Legyen a tiéd egy modern, letisztult otthon, kiváló lokációval!

A XIII. kerület mindig jó választás azok számára, akik szeretnének jó lokációval rendelkező környezetben lakni, hisz itt rengeteg a lehetőség szórakozásra, bevásárlásra, emellett többek között munka és sportolási lehetőséget is nyújt számunkra.

Angyalföld szívében, a Lehel úttól pár lépésre közel a villamosközlekedéshez a Kucsma utcában található ez a gyönyörű 3 szobás lakás. Az első emeleten lévő ingatlan, stílusos beépítéseinek köszönhetően, kiváló választás lehet azok számára, akik szeretik a letisztult dizájnt. A lakásban gépesített konyha, beépített gardróbszekrény, és kertre néző erkély is vár.

Az ingatlant mindössze három éve adták át, így nem csak a gépészet vagy a nyílászárók, de a szigetelés is megfelel a legmodernebb követelményeknek. Ennek megfelelően a lakás fenntartási költsége is szinte fillérekből kitelik.  A lakásnak eddig egyetlen hölgy tulajdonosa volt, ami azt jelenti, szinte egy teljesen új ingatlan lehet az Öné.

A jelenlegi drasztikus rezsiköltségek miatt még fontosabbak a lakásunk kiválasztásánál azok a korszerű megoldások, amik lehetővé teszik, hogy gazdaságosabban éljük meg mindennapjainkat. Ez az ingatlan pontosan ezt kínálja, hiszen napelem, elektromos autótöltő, hűtő-fűtő klíma, valamint 15 cm vastag hőszigetelés segíti elő az energiatakarékosságot.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, több villamos és busz is közlekedik ezen a vonalon, amikkel a városközpont is könnyen elérhető. A közelben számos óvoda, iskola, szupermarket és különböző szolgáltatók találhatóak, melyek megkönnyítik a napi ügyintézést. Emellett a kikapcsolódást, többek között a közelben lévő Városliget, a Margitsziget, plázák és fitnesztermek nyújtják.

Engedje meg magának ezt a minimális luxust, és válasszon egy makulátlan és szinte teljen új ingatlant, ahol nem kell többé a rezsiszámlák miatt aggódnia.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

A szakszervezetek sürgős bérmegállapodást akarnak.

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

© 2023 (v2.202102)