Patinás lakások a Parlament közvetlen vonzáskörzetében

Most figyeljenek, akik nem ijednek meg a nyüzsgő belváros zajától és a pezsgő mindennapoktól! Az V. és a VI. kerület, azaz a Parlament vonzáskörzete igazi paradicsom lehet számotokra, ezért innen hoztunk most egy kisebb válogatást.

Budapest VI. kerületében, egy 2005-ben épült liftes, újszerű házban, eladó egy 2 szobás, csendes, 1.emeleti, 48nm-es lakás. A konyha és a nappali a belső kertre néz, ezáltal egy nagyon csendes, nyugodt környezetet biztosít. A bútorok a vételár részét képezik, a hűtő, mosó- és mosogató gép is be van szerelve, ezen kívül az ingatlanban légkondicionáló is található. Nagyszerű lehetőség befektetésnek, pároknak, akár egy gyermekkel is ez a kis lakás, kiváló lokációval.

Az V. kerületben a belvárosban eladó az alábbi ingatlan, ami teljeskörű és minőségi felújításon esett át, ahol az elektromos, víz és fűtésrendszer ki lett cserélve. A komfortot emeli a 2 db klíma, gépesített konyha, beépített hűtő, mosogatógép, mikró, sütő, főzőlap, valamint a páraelszívó. A fürdőszoba ablaka, jól szellőztethető, a helyiség káddal és egyben egy zuhanykabinnal is rendelkezik. A dizájnt a többlépcsős álmennyezet, rejtett világítások és a különleges burkolatok fűszerezik. A lakás a felújítás óta még senki által nem lakott, nem használt. A teljes bútorzat az irányár részét képezi. A parkolás a bejelentett lakóknak ingyenes, ezáltal mindig van parkolóhely.

Az Oktogon közelében eladó egy 57nm-es, kiváló állapotú, 2 szobás erkélyes lakás. Ez az igényesen felújított ingatlan egy 2010-ben épült társasház 2. emeletén található, melynek szobái az utcára néznek, és napfényesek. A fűtést és a melegvizet központi kazán biztosítja. A ház mélygarázsában igény szerint parkolóhely bérelhető. Pillanatok alatt elérhető a város nyüzsgése akár gyalog is. Legyen szó bevásárlásról vagy szórakozásról, minden pár perc alatt elérhető. Tömegközlekedéssel a város számos pontja könnyen és gyorsan megközelíthető.

Budapesten, a Vörösmarty utcában eladó egy 27 nm-es, kedvező fenntartású, igényesen felújított, modern stílusú 1 szobás földszinti lakás. A lakásban az ablakokból látható belső udvari kertnek és az igényes kialakításnak köszönhetően intimitást nyújtó otthont talál. A konyha teljesen gépesített: mosogatógép, beépített hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos sütő és főzőlap található benne. Helyiségei egy légtérben kerültek kialakításra, azonban átgondoltan elválasztva a különböző élettereket. A berendezés a lakás méretére lett kialakítva, és miután az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó, ezért a következő tulajdonosnak csak a bőröndjeivel kell érkeznie.

Eladó a VI. kerületben, közel az Andrássy úthoz és a Városligethez egy 5 emeletes, karbantartott, kívül belül szép állapotú liftes házban lévő lakás. Az ingatlan 2 szobás,  55nm-es, erkélyes, a harmadik emeleten helyezkedik el. A lakásban szereplő gépesített konyha, és az összes bútorzat a vételár részét képezi. Ez egy azonnal költözhető, tágas terekkel rendelkező, csendes belső udvari lakás egy 2nm-es erkéllyel. A közös költségben korlátlan vízhasználat és a fűtés is benne van.  A házban mélygarázs is található, ahol lehet parkolót bérelni. A közelben minden megtalálható, az Oktogon 7 perc sétára található, ahol a 4-6-os villamos gyors közlekedést biztosít.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)