A napfényes Corvin-negyed energiatakarékos, új építésű lakásai várnak

A főváros egyik rendkívül közkedvelt környékén, a Corvin-negyednél épül jelenleg egy különösen kiváló adottságokkal rendelkező lakóparki projekt, a Nap 22 társasház, ami korszerű jegyei mellett az energiatakarékos tulajdonságaival, és az ütemterv szerinti előrehaladásával is kiemelkedik a többi új építésű projekt közül.

Az eredeti tervek szerint a lakóparki lakások 2023 végén válnak költözhetővé az első tulajdonosok számára, addig is pedig ütemterv szerint alakulnak az építkezések. A munkafolyamatok problémamentesen haladnak előre, ami manapság kiváltképpen lenyűgöző, hiszen az építőipar sokszor ütközik munkaerő vagy éppen alapanyag hiányba, itt azonban megbízható fejlesztői csapat áll a projekt mögött.

Az ingatlankomplexum felépítésénél elsődleges szempont volt az energiatakarékosság. Ezt tükrözi a BB energetikai besorolás, ami alatt az érthető, hogy a lakások közel nulla energiaigényűek. Ehhez hozzájárul az egyedülálló hőszigetelés, a korszerű nyílászárók és a hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer is, ami  a minőségi fenntarthatóságot segíti elő. Az épület egyedülálló tulajdonságai közé tartozik még, hogy a lakásokban egyénileg programozható termosztátok kerültek beépítésre, ami még kiegészül az okosotthon rendszerrel. Az ingatlanok tulajdonosai felár ellenében egyénileg is tovább fejleszthetik a rendszert, így új eszközök hozzáadására is van lehetőség.

A környezettudatosság kulcsfontosságú szerephez jutott, ennek eredményeképpen a fűtés, az árnyékolás vagy a villanykapcsolók vezérlése is kezelhető távolról, aminek köszönhetően egészen biztos, hogy nem maradnak égve hagyott lámpák vagy magas hőmérsékletre tekert termosztát.

A legtöbb lakás erkély vagy terasz kapcsolatos, és a modern gondolkodásmódnak köszönhetően még elektromos roller tárolót is kialakítottak, ahol töltőállomás is létesült.

Befektetésnek is kiválóak lehetnek a Nap 22 lakásai, de egyéni felhasználásra is tökéletesek. Ha az eddig felsorolt előnyök nem is győzték meg, akkor a lakópark páratlan elhelyezkedése ösztönözheti vásárlásra.

A környék

A főváros VIII. kerülete nyüzsgő, energiával teli, de a Nap utcában egy napfényes, nyugodt kis pontot fedezhetünk fel, ami nagyszerű választás lehet idősebb korosztály számára is, de a pályakezdő fiatalok is képesek megtalálni itt a számításaikat, hiszen számos felsőoktatási intézmény, kulturális- és szórakozási lehetőség is található a környéken. Meg lehet látogatni a Magyar Nemzeti Múzeumot, illetve a Corvin Mozinak is visszajáró látogatói lehetnek az ide költözők, de ezen felül általános iskolák, orvosi rendelők is csupán sétatávolságra találhatóak.

Közlekedés szempontjából a 3-as metróval, és a 4-es, 6-os vilamossal lehet közlekedni a főváros számos egyéb pontjára, de a környéken is számos szolgáltatás elérhető.

Ne késlekedjen, csapjon le egy lakásra még ma, ugyanis a lakások 40%-a már az előértékesítés során elkelt. A finanszírozó bank is bekapcsolódott a projektbe, ami jelzi, hogy ezek a lakások garantáltan felépülnek határidőre.

A cikk megjelenését a Nap 22 társasház fejlesztője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)