Lélegzetelállító luxusotthonok a budai hegyvidék ölelésében

Ha a tökéletes álomotthonát keresi, amelyben lélegzetelállító a panoráma, kényelmes és még értékálló is, akkor nem kell tovább kutatnia! A budai hegyvidéken most igazi prémium lakások várják a luxus életvitelre vágyó, újonnan beköltöző lakókat a Diana Társasházban.

A háromszintes, luxus épületkomplexum egy nagyméretű, több mint 2000 m2-es telken épül fel a budai hegyvidék ölelésében. Az 5, korszerű módon kialakított lakás mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak. Ennek köszönhetően a nyugodt kikapcsolódás garantált. Az egyedi kialakítás következtében a penthouse lakásokhoz még zöldtető is tartozik. A parkolás is problémamentesen megoldható, hiszen 10 db parkoló épül a társasházhoz, amik megvásárolhatók.

A szintek közötti közlekedést egy 8 fős lift segíti, illetve az épületen belül további korszerű, építészeti és gépészeti megoldások valósultak meg. A társasház hűtését és fűtését a mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, a vizes helyiségekben ez kibővül padlófűtéssel. Az igényesen kialakított nyílászáróknak köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak. A hővédő hatásban  szerepe van az alumínium profil rendszernek és a háromrétegű üvegezésnek, aminek külső oldalán fakó fóliabevonat található. Az egyedi megjelenéshez járul még hozzá az épület homlokzata, amely a nyílászárókkal összhangban, fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapott.

A Diana Társasház elhelyezkedése is kifogástalan és tükrözi a prémium miliőt. A budai hegyvidék egyik különleges pontján, egy zsákutca végében épült fel az ingatlan. A nyugalom és a friss levegő biztosított, hiszen a telek egy erdővel határos, ezáltal aki zöld környezetben képzeli el az életét, azoknak mindenképpen itt a helye. További pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek a környéken. A 110, 112, 21 és 21A jelzésű buszok megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is könnyűszerrel megközelíthető, mindössze negyed órát vesz igénybe.

A messzebbre utazás esetén is kedvező lehet az ingatlan, hiszen az M1-es, M0-ás és az M7-es autópálya is 15 perc alatt megközelíthető, így akár a Balaton irányába is könnyebben, problémamentesen eljuthat. Azonban a közelben is számos üzlet és étterem felfedezhető, és természetesen nem elhanyagolható a csodás panoráma, amely szinte bármelyik helyiségből látható az épületben, ami bárkit el tud varázsolni percek alatt.

Válassza még ma az értékállóságot, a prémium minőséget! Válogasson a Diana Társasház kínálatában, mely páratlan  életvitelt kínál leendő lakói számára.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)