Pincesor, szuper programok és kiváló ingatlanok,10 percre a fővárostól

Mogyoród híres arról, hogy természeti és kulturális értékekben bővelkedik, emellett számos egyéb lehetőséget is tartogat az itt élőknek és az idelátogatóknak. A fővárostól csupán 18 km-re elhelyezkedő településen most korszerű, új építésű ingatlanokmogyoród – filadelfia – 01.19. váltak eladóvá.

A Gödöllői-dombságban, a Mogyoródi-patak völgyében található a budapesti agglomeráció egyik különösen népszerű faluja. Közkedveltsége elhelyezkedésének is köszönhető, az M3-as autópálya használatával problémamentesen elérhetjük a belváros életteli, pezsgő közegét, míg otthon nyugalomban, zöld környezetben és vendégszerető lakóközösségben lehet részünk.

A település bővelkedik kulturális értékekben és rengeteg szórakozási lehetőséget is tartogat magában. Akik az aktív kikapcsolódásra vágynak, felkereshetik az Aquarénát, a Hungaroringet vagy tehetnek kisebb-nagyobb túrát a Szent-László kilátóhoz, Kukukkhegyhez vagy a Somlyó dombhoz. Emellett számos kápolna, és pincesor is található, amit érdemes felfedezni az újonnan ide érkezőknek. Az utcaképet jelentősen meghatározzák az itt található pincék és présházak, amik már az 1882-es kataszteri térképen is megtalálhatóak voltak, szóval igazi történelmi látványosságokat lehet megismerni szinte minden utcasarkon.

Itt ezen a fantasztikus településen, egy 2022-ben épült házban találtunk  2 db emeleti, panorámás, korszerű és energiatakarékos hőszivattyúval felszerelt lakásokat. A korszerűség kulcsfontosságú szerepet kapott, és minőségi alapanyagok kerültek kiválasztásra az építkezés során. Az első lakás egy 78,1 m2-es, 1+2 félszobás ingatlan, míg a 2. egy nappali + 2 szobás 79,55 m2-es lakás. Minden korosztály számára tökéletes választás lehet bármelyik ingatlan személyes felhasználásra, de akár befektetésként is értékálló ingatlan lehet a birtokában. Számos lehetősége nyílik az új tulajdonosnak arra, hogy a saját igényeinek megfelelően alakítsa ki a belső környezetet.

Az udvarban autóbeálló is biztosított, így azoknak sem kell aggódniuk, akik személygépkocsival rendelkeznek.

Ugyanitt található egy belső, 2 szintes, 120 m2-es, duplakomfortos, nappali + 3 szobás lakás is, ahol most a konyhabútor is az ár részét képezi, rendkívül kedvező feltételekkel.

Csapjon le még ma az ingatlanok valamelyikére vagy akár mindegyikére, hiszen értékálló, korszerű házakat tudhat a birtokában az, aki a vásárlás mellett döntene.

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Iskolai sportközpontot lőttek az oroszok Harkivban

Iskolai sportközpontot lőttek az oroszok Harkivban

Ukrajna cáfolta, hogy az oroszok délen előretörtek.

Olcsóbb lesz a nyaralás, ha most vált eurót

Olcsóbb lesz a nyaralás, ha most vált eurót

Kicsit javult az árfolyam.

Egyik média sem hiteles, mindegyik hazudik - hírfogyasztói vélemények a kampányban

Egyik média sem hiteles, mindegyik hazudik - hírfogyasztói vélemények a kampányban

Egy hónap múlva lesz a választás, dübörög a kampány, a médiából pedig ömlenek a hírek. Miből és hogyan próbálnak hiteles információkhoz jutni az emberek? Kiderül a videóból.

Orbán Viktor nem teszi zsebre, amit Németh Zsolt mondott a NATO-ról

Orbán Viktor nem teszi zsebre, amit Németh Zsolt mondott a NATO-ról

Pont az ellenkezőjét annak, amit a kormányfő ismételget.

© 2024 (v2.202102)