wattos, hőáteresztő képességű, három rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók találhatók az épületben.

A 3 lakóegységből álló sorház kivételesen kedvező ajánlata, hogy az épület akár egyben is megvásárolható ebben az állapotában. A 65%-os felkészültség miatt még bőven adott a lehetőség, hogy a befektető a saját elképzelései mentén alakítsa ki az egyes lakásokat vagy akár a teljes ingatlant. Mivel még nincsenek kész állapotban a belső válaszfalak, ezért a cégek számára vagy magánszemélyeknek való értékesítés során is rengeteg potenciált tartogat a projekt.

Jellegzetessége a sorháznak, hogy minden lakása három belső szintre van osztva és mivel még nincsen véglegesítve minden paraméter, ezért egy-egy ilyen sorházi egység akár két-két lakásra is kialakítható, tehát összesen 6 lakás is kiépíthető. Privát kert kapcsolódik minden lakóegységhez és még két autónak alkalmas beálló is rendelkezésre áll.

Az egyedi hangulatot és a prémium minőséget tükrözi még, hogy a tetőtéri szobákból tetőterasz is nyílik, így igazán exkluzívvá válhat az elkészülő épület.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Rengeteg cég kerülhet a szakadék szélére a rezsidémon miatt?

Rengeteg cég kerülhet a szakadék szélére a rezsidémon miatt?

Egyre nagyobb gondot okoz a cégeknek az infláció és az energiaköltségek folyamatos emelkedése.

Egy magyar felfedezés játszhat óriási szerepet a koronavírus gyógyításában

Egy magyar felfedezés játszhat óriási szerepet a koronavírus gyógyításában

Klinikai vizsgálat igazolta a fluvoxamin terápia eredményességét a Covid-19 gyógyításában.

Szigorúan ellenőrzik az Ukrajnából érkező gabonát

Szigorúan ellenőrzik az Ukrajnából érkező gabonát

A magyar kormány megvédi a magyar termelőket.

Ötven fős egységet tud küldeni Magyarország Törökországba

Ötven fős egységet tud küldeni Magyarország Törökországba

Magyarország felajánlotta segítségét a törökországi földrengést követő mentésben.

© 2023 (v2.202102)