A napfényes Corvin-negyed energiatakarékos, új építésű lakásai várnak

A főváros egyik rendkívül közkedvelt környékén, a Corvin-negyednél épül jelenleg egy különösen kiváló adottságokkal rendelkező lakóparki projekt, a Nap 22 társasház, ami korszerű jegyei mellett az energiatakarékos tulajdonságaival, és az ütemterv szerinti előrehaladásával is kiemelkedik a többi új építésű projekt közül.

Az eredeti tervek szerint a lakóparki lakások 2023 végén válnak költözhetővé az első tulajdonosok számára, addig is pedig ütemterv szerint alakulnak az építkezések. A munkafolyamatok problémamentesen haladnak előre, ami manapság kiváltképpen lenyűgöző, hiszen az építőipar sokszor ütközik munkaerő vagy éppen alapanyag hiányba, itt azonban megbízható fejlesztői csapat áll a projekt mögött.

Az ingatlankomplexum felépítésénél elsődleges szempont volt az energiatakarékosság. Ezt tükrözi a BB energetikai besorolás, ami alatt az érthető, hogy a lakások közel nulla energiaigényűek. Ehhez hozzájárul az egyedülálló hőszigetelés, a korszerű nyílászárók és a hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer is, ami  a minőségi fenntarthatóságot segíti elő. Az épület egyedülálló tulajdonságai közé tartozik még, hogy a lakásokban egyénileg programozható termosztátok kerültek beépítésre, ami még kiegészül az okosotthon rendszerrel. Az ingatlanok tulajdonosai felár ellenében egyénileg is tovább fejleszthetik a rendszert, így új eszközök hozzáadására is van lehetőség.

A környezettudatosság kulcsfontosságú szerephez jutott, ennek eredményeképpen a fűtés, az árnyékolás vagy a villanykapcsolók vezérlése is kezelhető távolról, aminek köszönhetően egészen biztos, hogy nem maradnak égve hagyott lámpák vagy magas hőmérsékletre tekert termosztát.

A legtöbb lakás erkély vagy terasz kapcsolatos, és a modern gondolkodásmódnak köszönhetően még elektromos roller tárolót is kialakítottak, ahol töltőállomás is létesült.

Befektetésnek is kiválóak lehetnek a Nap 22 lakásai, de egyéni felhasználásra is tökéletesek. Ha az eddig felsorolt előnyök nem is győzték meg, akkor a lakópark páratlan elhelyezkedése ösztönözheti vásárlásra.

A környék

A főváros VIII. kerülete nyüzsgő, energiával teli, de a Nap utcában egy napfényes, nyugodt kis pontot fedezhetünk fel, ami nagyszerű választás lehet idősebb korosztály számára is, de a pályakezdő fiatalok is képesek megtalálni itt a számításaikat, hiszen számos felsőoktatási intézmény, kulturális- és szórakozási lehetőség is található a környéken. Meg lehet látogatni a Magyar Nemzeti Múzeumot, illetve a Corvin Mozinak is visszajáró látogatói lehetnek az ide költözők, de ezen felül általános iskolák, orvosi rendelők is csupán sétatávolságra találhatóak.

Közlekedés szempontjából a 3-as metróval, és a 4-es, 6-os vilamossal lehet közlekedni a főváros számos egyéb pontjára, de a környéken is számos szolgáltatás elérhető.

Ne késlekedjen, csapjon le egy lakásra még ma, ugyanis a lakások 40%-a már az előértékesítés során elkelt. A finanszírozó bank is bekapcsolódott a projektbe, ami jelzi, hogy ezek a lakások garantáltan felépülnek határidőre.

A cikk megjelenését a Nap 22 társasház fejlesztője támogatta.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

A hagyományoknak megfelelően ismét átadták az „Év Befektetője” Díjat a Magyar Befektetési Ügynökség (HIPA) ünnepségén, ahol kilenc kategóriában hirdettek győztest.

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Az ukrán-magyar határon 5970-en léptek be Magyarországra pénteken, a román-magyar határon belépők közül pedig 4952-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Győrfi Pál szerint egyre több orvos csatlakozik az új ügyeleti rendszerhez

Győrfi Pál szerint egyre több orvos csatlakozik az új ügyeleti rendszerhez

Elindul az új, egységes alapellátási ügyeleti rendszer, az ügyelethez a háziorvosok is egyre nagyobb számban csatlakoznak - közölte az Országos Mentőszolgálat.

© 2023 (v2.202102)