Lélegzetelállító luxusotthonok a budai hegyvidék ölelésében

Ha a tökéletes álomotthonát keresi, amelyben lélegzetelállító a panoráma, kényelmes és még értékálló is, akkor nem kell tovább kutatnia! A budai hegyvidéken most igazi prémium lakások várják a luxus életvitelre vágyó, újonnan beköltöző lakókat a Diana Társasházban.

A háromszintes, luxus épületkomplexum egy nagyméretű, több mint 2000 m2-es telken épül fel a budai hegyvidék ölelésében. Az 5, korszerű módon kialakított lakás mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak. Ennek köszönhetően a nyugodt kikapcsolódás garantált. Az egyedi kialakítás következtében a penthouse lakásokhoz még zöldtető is tartozik. A parkolás is problémamentesen megoldható, hiszen 10 db parkoló épül a társasházhoz, amik megvásárolhatók.

A szintek közötti közlekedést egy 8 fős lift segíti, illetve az épületen belül további korszerű, építészeti és gépészeti megoldások valósultak meg. A társasház hűtését és fűtését a mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, a vizes helyiségekben ez kibővül padlófűtéssel. Az igényesen kialakított nyílászáróknak köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak. A hővédő hatásban  szerepe van az alumínium profil rendszernek és a háromrétegű üvegezésnek, aminek külső oldalán fakó fóliabevonat található. Az egyedi megjelenéshez járul még hozzá az épület homlokzata, amely a nyílászárókkal összhangban, fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapott.

A Diana Társasház elhelyezkedése is kifogástalan és tükrözi a prémium miliőt. A budai hegyvidék egyik különleges pontján, egy zsákutca végében épült fel az ingatlan. A nyugalom és a friss levegő biztosított, hiszen a telek egy erdővel határos, ezáltal aki zöld környezetben képzeli el az életét, azoknak mindenképpen itt a helye. További pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek a környéken. A 110, 112, 21 és 21A jelzésű buszok megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is könnyűszerrel megközelíthető, mindössze negyed órát vesz igénybe.

A messzebbre utazás esetén is kedvező lehet az ingatlan, hiszen az M1-es, M0-ás és az M7-es autópálya is 15 perc alatt megközelíthető, így akár a Balaton irányába is könnyebben, problémamentesen eljuthat. Azonban a közelben is számos üzlet és étterem felfedezhető, és természetesen nem elhanyagolható a csodás panoráma, amely szinte bármelyik helyiségből látható az épületben, ami bárkit el tud varázsolni percek alatt.

Válassza még ma az értékállóságot, a prémium minőséget! Válogasson a Diana Társasház kínálatában, mely páratlan  életvitelt kínál leendő lakói számára.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)