Válasszon Győrben egy energiatakarékos családi házat még ma!

Az energiatakarékosság egyre nagyobb jelentőséggel bír napjainkban, és érdemes erre minél nagyobb figyelmet fordítani, hiszen a Föld erőforrásai kifogyóban vannak, és az ökológiai lábnyomunk is folyamatosan növekszik. Többféleképpen is hozzá tudunk járulni, hogy még generációkon át a Föld élhető maradjon, és ennek egyik módja, ha olyan otthon mellett döntünk, aminek épületgépészeti kialakítása során az energiagazdálkodás fő szempontnak számított. Szerencsénkre ilyen családi házat nem csak a fővárosban, de vidéken is egyre nagyobb valószínűséggel találunk. Most Győrből hozunk egy válogatást!

Belvárosi kényelem

Győr belvárosában vált eladóvá egy 2005-ben épült, nettó 288 m2-es, négyszintes családi ház. A házban 10 szoba, kettő fürdőszoba, illetve pince rész került kiépítésre. Udvarral is rendelkezik, ami 111 m2-es, így bőven van lehetőség a délutáni kikapcsolódásra akár egyedül vagy társaságban. A ház fűtése gáz cirkó, ami az energiatakarékosság szempontjából is lényeges, és ráadássul az ingatlan kiválóan alkalmas irodaháznak is. Az udvaron egy külön tároló is található.

Nádorvárosi gyönyörű családi ház

Nádorváros környéke különösen népszerű napjainkban, és rengetegen szeretnének ide költözni, de vagy nincs eladó ingatlan vagy megfizethetetlen áron. Most azonban egy olyan ajánlatot mutatunk, ami kihagyhatatlan! Nádorváros legkeresettebb utcájában, a Liezen-Mayer utcában vált eladóvá egy nettó 98 m2-es, egyszintes, tégla építésű, családi ház. Az ingatlan 373 m2-es telkes helyezkedik el, egy kis előkert kapcsolódik hozzá és hátul található egy nagyobb udvarrész. Akár befektetésnek vásárolná meg, akár saját felhasználásra, mindenképpen kiváló választás, hiszen külön bejáratok miatt több lakás is kialakítható. A fűtése cirkó gázkazán, a hő leadása pedig lapradiátorokkal történik. Ha egy csendes, nyugodt környezetben szeretné tölteni a mindennapokat, zöldövezetben, parkkal szemben, akkor ez a ház Önnek való!

Győrben prémium kategóriás sorházi lakás

Győr kertvárosában, Pinnyéd csendes zsákutcájában eladó, ez a rendkívül jó adottságokkal rendelkező, minden
igényt kielégítő prémium kategóriás, belső kétszintes sorházi lakás. A ház a remek tervezésnek köszönhetően fiatalos, modern stílusú, mely 2019-ben, magas minőségben, megbízható, referenciákkal rendelkező kivitelező által került megépítésre. A lakás a mindösszesen 3 lakásból álló, családi ház jellegű sorház középső ingatlana vált eladóvá.
Ritka az olyan lakás, ahol az anyagok kiválasztására és a kivitelezés minőségére ennyire odafigyeltek volna.
A ház 30-as Porotherm téglából épült, 15cm-es hőszigeteléssel, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal, cserépfedéssel.
A lakás belső kialakítása jól átgondolt, praktikus elrendezésű, elosztása miatt rendkívül jól élhető. Minden helyiségben az elegáns, modern stílus dominál. Ízléses a kialakítás és a berendezés, átgondolt helykihasználás jellemzi az ingatlant.

Családi ház, hatalmas telekkel Ménfőcsanakon

Győr-Ménfőcsanakon vált eladóvá, egy 1970-ben épült, 100 m2-es, üresen álló családi ház. Az ingatlanhoz tartozó telek rengeteg lehetőséget tartogat magában, hiszen az 1683 m2-es bőven van lehetőség kerti partik vagy családi összejövetelek szervezésére. Fedett gépkocsi beálló is található a ház mellett, így a parkolás is problémamentes. A ház 3 szobával rendelkezik és ráadásul azonnal költözhető.  A ház felújított állapotban, a falak frissen festettek és a szobák laminált parkettásak, míg a többi helyiség járólapos. Az ingatlan ráadásul per-igény- és tehermentes is.

Révfalun kiváló ár-érték arány

Győr városának egyik rendkívül nívós részén vált eladóvá egy 8 lakásos társasház egyik lakása. Ennek elhelyezkedése kifejezetten kedvező, hiszen az Audi iskola is a közvetlen közelében található, és a belváros is mindössze 2 percet vesz igénybe autóval. Az egyetem is elérhető, hiszen csak 600 méteres távolságban helyezkedik el, az esti sétákhoz pedig a Duna-part kellemes környéke áll rendelkezése, ahol garantált a jó hangulat. Kisebb-nagyobb üzletek, éttermek és kávézók is elérhetők. Maga a ház 2 hálószobával rendelkezik, tágas amerikai konyhás nappali épült ki és nagy méretű tusoló és sarok kád is a fürdő részét képezi. Cirkó kazán került beépítésre, emiatt a fenntartási költségek is kevesebbek mint átlagban.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)