Siófokon prémium minőségű, energiatakarékos lakások várnak!

A Balaton egyik legkeresettebb városában, Siófokon találtunk egy sorházat, amelyben a kialakított modern, energiatakarékos lakások nem csak azért számítanak jó befektetésnek, mert elhelyezkedésük kedvező, de értékállóak és számos üzleti lehetőséget tartogatnak magukban. Ha valaki nem egy, hanem három lakást venne, akkor akár hat lakás is kialakítható az elrendezésnek köszönhetően.

Csapjon le még ma a házak egyikére, elvégre Siófok lakóingatlanjainak keresettsége lassan vetekszik a főváros legnépszerűbb kerületeivel, hiszen nem csak azok vásárolnak itt ingatlant, akik nyaralónak szánják, de van egy réteg, akik életvitelszerűen is örömmel laknak a Balaton mellett.

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír az is, ha a környezettudatosságot is figyelembe veszik az építkezések során, itt pedig egy olyan lakás lehet a birtokában, ahol az energiatakarékos jegyek dominálnak. A még épülő lakóparkban a legkorszerűbb hőszivattyús padlófűtés és mennyezet fűtés került beépítésre, emellett az elektromos rendszer is a modern igényeknek felel meg. A homlokzati kialakítás is segíti, hogy kellemes klíma legyen a lakásokban bármelyik évszakban, télen a meleget tartja, nyáron pedig hűvösben tölthetőek az otthoni mindennapok. 15 cm-es, grafitos EPS hőszigetelő rendszer és mindössze 0,7 wattos, hőáteresztő képességű, három rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók találhatók az épületben.

A 3 lakóegységből álló sorház kivételesen kedvező ajánlata, hogy az épület akár egyben is megvásárolható ebben az állapotában. A 65%-os felkészültség miatt még bőven adott a lehetőség, hogy a befektető a saját elképzelései mentén alakítsa ki az egyes lakásokat vagy akár a teljes ingatlant. Mivel még nincsenek kész állapotban a belső válaszfalak, ezért a cégek számára vagy magánszemélyeknek való értékesítés során is rengeteg potenciált tartogat a projekt.

Jellegzetessége a sorháznak, hogy minden lakása három belső szintre van osztva és mivel még nincsen véglegesítve minden paraméter, ezért egy-egy ilyen sorházi egység akár két-két lakásra is kialakítható, tehát összesen 6 lakás is kiépíthető. Privát kert kapcsolódik minden lakóegységhez és még két autónak alkalmas beálló is rendelkezésre áll.

Az egyedi hangulatot és a prémium minőséget tükrözi még, hogy a tetőtéri szobákból tetőterasz is nyílik, így igazán exkluzívvá válhat az elkészülő épület.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

© 2024 (v2.202102)