Még mindig nincs karácsonyi hangulatod? – Siess! Már csak pár napod maradt előszedni a dekorációkat

A karácsony közeledtével mindenki szeretne minél inkább ráhangolódni az ünnepekre, ezért a karácsonyi zenék hallgatása mellett igyekszünk ilyenkor kicsit jobban odafigyelni a lakásdekorálásra. Szedd elő még ma a dekorációkat, és kezdd el a díszítést!

A csodás díszek minket, és a lakást is sokkal ünnepibb hangulatba hozzák, sokkal kellemesebb ilyen környezetben a sütés, főzés, takarítás. Talán még a karácsonyi készülődés adta idegeskedést is elfeledteti velünk egy pillanatra. Mai válogatásunkban a színeket szeretnénk kiemelni, ezen belül is a legszebb ünnepi színt: az aranyat. Ha az aranyról beszélünk, az izzó napra gondolunk elsőként, amely melegít, csillog, s betölt. A megvilágosodást, az érzelmi és spirituális gazdagságot, az elmélyült önismeretet társítjuk hozzá, amit csak nagy nehézségek árán lehet megszerezni.

Ebben a Debrecen belvárosában lévő 73nm-es lakásban nagy hangsúlyt kapott az arany szín. A kanapén lévő díszpárnák láttán, azonnal karácsonyi hangulatba kerül az ember, aki pedig az ebédlőasztal mellé ül le, gyönyörű asztaldíszek társaságában fogyaszthatja az ünnepi fogásokat.

A Sajószentpéteren lévő 65nm-es ingatlanban igen sok arany kiegészítőt vélhetünk felfedezni, előző gazdája ügyesen használta a különféle kiegészítőket. A hálószobában a fényes díszpárnák előhozzák a meleg hangulatot, emellett az asztalon az arany alátétek mellett gyönyörű kis aranyszarvas figyeli az ünnepi vacsorát.

Ebben a debreceni 52nm-es lakásban igazán exkluzív lakberendezéssel találhatjuk szembe magunkat. A tulajdonos jól kombinálta a színeket, így az arany mellett a királykék is megjelenik, ez a két szín remekül passzol egymáshoz. A lakás tulajdonosa pompás ünnepi asztalt kreált. Az ízléses arany evőeszközök és tálak felett gyönyörű csillár lóg.

Az itt látható Debrecenben lévő 83nm-es belvárosi lakásban kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az arany szín, ugyanis az egész lakás ebben a színben pompázik. Az amerikai konyhás nappaliban csodásan csillogó díszpárnák ékesítik a teret, és a dohányzóasztalt is csodás arany dekorációk díszítik. Ezen kívül a hálószobában is helyet kapott ez a gyönyörű fényes árnyalat.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az orosz propaganda fokozta erőfeszítéseit az ukrajnai mozgósítás megzavarására

Az orosz propaganda fokozta erőfeszítéseit az ukrajnai mozgósítás megzavarására

Az ukrán külügyminiszter Josep Borrell EU-főképviselővel folytatott telefonbeszélgetést a 35 milliárd eurós hitelnyújtásról. Háborús hírek a harcok 962. napján.

Gyurcsány Ferenc: „Intellektuális és politikai silányság az ellenzék sikertelenségét Gyurcsány létezésével megmagyarázni"

Gyurcsány Ferenc: „Intellektuális és politikai silányság az ellenzék sikertelenségét Gyurcsány létezésével megmagyarázni"

Az ellenzéki választók kétharmada szerint le kellett váltani az ellenzéket. Nem a Tisza Pártot támogatták, hanem a status quo pártjaival szemben szavaztak.

A köztársasági elnök Auschwitzban emlékezett az áldozatokra

A köztársasági elnök Auschwitzban emlékezett az áldozatokra

Sulyok Tamás felkereste a haláltábor múzeumát, ahol lerótta kegyeletét.

© 2024 (v2.202102)