Maradnál az agglomerációban? Energiatakarékos házakat hoztunk Dunaharasztiból!

Mai cikkünket kifejezetten családosok számára címezzük, ugyanis olyan eladó házakat hoztunk a kedvelt Dunaharasztiból, amik nem csak hogy energiatakarékosak, de jól átgondolt kialakításuk miatt kimondottan kedvezők több tagú családok számára is.

Dunaharaszti kedvelt részén a Milleniumtelepen eladó egy 232 nm-es ikerház fél. A ház csak a dupla garázsnál kapcsolódik, így a két élettér jól el tud különülni egymástól. Az újszerű ingatlan 2019-ben épült és az elrendezését illetően igen jól átgondolt. A földszinten kapott helyet 1 kényelmes szoba, 2 állásos garázs, nappali-étkező, konyha, kamra, háztartási helység, WC, és a fürdő, az emeleten pedig 3 db kiváló méretű hálószoba, illetve 1 kényelmes fürdőszoba található.

Az ingatlan mai modern berendezésekkel is rendelkezik ugyanis a garázs és kerti kapu is elektromos motorral van szerelve, emellett a biztonságról a riasztó és kamerarendszer gondoskodik. A hűtő-fűtőberendezést illetően a ház fűtése gáz kombi cirkóról megoldott, amit kiegészítettek egy 100 literes puffer tartállyal, illetve a földszinten padlófűtés szolgáltatja a meleget, az emeleti szint és lenti szoba pedig radiátoros fűtést kapott. A ház hűtéséről klíma gondoskodik.

A következő exkluzív értékekkel rendelkező házat kifejezetten nagycsaládosok részére ajánljuk, hiszen az 1635nm-es telken nem sokkal kevesebb mint 500nm-es ház áll. Szinte hihetetlen, de az ingatlanban található egy külön uszoda, ami a hatalmas kerttel összhangban rengeteg lehetőséget nyújt a kikapcsolódni vágyó családtagok számára. A ház 2009-ben épült, extra méretekkel, azóta azonban felújításon is átesett már. Elosztása kiválóan átgondolt, hiszen a földszinten garázs, gardróbszoba, külön WC, fürdőszoba, dolgozószoba, konyha/étkező kamrával, játszószoba, nappali, valamint a 21nm-es terasz is kapott helyet.

Az uszoda is a földszinten került kialakításra mely a nappaliból és a terasz felől is megközelíthető. Az uszodában egy 9×4 m medence, szauna, mosdó található, valamint egy gépészeti helyiség. Az emeleten 3 db hálószoba saját gardróbbal, egy fürdőszoba, külön WC sőt még egy terasz is helyet kapott. A ház méreteihez képest alacsony rezsivel rendelkezik, ugyanis a 44-es HSS téglának köszönhetően nagyon gazdaságos, viszonylag alacsony rezsivel üzemeltethető. A ház fűtését 3 db gázkazán látja el, melyek közül egy kondenzációs, ez biztosítja a földszint fűtését padlófűtésen keresztül. A másik kazán az emeletet és a garázst fűti radiátorokon keresztül, a harmadik kazán pedig az uszodatér fűtését biztosítja.

Dunaharaszti Rákóczi liget részén eladó egy 2021-ben teljesen felújított, 113 nm-es, kétszintes, 4 szobás ikerház, a hozzá tartozó 382 nm-es telekkel. Az ikerház a másik ingatlannal kizárólag a kerti tárolónál kapcsolódik, így nem kell aggódnunk az elkülönítés miatt, hiszen így mindenkinek meg tud maradni a saját intimszférája. A nemrég felújított ingatlan jól megfontolt, modern, és esztétikus belső burkolatokkal lett kivitelezve.

A földszinti helyiségeket tekintve megtalálható nappali + étkező, konyha, lépcsőház, WC/fürdő, terasz, valamint kültéri tároló is. Az emeleten kialakításra került két hálószoba, valamint egy fürdő. A rezsiárak ebben a házban kifejezetten kedvezőek, hiszen az 5 cm-es Dryvit szigeteléssel burkolt 30-as falak jó energiatakarékos megoldást nyújthatnak, ezen kívül a melegvízről és a radiátorokon keresztül leadott fűtésről kombi kondenzációs cirkó gondoskodik.

Dunaharaszti közkedvelt Óvárosi részén a Semmelweis utcában eladó egy 420 nm-es telken álló, igen jó állapotban lévő 3+1 szobás összkomfortos családi ház, amelynek alapterülete 110 nm. Az egy szintes ingatlan 1971-ben épült, telkén egy különálló garázs és egy tároló is található, így ideális lehet egy család számára. Az ingatlan Kelet-nyugati fekvése miatt igen világos, ezáltal élhető tereket nyújt, ami sokak számára fontos kritérium lehet.

Ezen kívül esztétikailag és műszakilag is korának megfelelő, jó állapot jellemzi, emellett esztétikai és műszaki kivitelezései is kifogástalanok. A házban egy fürdőszoba és egy külön WC található, ezen kívül 3+fél szoba, ezek közül 3 szoba külön bejárattal rendelkezik, a fél szoba viszont a konyhából megközelíthető, a konyha mellett közvetlen kapcsolatban helyezkedik el a kamra. A fűtést gázkazán adja, a hőleadás radiátorokon keresztül történik. A használati melegvizet a fürdőszobában felszerelt gáz bojler, míg a konyhai melegvizet átfolyós gáz-vízmelegítő adja. Az ingatlan tehermentes, teljesen közművesített.

Dunaharaszti kedvelt környékén eladó ez a 114 nm-es alapterületű családi ház. Az épületet körbevevő telek 302 nm, így a kert adta lehetőségeket is könnyedén ki lehet használni. A kétszintes ház remek kialakításának köszönhetően az ingatlanban 4 hálószoba is helyet kapott. A földszinten található a konyha/étkező, nappali, dolgozó szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba, az emeleten pedig 3 hálószoba és egy káddal ellátott fürdő került kialakításra.

A lakóházat szépen gondozott kert, jól kialakított hűvös és kellemes terasz, valamint egy 1 állásos garázs veszi körbe. Nem kell aggódnunk a rezsiárak miatt sem, ugyanis a jó szigetelés mellett a ház fűtése gáz cirkóról megoldott, ezenkívül a családi házban klíma is található. Az ingatlan környékét jó közlekedés jellemzi, a közelben iskola, óvoda és bevásárlóközpont is megtalálható.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

© 2024 (v2.202102)