Budai elegancia és természetközeliség, akár egy filmben!

Egy elegáns, igazi filmbe illő társasház épül Budán, nem akármilyen környezetben. A XII. kerületben lévő ház a modernitást, és a visszafogott eleganciát ötvözve, igazi prémium miliőt nyújt a leendő lakói számára. A Diana társasház a Diana közben, egy zsákutca végén, az erdőhöz közel kapott helyet, ahol elhúzódhatsz a belvárosi nyüzsgéstől, és igazi termeszétközeli helyen érezheted magad.

A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított ingatlan kap helyet. A lakások mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak, ennek köszönhetően a nyugodt kikapcsolódás mindenféleképpen garantált. A társasház lélegzetelállító panorámával rendelkezik, amely minden lakásból kétségtelenül élvezhető, kifejezetten az épület legfelső szintjén levő penthouse-ból, hiszen a házban egy ilyen luxusingatlan is kialakításra kerül. A beruházás egyediségét a magas minőségű építészeti megoldások és a kényelmes 8 személyes lift mellett, a kiváló elhelyezkedés, valamint a különleges, egyedi panoráma biztosítja. A Diana társasház legfőbb értékei közé tartozik, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kivitelezett lakásokba költözhessenek, így természetesen itt erre is van lehetőség.

A beruházással kapcsolatban decemberben jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt megkapta a használatba vételi engedélyt, ami azt jelenti, hogy a vevői igények felmérését követően csupán két hónapot vesz igénybe a lakás belső kivitelezése.

Manapság minden új beruházásnál érdemes szót ejteni a hűtő-fűtő rendszerekről, hisz minden befektető próbálja a lehető legkedvezőbb megoldásokat kialakítani, segítve ezzel a jövőbeli lakókat.  A társasház hűtését és fűtését a mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, a vizes helyiségekben ez padlófűtéssel egészül ki. Az igényesen kialakított nyílászáróknak köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak, hiszen a hővédő hatásban szerepe van az alumínium profil rendszernek és a háromrétegű üvegezésnek is. Ezen kívül az egyedi megjelenéshez hozzájárul az épület homlokzata, amely a nyílászárókkal összhangban, fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapott.

Ez a társasház kiváló választás a minőségi életstílus kedvelőinek, illetve azok számára, akik a természetközeliség mellett nem szeretnének távol lenni a főváros adta lehetőségektől. További pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek a környéken. A 110, 112, 21 és 21A jelzésű buszok megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is könnyűszerrel megközelíthető, mindössze negyedórát vesz igénybe.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)